PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
12.7.09 08:57

Nel Zkus popíjet Magnezii, třeba ti to pomůže. Mě to pomáhá na křeče v nohách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
12.7.09 14:06

ahoj,
tak já jsem nakoupila zatim jenom kamarádce, která čeká holčičku…dudlíky avent a nějaké příslušenství k tomu ( ještě něco jí musím koupit…dala mi toho tenkrát haldy :) )
Jinak já jdu na tu genetickou konzultaci ve čtvrtek (necelý týden po tripl testech…tak si tak trochu myslim…že tam půjdu zbytečně…no uvidim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
12.7.09 14:47

Ahoj holky, tak jsem zpět po dovolené, docela jsem si to užili, hlavně sluníčko, hodně jsem si i pospala. Mimčo to snad taky zvládalo v pohodě, pohyby cítíma triply dopadly dobře. Ve středu jdu na ko, tak uvidím, kdy mě pošle na velký UTZ. Jinak já taky blbě spím, někdy se vzbudím v noci a 2h čučím do zdi, teď na dovče se to trochu zlepšilo.

Meli , oni ty triply de facto mají cca do 3 dnů, když je něco špatně, tak volají, když je to OK, tak pošlou poštou a tvůj gyndař má výsledek tak do týdne. Samozřejmě záleží na pracovišti.

Nel , mě takhle píchalo v 1. těhu, hlavně s plným močákem, nakonec jsem zjistila, že tam malej má nožičky a asi mě občas trochu boxoval a celý to tam nějak přimáčkl.

Co ostatní, je něco nového?Nějak nejsem v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
12.7.09 15:12

Čau holky, tak se hlásím po víkendu. Byli jsme u babičky v Liberci, tak jsme tam pořád jen žrali a žrali a žrali, já to navíc prokládala ještě tunami třešní a hrášků a včera večer jsem si našla na zadku klíště, tak mi ho manžel snaživě přetrhnul, pak ho chvíli doloval a pak jsme jeli na pohotovost, hrozně jsem se styděla jet v 1 hodinu ráno do nemocnice aby mi vydloubli klíště, ale nebejt těhotná, tak tak fakt nejedu.
Mě taky vždycky když potřebuju na malou a pak i když se vyčůrám, tak mě píchá v podbříšku a nebo když udělám tělem nějakej šikmej pohyb, tak mě tam taky píchne.
Jinak jsem ready.

Holky od zítra se stěhujeme. Stěhujeme se k našim, tak kdybych se dlouho neozývala, tak jsem v blázinci a nebo radši bydlím pod mostem.

Jinak vesměs nevím co napsat, bo železo nejím, magnézko taky nepotřebuji a mimino nekope.

Tak čau, jdu si lehnout, jsem nějaká chcíplá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.7.09 00:13

zdarec decka…
tak uz zpet z dovci..parada reknu vam..korsiku doporucuju…nadhera. az na tu dvoudenni cestu..ale stoji to za to…

jinac sem zistila ze uz fakt nezvladam co driv…horska tura 10 km a su vyrizena…asi mi bude taky tvrdnout bricho..musim to az pujdu na kontrolu probrat s dr. kdyz se jakoze namuzu..treba dlouha chuze ve slozitem terenu tak se jak dyby nafouknu a ztvrdne mi bricho a vystreluje to do trisel…tak buh vi jestli je to ono..uvidime. dneska jsme byli na hodech a po hodine tancovani se mi to stalo zas.

jinac s tema doktorama neni kam spechat…a k zubari nepujdu ja vubec…dr. mi rekla ze je to ciste moje vec…a rouhodnuti je na me zda pujdu nebo ne…takze na to kaslu..nemam doktory rada a zubare uz vubec neeee :)

jooo a jinak ja vitezim…uz mam sedm kilo navrch…nevlezu se vubec do niceho…ale byla jsem vzdycky hubenour tak vypadam porad docela uchazejicne :) u nas v rodine se pry pribira kolem 30 kg..des bes…a to jim stejne jak do ted..spis min…ale neni mi spatne..tak je to asi tim…

mejte se zatim krasne papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
13.7.09 06:06

Holky pisete o tvrdnuti briska - ja o tom jeste neslysela - co to znamena a jak se to projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.7.09 10:07

Holky mam dotaz na ty z Vás, které už mimčo máte nebo aspoň víte víc než já :)

Když se nám ti naši broučci narodí v prosinci, co je potřeba koupit do kočárku ?

Určitě budu kupovat zimní zavinovačku do autosedačky a fusak do kočárku. Je pak nutná ještě pro mimčo kombinéza ? Nebo ho stačí teple obléct a možná ho ještě strčit do té zavinovačky a je to ok ?
Je ta kombinéza (když bude zavinovačka a fusak) nutná ?

Jsem zmatená jak lesní včela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
13.7.09 10:16

Lolinko, takovou radu uvítám i já :lol: Mám oba kluky v létě. V zimě to bude asi všechno náročnější, co? Vůbec se netěším na to oblíkání. Moji kluci aspoň v zimě už seděli a dalo se s nima povídat u toho oblíkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
13.7.09 11:04

Ahoj holčiny,
předem vítám obě příchozí Roxu a mikittku z dovči -je fajn, že jste odpočinuli, i když Mikittka nevím nevím na túrách.
Jinak já mám včera taky 8km túru za sebou a úpřímně -mne to zmohlo, jsem se nemohla dočkat večera až si pujdu lehnout.
Jinak Tinka se nám vrátila od babičky - byla na víkend - a ve 2 v noci začala plakat, měla horečku atd. Takže od té doby ošetřujeme… zase jsem v noci nespala… :cry: Teď spinká , takže mám čas sem aspoň nakouknout a něco málo spísnout.
Holky někdo se tu ptal na kombinézku, zda ano či ne , když máte fusak nebo zavinovačku? Já za sebe jednoznačně ano. I když Tinka byla v dubnu, tak moje švagrová má holčičku v lednu a měla kombinézku, ne úplně vyteplenou, ale takovou slabší-ne zas ale úplně slabou- plus fusak+ deku…

