Poradna duly
Jana Čurdová
Petrush Já se přiznám, že problematiku zvětšené pánvičky nemám zmáknutou a doufám, že ani info nikdy nebudu potřebovat. Když si poplačeš, aspoň se Ti uleví. Máš podporu nás všech, takže to prostě musí dobře dopadnout, ne?? Za Babatu se neomlouvej
já jsem se tomu jen trochu chichotala ![]()
JančoK Manža je z Guinei, je muslim, není vůbec žárlivej (sakra!!!) a je moooooooc hodnej chlap. A já můžu nosit mini a burku taky nemusím. Možná až zestárnu a budu ošklivka, tak mě schová
A žijeme v Česku. V zimě u nás byla 3 měsíce tchýňka a manža má dost příbuzných v Evropě i v ČR. Patří k těm vzdělanějším, liberálnějším, normálnějším …
Magdičko Jojoooo já jsem sladká brambůrka
O té babě z Vietnamu nic nevím, ale asi už to nějak snad pochopili. Už to taky musí být aspoň 20 let. Teď už si mládež všechno na netu najde ![]()
Magdi, ty máš nějakou jizvu? Já bych mohla povídat
laparoskopie a 2×císař…
![]()
Smažák bych taky dala, ale už 2 měsíce vaří manža, protože já jen projdu kuchyň a valila bych na WC vyhodit i to, co jsem ani nesnědla
Zvykám si na jídlo velmi pomaličku…chudák manža, má se mnou tolik starostí. Ale je štastnej a těší se na mimi.
Magdi, takový myšlenky zaháním jak se dá, ale jistě chápeš, že zahlodá a hlodá a hlodá… Už aby bylo po všech vyšetřeních a byl klid. Ale spíš ať už se to narodí a je to zdravá holčička a … a ..... ale neeee..musím si přece trochu užít toho těhotenství, ne??
![]()
Ahoj holky, teď jsem máchala prádlo ohnutá nad vanou a myslím, že mi upadnou záda ![]()
Příběh o Vitnamcích mě pobavil.....to jsem slyšela, že si jedna holka myslela, že může otěhotnět i z pusy ![]()
Dnes jsme měli kynuté malinové knedlíky s tvarohem, máslem a cukříkem mňaaam.
Petrush díky za přivítání
Zatím jsou opravdu dvě holčičky a dva kluci, ostatní neví, nebo nenahlásili.
Magdičko hihi bráníš se třetímu mimču ? nadruhou stranu třetí holčička by byla taky fajn ne? ![]()
JančoK že by to byl ten důvod, proč taky zatím nic necítím? Placenta na přední straně. Tož to asi budu vědět až na utz cca za 14 dní. Nu hlavně ať teď na kontrole uslyším srdíčko a budu klidná.
Mikitko ty pohyby ono je to ze začátku jak pohyb střev, ale časem to zesílí a pak už to poznáš jistě.
Holky tak to už jste tři, které cítíte pohyby, jestli dobře počítám ![]()
Cancerko, to máš pravdu, nejmíň tři. Já jsem tu podle termínu asi možná nejtěhotnější a zatím prd. Taky mě to mrzí, to víš, že jo.
Já sci taky cítit pohyby !!!!
Fňuk ![]()
jj, první mimčo, asi musím čekat. Ale myslím, ze tak za týden to bude tady ![]()
držte mi palce, zítra jdu na krev na tripply ![]()
Ahoj holčiny,
Petrush, holka ty fakt nemáš chvíli klid,ale někde jsem četla, že u chlapečků bývají zvětšené pánvičky častěji než u holčiček a určitě se to může srovnat.
Takže se to stává a strašně moc bych Vám přála,ať už Ti konečně po nějakém vyšetření řeknou, že je vše v pohodě ať jste zdraví a máš klid.
Hoky, já bych taky chtěla už cítit pohyby, moc. Chvílema ani nevím, že jsem těhu a pak plaším jestli je vše Ok. Tuhle jsem Bobovi ukazovala ráno břicho, že mi přijde po ránu, že to není skoro ani vidět, tak se smál a říkal, že to teda vidět je, že se mi břicho nezměnšuje, že plaším ![]()
Já občas cítím takové škrundání v břiše jako když má člověk dostat průjem,al eprůjem nemám. Když to má být jako střevní činnosti, myslíte, že by to mohlo být ono? Jestli jo, tak bych třeba za týden už mohla fakt něco cítit.
No a dneska jsem byla na tripplech, tak taky čekám na výsledky a jinak v pátek odlétám na Lesbos (Řecko), což se těším,ale ráda bych znala ty výsledky,takjen doufám, že nebudou volat, že je něco špatně. Vadí mi, že to takhle vyšlo,ale nic s tím už neudělám.
Tino Taky citím bublání. Dneska jako by miminko škytalo..ale normalní pohyby to mi ještě nepřipadá dost silný. Taky mám chvílema pocit, že se nic neděje. A protože mám velký břucho, není to ještě extra poznat, protože nevím, jestli je to pneumatika nebo už mimčo. Ale manža na mě asi tak 100× denně kouká a směje se, že to už je ono
![]()
Batoto, ještě že máme ty manži aby nás uklidňovali
. jo, bublání,tak nějak by se to dalo nazvat. Já jdu ještě ve čtvrtek před odjezdem na kontrolu,tak ho uvidím aspoň na uz.
Pěkný večer všem.
Dobre ranko všem!!!
dlouho jsem tu nebyla nějak nestíhám. Min. sobotu jsme šli na svajbičku a tento týden na další. ![]()
Holky vy už cítíte pohyby no se máte. Já už bych tež chtěla. Ale myslím, že je ještě brzy. A placentu mám na přední straně, tak možná proto.
Příští týden KO tak se moooc těším. Už jsem mimi neviděla měsíc.
Jak často holky chodíte na KO????
Holky a jak velkou postýlku budete pořizovat rozměrově???
Tino ty plašíš asi jako já. Tak snad se brzy dočkáme pohybu.
Petrush držím pěstičky, aby bylo vše v pořádku!!!!
Tak všem přeji pěkný den!!!! ![]()
AHOJ HOLKY
Nel ty se veselíš na veselkách poslední dobou…
A já žádné pohyby necítím…a jsem druhorodička a už 19tt, tak buď v klidu. Jen podle pondělního UTz vím, že miminku bije srdíčko a já můžu být aspoň tak relativně v klidu. A každopádně díky za pěstičky.
Holky se vám musím pochlubit…
Včera jsme se chystaly s Tinou nakupovat a malá mi předčasně otevřela dveře a utekla na chodbu, takže jsem za ní vyběhla ven a v tu ránu se mi zabouchly dvéře. No super, já bez klíčů, bez mobilu ,
naštěstí alespoň s penězy a kabelkou. Jenže jsem si uvědomila, že to nebude tak lehké, protože jsem měla z druhé strany klíče v zámku. Tak celá naštvaná jsem si to šupajdila k našim, malá musela pěšky,( kočárek máme zamknutý dole v kolárně
) ale zase to není taková hrůza, je zvyklá chodit pěšky i když po tom celým dnu na nožkách a bez spánku byla večer pěkně hotová. To jen na okraj. Za hodinku a půl už jsem byla u našich a snažila se dovolat manželovi, ať se tedy jako správný kutil postará o otevření bytu.
No jako naschvál jsem se ho nemohla dovolat
a ani na SMS neodpovídal. Když už mne to přestalo bavit, tak jsem se rozhodla zavolat zámečníka, bohužel ten náš známý neměl čas a tak mne odkázal na jiného. Naštěstí se ten uvolil, že i když by se měl právě zdržovat ve vém obchůdku, přeci jenom, mi ten byt otevře. Ale nechtěl vzít do auta malou, protože neměl sedačku… takže mi ji provizorně musela hlídat máma ve městě..... jenže než jsme se vrátili s panem zámečníkem nazpět( to už jsem měla vše tak já má být- mobil a klíče v kabelce ) spustil se takový liják, že jsme musely 1/2hodinky čekat ve městě schované pod malou stříškou, jednoho obchůdku.
No prostě a jednoduše, přišli jsme domů zmáčené, unavené, podrážděné…ale …ani nevíte jak jsem byla ráda, že jsem doma. A příště už si budu dávat větší pozor na to, zda mám klíče pořád u sebe.
![]()
papa
lolinko - fnuk -
![]()
batato no jiste ze to chapu nic podobneho jsem neprozila a presto mam strach, bodejt po takoych zazitcich..
j ja myslela cisare takze ty uz dva jo? fuj nezavidim a tise doufam ze me to pujde normalne i kdyz ze zacatku jsem spis chtela cisar ale jak si vzpomenu na ten prvni mesic je mi zle. to je fajn ze ti vari manzel, me taky vari vecere, on vari vecer porad bavi ho to a ja nemam cas
a na obed chce jen suche spagety
tak si dycky vymyslim neco sveho. jen ted posledni dobou mam chut na same nezdrave veci..
cancerko tretimu miminku se nebranim ale manzel jo. bylo by to jeho ctvrte.
tino ja si taky porad nejsem jista ale kdyz to citim pod pupkem tak si rikam je to EEEEliska a kdyz nad tak je to ta cokolada
a ty sinemuzes zavolat az budou hotove? jako volat treba prubezne?
nell na ko chodim jednou za mesic. sla jsem zmerit postylku a vzbudila jsem tygrika ale to neva stejne uz byl cas. takze 175cm ale vzhledem k tomu ze 50cm je prebalovak, takze 125 a 78 na sirku. ten prebalovak se da pozdeji sundat a je k tomu vetsi matrace takze z toho bude normalni postylka.
petrus tak to je maras, je to nezavihodenivhodne, a posledni dobou se to stava dosti lidem. zvlast s malymi detmi
tak hlavne ze to dopadlo dobre a nemela jsi treba nic na sporaku nebo tak.
Petrush, dobrý výkon,taky už se mi to povedlo, sic ebez dítěte ale prozměnu úplně bez čehokoliv, neboť jsem vyrazila v panelákovém bytě do sklepa pro brambory a omylem si vzala dvoje klíče od sklepa ale ne od bytu, venku bylo 10 stupnů a musela jsem v tričku 2 km pěšky k ségře mého muže ![]()
Magdi, zkusím domluvit,aby poslali sms, volají z různých mobilů a v zahraničíje to naprd, protože mě volá hodně cizích čísel pracovně a to bych musela brát telefon co 10 minut a když ne, tak určitě průběžně volat budu, to mi nedá ![]()
No já si taky s každým bubláním v bříšku říkám, že to je Emmík a pod pupkem to taky mám.
Nel, já chodím cca co 3 týdny,ale je to soukromá ordinace,takže bych se nedivila, kdybych chodila častěji než je nutné,ale zítra jdu a těším se že prcka zas uvidím.
Jinak jsem si pořídila takový ten bezpečnostní pás do auta pro těhule, jestli neznáte, mohu doporučit. Není to nejlevnější,ale mě v autě strašně vadilo, že mi ten pás tlačí furt přesně na Emmíka a pořád jsem to tahala dolu. Teď už nemusím, stáhne se to tím pásem a hlavně je to dobré, kdyby se něco semlelo a já jezdím denně po Praze min. hodinu,takže to využiji.
Zítra ještě zkusím napsat, jak dopadla KO,ale nemám ještě sbaleno a možná nebudu stíhat,takže se tu opatrujte a doufám,že se vrátím a budu hlásit, že Emmík kope a Vy že také budete všechny hlásit, jak se ty vaše miminka melou.
ahoj holkyyy ![]()
ssmile…me delaji vsechny UTZ pres bricho…to jsou aji jiny kdyz je to na mimi co je v brichu???
tino: co to je za pasy? ja sedim a aute porad…a taky mi vadi tenhle pas…tak ho mam porad povolenej..a pak je vicemene jedno jestli ho mam.
petrus: sikulkaaa
jeste ze nezamykame a vsude jsou kliky..jinak bych byla v pytli ![]()
ja mela siiiilenej den v praci…dneska jsem se 10 hodin fakt nezastavila…ale od zitra mam dovcu…tak huraaaa ![]()