PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
7.7.09 11:37

Ahojinky berunky zdravím,,a přeji krásný den,,já se taky dneska vrátila z kontroly vzala jsem i kamaradku na utz,,kukala taky jak hřib,,pohlaví nám taky nechtělo ještě ukázat,,,jsem říkala to bude jak filípek bude čekat az na miláčka až pujde semnou na utz chichi,,jsem říkala že nemám ještě ani kilo nahoře sestra říkala at se tím netrápím ,,že některé ženy to mají že zvrací celé těhu jako já,,a jedna dokonce zhodila 5 kilo a miminko naprosto v pořádku,,já dělám dneska sekanou,,miláček mi dneksa přijede ze slovenska tak se na něj těším,,jevajky peti tak to je mi líto ,ale jak píšeš to nejde aby jste to pořád malovali jen za svoje tak snad to manža vyřeší,,já jdu na ko leninko za tři týdny a taky mi to přijde nekonečné,,ale budeme pořád někde trjadat a uteče to,,i když hlásí zase že bude přes týden pršet,,taky vás všechny moc zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.7.09 13:57

Jeeee Leni supej recept! :lol: zrovna premyslim co na vecu. musim do obchodu bo tu mame jak vykradeno, a to kazdou sobotu delame velky nakup a utratime hromadu penez a ja vubec nevim za co :? a taky mam na neco chuuuuut :lol:

Tak ja 6 kilo a taky jim docela normalne, a desi me to protoze s Juli jsem ted mela max. 4kg a na konci 20 8O a jedla jsem normalne jako vzdycky je to hnus. ale taky to uz prestavam resit a jim to co se mi zachce. 8O Hlavne at je Elinka zdravoucka a tlustoucka a zbytek se bude resit po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.7.09 16:35

Jéééé holky, já vám tak závidím to jídlo… Já jsem s obouma klukama přibrala 17 kg. Touhle dobou jsem už asi 4 měla. Tak uvidíme. Zdá se mi, že se to se mnou už zlepšuje. Ale pachy z kuchyně mi ještě šíleně vadí. Ale jinak sním už i rybu!!! A měla jsem už 2× i kuřecí řízek. Tak třeba bude líp už brzo. Hned Vám nahlásím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.7.09 16:39

květákové placičky

Ahoj Holky,
to mám radost, že je takový zájem o květákové placičky…-))) Teď jsem v práci,ale večer se pokusím Vám receptík písnout…-) /Batato , to ale asi není nic pro Tebe, viď? Když nic nemůžeš cítit…tak to pordónek…-)/ xxLeninka

• Citovat
  • Upravit
2974
7.7.09 17:29

Ahojky holky!!!

Dlouho jsem tu nebyla. Měli jsme v sobotu tu svajbičku. V neděli u rodiču, včera na chatě. No jsem unavená budu dospávat.

Dnes jsem byla na KO vše v pořádku. Nechtěl mi napřed udělat UZV, ale pak nakonec jo. A mimi je v pořádku měří kolem 18cm a mrskalo sebou. Nechala jsem si udělat i foto, ale trvalo to. Zítra ho dám na rajče a vložím at kuknete.

Jinak já už holky přibrala 5.5kg :oops:

Leni tak květákoé placičky bych si dala mnaaaaam. Tak hoď receptík :lol:
Květák já mužu!!!!

Jinak přeji všem pěkný den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.7.09 07:14

Ahoj hoky

Taky jsem tady dlouho nebyla jak se vsechny mate? Ja mam ted nejak moc prace, a cas zacina docela rychle utikat co rikate.

No jen rychle shrnuti genetika, krev atd nam vysla v poradku, mela jsem pred par dny dalsi pohovor u Dr (ten mesicini), a taky mne velmi prekvapilo ze zatim nepribiram ani tuk. Teda vahu mam porad stejnou!! Ale Dr rikal at se nestaram ze urcite priberu kolem a po 20 tydnu.

Jinak udelal rychlej UZ, Bobek se zdalo nejdrive spinkal, tak jenom pokyvoval hlavou, ale Dr rikal ze se ma k svetu a ukazal jak mu / ji vesele tluce srdicko, pak mne trosku pridal sily na bricho a Mrnousek se hned vzbudil a zacal kopat a mavat atd.

Ted nemam dalsi pohovor az do toho anatomickeho screeningu v 19 tydnu.

Jo a jinak jsme se rozhodli ze si pohlavi rict nenechame, manza je takovej tradicni a ja bych to pred nim tezko dokazala utajit.

Tak jo zkusim se zase napojovat castejc jen co se mi prace uklidni.

Krasny leto vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.7.09 09:55

Ahoj opico :D dobre ze je vse fajn! prijd castejc :D

Holky ted jsem se nak zacetla do tuleni a potkavani nak jsem to preskocila tak jsem se docela pobavila :lol: to tuleni mam taky odsud jinak jsem toneznala a potkavani je drsne, potkala jsem vcera kamose :D

Leni tak jsem delala ty placicky i tak uz jsem mela uvareny kvetak :D ale trosku se mi rozpadaly, priste dam vic mouky. supni ho i tak at vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.7.09 11:20

Ahoj Holky,

Magdicko: Hehehehee…jsi mě rozesmála…potkala jsi kámoše…Já už nevím kdo z nás na to přišel…ale prostě tomu říkáme potkávání.....O víkendu nás pobavili moji rodiče, byli u nás na víkend a taťka tomu říká „známkování“(mamka je totiž učitelka)…tak to mě teda vůbec dostalo!......-) Jinak co se týče těch placiček-já je dělám ze syrového květáku…?

Tady máte, dámy, receptík:včera jsem je dělala a strašně jsme si zase pošmákli…-):

jeden menší květák-syrový nastrouhat (nebo nasekat na drobounko v robotu), 6 lžic polohrubé mouky, 6 lžic mléka, 2 žloutky, sůl, pepř (já dávám i trochu staročeského koření pro chuť), 2 bílky našlehat na sníh-ten se vmíchá do těstíčka, lžící tvořit placičky a osmažit na pánvi…aaaa DOBROU CHUŤ!-)

Tak snad Vám budou chutnat,asi je to jiný receptík, než zná Magdička…ale já to mám všechno z východních Čech od mamky, tak je možné, že se v různých krajích dělají jídla různě…Teď mě čeká pravidelné vaření, protože přijdeou rodiče na celý týden-pomáhají nám zrekonstruovat kancelář,takže budu vařit asi každý den a vůbec nevím co,aby to bylo pestré…a hlavně si to musím nakoupit dopředu…ach jo…-)

Doufám, že se máte hezky, bříška jsou hodná a netrápí Vás vedra…-)
Mějte moooc hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
8.7.09 12:50

Ahoj Magdi zpatky :lol:

Ono jak je to leto a je porad co delat tak u pc doma moc nevysedavam :D , pokud neni nutno. Ale chybite mi holky tak musim treba alespon vecir. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
8.7.09 13:04

Ahojky holčiny.
Tak dneska jsem ráno vyrazila ke svému obvoďákovi, že už si konečně nechám potvrdit těhu průkazku. Ženu se tam jak blázen a ona má dovolenou… :twisted: Jsem si tu cestu mohla ušetřit. Ale chtěla už jsem to mít za sebou… V pátek jsem objednaná u zubaře, tak alespoň už to budu mít vyřízený. :lol: :lol:
Už to máte taky vyřízené nebo jste také čekali tak dlouho jako já?

Leninko díky za receptík, je teda trochu jiný než obvykle( dělávám z uvařeného květáku) , ale právě proto zkusíme…
ad známkování- to už je tedy opravdu drsné.

My jsme měli dneska hřibovou omáčku( a byla fakt super) s brambůrkem ( já knedlíky nemusím ).
Opičko ahoj, jsem tě dlouho neviděla :wink: :wink: :wink: . No tak hlavně, že je vše v pořádku. Takže jsi jedna z mála, která se s pohlavím miminka nechá překvapit.
papa - buďte hodné na miminka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
8.7.09 13:39

Ahojda,
Petrushko: Já mám potvrzenou prakt.dr. a EKG, domluvenou dětskou dr.,ale k zubaři se moc nechystám.....já mám ze zubařů fobii,takže to budu asi hodně dlouho oddalovat…Ale měla jsem stejný problém s prakt.dr.-taky jsem tam přišla a ona jako naschvál změnila ordinanční hodiny a to je potom opravdu k vzteku.....-) Tak držím pěstičky, aby jsi příště už pořídila!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
8.7.09 14:19

Leni dik vcera jsem to rikala babam z nasi srpnatkove diskuze a jedna mi tam mrskla recept hodne podobny tomu tvemu. akorat tam na me bylo dost vajec, a to 5. tak priste urcite vyzkousim ten tvuj. ten snih se mi na tom libi.

Tady tehu ukazky nedavaji, fnuk.

Znamkovani mazeec :D

Jdem ven papaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
8.7.09 14:49

Ahoj holky,
tak se po delší době hlásím…manžel mě odvezl k ségře (taky je do konce léta na mateřský) tak byla docela pohoda. Ale teda už přes týden pořád špiním…jako uklidňuju se že je to ten hematom)…a zle mi je taky furt :(
V pátek jdu na kontrolu…a vůůůbec se mi tam nechce :(
Opičko - myslím si že nechat si překvapení,až se to narodí je bezva :D Já to tak poprvé taky chtěla…teda bohužel jsem nakonec rodila akutně císařským řezem..museli mi dát celkovou narkozu…tak si myslim, že jsem to nakonec věděla jedna z posledních…jo ještě, že byl manžel nakonec u porodu…(moc se mu nechtělo)…nevim kdy bych byla schopná o sobě informovat…když jsem se na jipce probrala…tak nám řekli, ať vypneme mobil neb to ruší přístroje.....tož tak..
Jinak teď si to říct nechám…neb mám tušení, že to bude zase kluk…tak abych tam pak nebyla smutná…radši se na to připravim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.7.09 03:05

Ahoj , tak hlásím, že nemůžu spát… :cry: je 3:01 a já od 2hod. nespím :evil: Minulé těhu se mi to stávalo až ve třetím trimestru :cry: :roll: .
Ahoj Meli taky jsem tě tu dlouho nezaregistrovala, ale celkem to chápu. Mezi těmi nevolnostmi jsou dny kdy se to dá, ne? To pak vyrážíš s pěkným počasím za dobrodružstvím. :lol: :lol: :lol:
Jinak jsem se dívala a je tu zatím více čekatelek, které snad ještě nic nepřibraly… já vám tak závidím. ( aspoň se mi to tak zdálo ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.7.09 03:06

Zapomněla jsem se rozloučit. papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie