PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
23.6.09 12:02

Janca : No s tou rýmou jsem na tom stejně, ale já ji mám od té doby co jsem těhotná. Pořád ucpanej nos…není to klasická rýma, zato je to furt :)

Co se týče kočárku…byla jsem v březnu na veletrhu, kde byli výrobci kočárků a zrovna tam byl stánek Patron. Říkali že od července by měli prodávat nějaký nový typ. Koukali jsme se na něj s manželem a byl super. Totálně rozkladácí, že bys podvozek dala pod nohy v autě. Fakt !
Zatím ale ještě nikde není :(
Já bych taky šla radši do něčeho levnějšího, jenže nemáme ani v baráku kočárkárnu..budu to muset všechno tahat do 4. patra…peklo. Takže zaplatíme za to, že je bude skladný a lehký :(
Ten Fenix vypadá skvěle ! Máš už vybranou barvu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.6.09 12:09

Loli, tak si od lunárního odečti 14 dní a máš kalendářní, hodně zhruba, ale to je stejně fuk, do měsíce se trefíš. A nebo si vytvoř vlastní měsíce, takový průměrný 280(dnů trvá těhotenství) / 9( kalendářních měsíců, který tě vlastně zajímají) a vyjde ti cca 31 dnů, že je průměrnej měsíc. No a pak si svou délku těhu přepočítej do těch průměrných měsíců a hotovo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.6.09 12:14

Loli, tak to jsem nevěděla, že bude nový typ, tak to jsem na něj zvědavá, taky si klidně připlatím. Barvu asi nějakou tu zeleno-zelenou nebo zeleno-béžovou. Manžel chce černo-žlutou ( fandí Litvínovskému hokeji a oni jsou černo-žlutí, tak proto).

Teď jsem koukala na ten tvůj výběr a jako klobouk dolů. Vypadá dobře a je šikovnej, na:,–(ilas mi brouka do hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.6.09 13:58

Leninko, myslím, že u Tebe je to ještě v kombinaci s tou virozou a myslím, že bys ještě měla být v posteli a ne chodit do práce. Tak už ta viroza snad ustoupí a bude líp.
Petrush, víc budu jezdit po městě,ale do lesa taky ráda a moje auto není moc velký, takže to bude muset být skladný a taky lehký, já žádnou extra sílu nemám a když nic jiného,tak do kufru auta ho budu cpát taky. No a jinak panelák , 3. patro,ale výtah máme velký.
Nejsem úplně omezená finančně, tak snad něco vyberu,ale přiznám, že když vidím kočárek za 30 tis Kč, tak mi to přijde nesmyslná částka (a můj muž to okomentoval slovy, že za to si můžu koupit auto, což měl pravdu). Jo a děkuji za přání k dovče, už se těším jak malý dítě a se sluníčkem neboj, mě ani nedělá teď moc dobře a hlavně já mám už asi 3 roky pigmentové skvrny na obličeji, takže celé léto jedu kšiltovka a krém 50+, což je teda extra otrava,ale co se dá dělat.

Jinak, holčiny, naháníte mi hrůzu, jak už máte všechno vybrané atd., já jsem v tomhle ještě nijak nepokročila a hlavně opravdu chci ještě počkat, asi jsem pověrčivá a to jsem myslela, že nejsem :-) Ale díky za všechny možné typy, já si takhle aspoň ty kočárky projdu na netu, abych v tom začala mít přehled. Koukala jsem i na diskuze tady na webu ,ale těch je tolik, že bych to četla týden. Já mám hodně kámošek, co poměrně nedávno kupovali výbavu,tak možná vyzkouším něco u nich, jenže to bych jim nejdřív musela říct, že budemimnko, já to ještě totiž na mnoha místech úspěšně tajím :-)

Tak pěkný den, ikdyž tady teda extra leje a je extra hnusně, tak nikde nenastydněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.6.09 14:57

ahoj holky…a vitam nove prihozi trojmaminku :)))

ja mam kocar taky vybranej…X lander…jsou to bezva sportovni kocary..par znamych ma odzkouseno…ja se asi na normalni chodnik ani nedostanu tak potrebuju neco extra tereniho a rozhodne ctyrkoloveho aaale budu kupovat bazarovej…nevedi co by za kocary chteli..sem mela predstavu cca 3tis…a kdyz se na to poprve mrkla tak me malem omyli, navic tu na to budou slintat dogy na dvore srat vlastovky…tak by mi bylo novyho lito.

u nas doma ted probiha tezkej boj o dovolenou…mame za tyden odjizdet a porad nejsme schopny se domluvit kam :))) zatim je ve hre norsko, bretan a korsika…sri lanku uz jsme zavrhli…tam se pojede az se nebude tehotnet..malarie je svina :) a to jeste nemam prezuty ani auto na cestu…kurna a takhle je to kazdej rok, jeste ze nejsu nervak a je mi to jedno…moje svica uz se z toho hrouti a to bude jen doma hlidat zvirectvo ktery necestuje s nama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
23.6.09 15:01

JančoK Kočárek je pěkný. Každý má svoje výhody a každý má jiný vkus. Proto je těžké radit a každý si musí vybrat podle svého vkusu. A taky ho pořádně ozkoušet v obchodě. I když ho chcete koupit přes net.

Tady rozhazuju moudra co?? :lol: :lol: :lol: Právě jsem se vrátila od zubařky, asi mi pohla se zubem moudrosti 8O . Chodím na rovnátka a dnes to bylo obzvlášť brutální. Ještě že se mnou byl manžel…málem po paní doktorce (chudince milé) skočil, když viděl tolik krve :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.6.09 15:19

ahojinky vítám novou mamču,,mě nikdy tak hlava nebolela jak toto těhu,,jujky to my máme kočárek po filípkovi z dary 4 kombinace,,zatím výbavu taky nějak neřeším,,ale budu muset :lol: ,,taky skoro všechno mám po filípkovi,,a kámošky mi puůjči měly kluky a ja věřím že ted to bude taky kluk,,a byli mimi v unoru tak bude obleceni teple a zaroven malinke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.6.09 16:11

Zapomněla jsem, také vítám novou maminku a gratuluji.

A Mikitko, neboj, my máme letět příští pátek do Řecka,ale kam nikdo neví, má nás letět 5,(já s Bobem a naši známý s dcerkou) a když jsem se včera ptala jestli už nemáme něco koupit,aby to nebylo přebraný,tak mi odpověděl, že je vidět, že jak jsem těhotná,tak furt plaším :-) Takže možná pojedem na Šumavu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.6.09 16:53

Ahoj holky, nestíhám teď dočítat, jen vám sem hodím ty měsíce a všechny moc zdravím.

1 měsíc končí v 4+3
2 měsíc končí v 8+6
3 měsíc končí v 13+2
4. měsíc končí v 17+5
5. měsíc končí v 22+1
6. měsíc končí v 26+4
7. měsíc končí v 31+0
8. měsíc končí v 35+3
9. měsíc končí v 40+0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.6.09 17:28

Roxa : strašně moc děkuji !!!! Jé, za týden začínám 5. mesic. To letiii !

K tem kocarkum: já bych taky preferovala levnější varinatu. Ale nemám ve svém okolí maminky, abych se jich zeptala na osobni zkušenosti. Ty jsou nejdůležitější.
Takže jsem prosedela hodiny na netu a pročítala diskuzní fora. Bohužel neexistuje perfektní kočárek, je to vždycky kompromis ceny a požadavku. Vzhledem k tomu, ze byt s výtahem a větší auto si jen tak nekoupime, musím do kocarku investovat skoro až nehorazny prachy :(

Vybavičku zadnou nemám. Jsem furt vyklepana, aby se něco nepokazilo a defacto čekám na velký UTZ. Na ten mě doktor pošle ve 22tt. Nechápu proč až tak pozdě, všichni chodi ve 20tt, ale doktor snad ví, co děla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.6.09 18:48

Lolinko, mě doktor říkal, že ten velý Uz mi bude dělat ve 20-22tt,takže na tom budem podobně i s tou výbavičkou.
A je někde k vidění aspoň obrázek toho nejnovějšího typu Patron, taky bych to zkoukla?
Zkusím do dovči vykoumat aspoň pár favoritů na kočárky,ať toho pak není tolik. Pozitivní je, že mojí drahé polovičce včera vrátili přeplatek za vodu a teplo, bylo to dost peněz a sám mi je bez jakékoliv poznámky odevzdal se slovy, že ty budou na kočárek. Tak mě to potěšilo. Ani ne kvuli penězům,ale že překvapivě počítá něco takhle dopředu,on má většinou na všechno času dost a vůbec bych se nedivila,kdyby chtěl vše nakupovat v listopadu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.6.09 19:52

Batato, já nechtěla přechválit ten Patron, ale mě prostě takový typ kočárku vyhovuje a myslela jsem, že by vás mohlo zajímat, že má velikou korbičku!!! Tak jsem snad svým odkazem nikoho neurazila. At´pak nedopadneme, jako jedna kamarádka, která nemá extra velký dítě a už ve třech měsících se modlila at´malej začne sedět, nebo se jí tam za chvíli s fusakem nevejde. Taky nemám srovnání, bo v okolí mám samé extrémy. Bud´mají kočárky starší z bazaru a nebo zděděné a nebo mají kočáry třeba za třicet tisíc. Nikdo v okolí nekupuje nový kočárek za rozumnou cenu ( nechci tím říct, že z druhý ruky je špatnej, ale těžko se porovnává několik let starej s novým typem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
23.6.09 20:41

JančoK Já jsem to tak nemyslela. Mě se ten kočárek takhle na obrázku vážně líbí. Říkám: každý si to musí vyzkoušet sám, jak mu to sedí do ruky. Mě se třeba na Mutsy líbilo, že má strašně jednoduchou konstrukci a jednoduše a rychle se skládá. Nemá „hadičku“ jako brzdu a madlo se neotáčí směrem dolů po zmáčknutí jako má Xlander (mimochodem ten se mi taky moc líbí a kamoška s ním byla velmi spokojená). Toho jsem si užila u prvního kočárku. U Casualplay se mi třeba zas nelíbilo, že i když se na:,–(í hlubokej, je tam cosi. co se použije až u sporťáku a vypadá to strašně „plně“. Ale jinak je moooc pěknej. Každej má prostě něco svoje. Já měla to štěstí, že jsem měla po ruce manžu a rozhodovali jsme spolu, každej měl návrh a nakonec jsme se bezvadně shodli. Teď jen vyřešit novej podvozek. Před trojkolkou mě dost zrazovali a ja bych teď taky chtěla vyzkoušet něco jiného. Je to strašná věda. Dokonce jsme byli v Brně na veletrhu dětských věcí v r.2007. Oči mě přecházely ..... čím větší výběr, tím hůř!!!

Holky, ničeho se nebojte a nebuďte vyklepaný. Kamoška byla těhotná a denně mi psala, že už je naštvaná, že si vůbec nepřipadá těhotná, že ji nic není, břicho není vidět a nic..Že doktor ji nedělá tolik UTZ, kolik by chtěla, že na netu se všichni chlubí s fotkama a ona nic. Prostě ja být na jejím místě.....tak jsem v poho. Na všechno měla milion otázek, i když už byly několikrát zodpovězeny..vždycky se ukázaly nové nebo stejné z jiného úhlu. Všechno dobře dopadlo, ale mám dojem, že si to aspoň ze začátku moc neužívala. Byla ze všeho utrápená, i když neměla proč. Teď má krásnou holčičku, v srpnu bude mít rok. Tak si to holky užívejte, pokud to jde, aspoň mezi odbíháním na wc. Všem vám přeju krásný a zdravý miminka!!!

Abych nezapomněla!!!! Děkuji všem za milé přivítání a gratulace :-) :huban: :huban: :huban: pro maminky miminka a ostatní dětičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.6.09 20:45

Tina : bohužel fotky nejsou. Ma to byt trojkolka, to si pamatuji. Cenove to ma byt kolem 23-25 000 v kompletni vybave. Takze taky drahej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.6.09 11:08

Ahojik tak se tez pripoju dle UZ mame termin 18.12.2009 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie