Poradna duly
Jana Čurdová
Mikitko já jsem dneska byla v bazaru na Cejlu, ale v tom u Kornerove. Tam měli pěknou pračku Zanussi za 2000,–. Já jsem před 11 rokama taky koupila v bazaru Zanusku a dodnes peru jak divá
Těžko říct. 5 tis za pračku pro nájemníky je moooooc. Podle toho, jaký mám zkušenosti…hrůza. Jinak tam měli kulové. Zítra zajdu do toho na rohu CEjlu, tam jsem ještě nebyla. Dneska jsem si zakusila teda v tom vedru. Mám i opálený ramínka
Jinak koberec pro nájemníky jsem kupovala vždycky na Výstavišti. Tam mají š 2m za 99,–/bm. To by mi vyšlo tak na 1100,–. To by bylo lepčí to tvoje. Kde jsi na tom kobercu přesně byla?? Já bych na něj šla taky ![]()
Jinak ti posílám zase obrázek kluků. Taky mám tu fotečku ráda
Jančo Tak ti teda dík
Dneska zase cosi uschlo a cosi se vypralo a de se věšet…mě z teho migne
To je náš úděl. Tak přemýšlím, kam bych dala tu tvoji hromadu… jsem tady jak ve skladišti. Chtělo by to pořádnou ženskou, aby to dala do pořádku. Malovali jsme už v červnu a podlahu v kuchyni a předsíni dělali…pravda…už se to rýsuje. Ale furt to není ono
A teď do teho ten druhej byt.........
![]()
Jančo Přeji ti opravdu dost sil, aby jsi to zvládla…a třeba se na tom najde i něco pozitivního. Určitě nám o tom napiš ![]()
Jinak zítra volám na výsledky testů…bojim bojim…tak mi držte palečky, ať jsme OK
Děkuji děkuji děkuji všem ![]()
petrus: zaskrknuty mam sechno ale nedela to nic tak nevim cim to je…treba to pujde zitra ![]()
tino: tak to hod na rajce a dej odkaz…magdi rikala ze se ji na galerii lesina neozvala zatim. tak musime vydrzet ![]()
ja kdyz jsme porizovali novou kuchyn tak jsem zase bojovala o to aby tu mycka zbytecne nezaclanela…nejak jsem k tomu nikdy nenasla vztah, me z toho to nadobi bud prijde spinavy a nebo na tom je takovej film jakysi chemikalie a citim to pak i z jidla…ale mozna sem magor
martin ju desne chtel ale nadobi stejne vzivote nemyl..tak sem si pro:,–(ila svoje.
batato: ja ho kupovala nekdy z jara…ale ted jsme byli shanet zrovna modry do atelieru…a objizdeli vsechny ty prodejny po brne…trend breno k + k, ted nevim kde byl kterej ale vsude meli ty zbytkovy (nejakej byl u mpalace dalsi na videnske neco je v bohunicich…na netu to najdes)..nevyhoda je ze si nemuzes moc vybirat a je to proste srolovanej zbytek…ale maji jich dost..jen se trefit na ten rozmer aby meli co potrebujes. tak to ti tu pracku vylozene zavidim…ja kupuju co tri roky novou…jednou mi vydrzela pet a to bylo terno..ted sem se na to uz vyprdla a koupila tu nejlevnejsi a uz jede dva roky bez problemu..tak treba ![]()
joooo a jeste (ted zas nevim kdo to psal) k tomu proutenymu kocaru…ja ted prave videla inzerat ze to nekdo proda za 1tis..ze to ma na pude a nepotrebuje, myslim ze aji za 500 sem videla…kdyby za to chteli moc tak na to prdim ![]()
batato: a nebo se na najemniky vyprdni a pracku jim tam nedavej…ja v podnajmu nikdy nemela pracku..vzdycky jsem si musela tahat svoju.
Zkusila jsem Lesině napsat ještě mail,jestli by nám to nezaložila. Když jí budem občas otravovat, tak to snad vyjde. Když tak to někam šoupnu a dám vědět.
Holky,jak to máte s těmi pohyby: Když jste je začali cítit,tak už je cítíte pravidelně několikrát denně? Já pořád nic, už vidím, jak z toho za chvíli začnu být nervozní. Občas něco cítím,ale jestli to je pohyb nebo nějaký škrundání v břiše nepoznám a zatím to rozhodně není xkrát denně.
Mikitaaaa Dyť já si taky říkám, nikdy tam nebyla a všichni jsme byli spokojení
Ale kamoška co mi to pronajímá říkala, že by to bylo vhodné. Že i dnešní studenti se nechtějí tahat s oblečením k rodičům. Říkala jsem, že to budu řešit operativně. Kdyby na tom někdo trval a byl seriozní..... uvidíme. Ale ledničku bych tam dát měla. Však tam byla. Já ju těm bejvalejm nechám pěkně zaplatit!!! ![]()
Tino já jsem byla minulej týden s malým v nemocnici a tam jsem pohyby cítila 2× úplně zřetelně. A doma asi 1× od té doby. Takže taky žádná sláva. Taky si říkam, že je na čase, ale zase si myslím, že si toho ještě užijeme
Když jsem byla minule těhotná, manžel si s bříškem hrál, když já jsem klidně spala. Do sebe s malým štouchali, no sranda. Pak se nedivím, že je malej na velkým (manžovi) závislej ![]()
Tino a Batato, pohyby? Co to je? Prostě je ještě nemám. Jsem v 21. tt a nemám pohyby. Takže asi klidně buďte v poklidu. ![]()
JančaK : Jani, z toho si nic nedělej. Jsem na tom stejně. Pravděpodobně je cítíme, jen to ještě tak bezpečně nepoznáme. Doktor mi říkal, že je to strašně jemný a na začátku se musíš soustředit, abys to cítila. Takže to neřeším, to přijde.
Jinak to taky závisí na tělesné konstituci.
Jo, mám výsledky tripple testů - OK
Včera velký UTZ - OK a je dle odhadu UTZ v 13tt je to kluk ![]()
Jooooooooooooo, zítra si v Olomouci vyzvedávám kočárek. Děsně se těšííííííííííííííííííííííííím !
Jinak všechny moc zdravím !
batata: to vam odtahli lednicku jo…ja se nestacim divit co je dneska vsechno mozny. abych pravdu rekla tak ja mela aji lednicku svoji…ale ja hledala vzdycky co nejmin vybaveny podnajmy kvuli psumm..aby jsme tam neco neznicili ![]()
lolinka: gratulace…me to reknou snad uz v utery ze to bude ten kluk ![]()
jinak potrebuji zase a opet radu…kamosce se vcera narodil malej Jarecek…prej to byla takova rychlovka ze o porodu skoro nevi…snad budeme mit taky to stesti
aaaale co se kupuje takhle znamym k miminku? poradte neco sikovnyho a neee nejak silene drahyho ![]()
diky diky
Loli, asi budeme opravdu potřebovat aby nás miminek kopnul pořádně do močáku a nebo tak něco, viď? No já jdu na kontrolu dneska, dám si spršku a pomalu razím. Tak snad se ten pimpula ukáže už v plné kráse ![]()
Ano, ano, uvítám stejnou radu jako Mikit, kamarádce se včera narodil kluk jako buk a taky nevím co a jaký dáreček. Kluk je fakt velkej 4.20 kg a 54 cm, když jsem to říkala mamce, tak říkala, že prej mu maj dát rovnou tepláky a bábovičky a po:,–(it do pískoviště ![]()
jani: tak ja uz to maaaaam po porade s kamoskama a se svicou
http://www.nunynek.cz/…atkem-opicka
toto a k tomu jeste ty backurky co jsou pod tim ![]()
krasa…hned bych to brala taky ![]()
ahoj,
tak jsem volala na výsledky amniocentézy a podle předběžných výsledků je to vpořádku…no a je to kluk, ale to už jsem tam viděla včera…
Teda paní doktorka našla na ultrazvuku v levé části mozku cystu 6mm, ale říkala pokud vyjdou všechny výsledky v pořádku…že by to mělo být ok…a vstřebat se to…prý to příště už nemusí být vidět…no budu doufat..
Proto vám všem přeju ať máte výsledky ok.....
jak něco zjistí, tak se v tom zbytečně moc pitvá…
tak pa
Já většinou kupuju nějaký dupačky nebo čepičku. Ale všechno v trochu větší velikosti, protože ty maminky ty první oblečky většinou mají.
JančaK : No, volba zůstala u Casualplay, mám přímo tento z tohoto shopu (http://www.baby-kocarky.cz/detail.php?…). Slevnily ten komplet o 5000, nevýhodou je, že si moc nevyreš barvu (jsou jenom tři). Tak se mi ta oranžová zdála nejpřijatelnější.
My jsme to s manželem dlouho řešili jestli se vyplatí koupit novej a tak drahej nebo raději po někom. Jenže když to teď v setu koupím za 17 000, tak to za 13 - 14 000 prodám (to jsou fakt reálně ceny a po těch ojetých kočárech poptávka je), takže to není tak děsný. A je lepší mít novej, kde není problém se skládáním…Věřím, že ten kočár případný druhý dítě zvládne ![]()
Nicméně je to pálka… to jo…ale zase oblečky budu mít ze sekáče (už mám objednané na jednom webovým seconfhandu vecičky za 2 000, tj. celkem asi 40 věcí)…když vezmu, že hezký dupačky jsou kolem 150 Kč minimálně ![]()
No teď už musím být skromná
ALe já ten kočár děsně chtěla ![]()
všichni : držím Vám všem palečky s těma všelijakým testama a velkýma UTZ. Věřím, že to všem dopadne dobře ! Jo a doktor mi říkal, že když dopadnou dobře triply (nebo event. amnio) a velký UTZ ve 20tt, pak už je to v pohodě, že tak na 98% to je ok. Takže budem za vodou ! ![]()
Lolinko -já před dvěma roky kupovala docela drahej kočár…nechtěla jsem nějakej křápík aby držel a že ho užiju minim. na dvě děti…je teda fakt…že teď je výběr zase mnohem větší
Sice to bude zase kluk,ale ten první je v létě…takže se o půl roku minou a kombinézy atd…mi budou na nic (my si půjčujeme věci mezi ségrou a sestřenicema…ale obě měly ted holky, tak taky budu muset něco koupit..ale utrácet se mi za to taky moc nechce…přijde mi že malý děti to tak neonosej…tak taky pokouknu po něčem použitým…no uvidim)