Opičko tvrdnutí břicha jsou vlastně stahy dělohy, já jsem to teda na sobě minulé těhu bezpečně poznala. Ale nevím přesně , jak bych ti to popsala. Prostě máš břicho na pohmat tvrdé jak kámen, to je ale zřejmé jen hmatem… já jsem u toho měla takový svírající pocit v bříšku. Nevím, jak to mám lépe popsat. Brala jsem nejvyšší dávky magnézka a ještě pila magnéziu. Je fakt dobrá i na ty křeče v lýtkách.
Holky končím jdu zkontrolovat mojeho nemocného broučka… :lol:
papa pohladkejte břušečka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
curly
13.7.09 19:11

Ahoj,

děkuju za přivítání.

Nel08 - právě teď mě trochu vyděsilo bolení bříška, konkrétně podbřišek. Mám čerstvě po kontrole a vše je v pořádku, ale jak jsem unavenější tak mě večer bolí docela dost. Přiznávám, že i když čekám už druhé dítě, tak nevím jak vypadá „tvrdnutí“ :)

• Citovat
  • Upravit
4633
14.7.09 10:08

JančaK : … :lol: :lol: :lol: :lol:
napsala jsi to skvěle ! Taky magnézko nejím, železo taky ne a SAKRA mimčo taky furt nekope :))) Jsme na tom stejně :)

Holky, myslíte, že jsem hodně šlahnutá, když objednáme kočár příští týden ? :roll: :oops:
Mají tedˇ letní výprodej a ta cena padla asi o 20 % :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.7.09 10:57

Ahojky všem :lol: :lol:
Lolinko já myslím, že ne. Přítelkyně bratrance mého muže je nyní 12tt a mají již vybraný kočár a hodlají ho v co nejbližší době zakoupit. To se mi zdá dost brzy :lol: :lol: Ale pokud chceš využít letní slevy , tak ti nezbude nic jiného než koupit.

Curly já tě moc vítám, nějak jsem nestíhala číst moc dozadu a až teď jsem si všimla, že tu máme novou dušičku. A gratuluju. :lol: :lol: :lol:

Leninko dnes budou na oběd placičky, ale ne květákové , ale zkouším z brokolice. A tu jsem povařila , aby byl vývarek na zeleninovou polívečku 8) . Ale to staročeské koření jsem také přidala :lol: :lol: , jsem jeho velkým příznivcem, jsem zvědavá jaké to bude… :?:

Ještě se tu některá z nás zajímala, za jak dlouho jsme věděly výsledky tripplů- já také za týden. A to mi nevyšly dobře. :cry:

Batato teď jsem si všimla, že jste byly s malým také v nemocnici a že chuďátko malé má bebínko. :cry: Tak doufám, že se brzo zahojí , ať nemusí při čurání tolik trpět.

Jinak je to zatím vše, nic jsme neprožily neboť sedíme doma a stůněme, ale musím říct, že teplotka je lepší, jenom to zahlenění, které nejde ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.7.09 11:51

AHOJ holky (staré i nové :) )
Mikitaa- tak dovču vyloženě závidím :) .Kdyby bylo po mým, tak celé léto někde courám…(My měli jet začátkem srpna do Chorvatska…ale manžel hned jak zjistil, že jsem těhu tak to zrušil…)Doufám, že aspon ty naplánované dovči v Cechách dopadnou…
Petrusho- jestli se můžu zeptat…tobě ale asi vyšel dobře ten screening v 1. trimestru ne…a ještě..jak ti vyšli???(jaké skóre)…a budou to nějak dál řešit??dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.7.09 11:53

teda já zas píšu hrubice… :) jak mi tady do toho bubnuje náš mladej…tak to chci mít rychle za sebou…(píšu kraviny)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.7.09 13:51

Mikit tys me potesila ! ja mam taky 7kg :D to bricho me takhle trapi taky, ale to nic nedelam, najednou je takove tezke boli tahne, proste takovy tlak ze se porad za nej drzim shrbena a pripadam si jak bych mela jit rodit :lol:

kombinezka - tak ja to mam naplanovano takto: prave proto abych nemusela mimuso moc mordovat s oblikanim chci tu pekne tlustou zimni, strcim ji tam jen v hrubem pyzamku a pak celou i v kombinezce jeste do fusaku, pripadne vlozne tasky s dekou. tenhle detail jeste nemam dostudovan :D k tomu oblikani, ja to proste nesnesu kdyz u too tak placou takze to musi b co nejrychleji a nejsnadneji, a ta kombineza je fakt bomba. ale nedam dopustit na tu hrubou, v te jsem si byla fakt jista ze jizima neni.

batato - pepik :lol: chudinka, promin jen me rozesmal ten vyraz, nevim jakou masticku ti poradit, ja myslim ze bpanten je v poho.

petrus no jeje taky si uzivate a kolik mela horecku? dalas ji cipek? a co ted? nejdes k dr.? delals zabaly? jsem to ale baba zvedava co? :D

lolinko prosimte proc bys mela byt slahnuta? :lol: nahodou supr o starost min ne?

meli a proc tu dovcu zrusil? bych ho prizabila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital