PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
10.7.09 10:45

Nel08 Ano, to je v pořádku. Doktor tě na to neupozornil? Stolice by měla být až černá. Já mám pořád málo železa, občas něco beru. Můj doktor říkal, že je potom hustější krev, tak by se mělo víc pít. Po posledním porodu mi málem dávali trasfúzi. Pak stačilo železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
10.7.09 13:26

Batato děkuji. :lol: No dr. mě na to neupozornil tak jsem se vylekala.
Tak ted už aspon vím,. že je to v pořádku. A bylo ti išpatně?? Mně dnes ráno tedy bylo a to už mě nevolnosti přešli. No budu muset vydržet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
10.7.09 13:28

A kukám, že už máš dvě děti to je hezké. Těší se na přírustek??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.7.09 15:18

AHOJINKY VŠECHNY VÁS MOC ZDRAVÍM,,NEL JUJKY KRASNÉ JAK MIMI MÁVÁ A BŘÍŠKO TAKY MOC HEZKEÉ,,VYBAVIČKA TAKY,,ALE JÁ JEŠTĚ NEZAČALA,,POŘÁD SI ŘÍKÁM ŽE JE ČAS,,A DOUFÁM ŽE SE MI UŽ PŘETOČÍ TA PLACENTA A PAK UŽ BUDU KLIDNĚJŠÍ,,JINAK HOLKY MOC ZDRAVÍM,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.7.09 16:27

Nel08 : ty mas krasnou vybavicku pro mimco! Strašně krásný vecičky ! Kde jsi je koupila ?

Janča : Ten V-cross je bezvadnej, dokonce jsme o něm uvazovali. Nakonec nás odrazilo, ze je trosku hůř skladnej a my máme malinký auto, takže každý cm je dobrý.
Tak stále vyhrává Casualplay S4, s tím, ze zvazujeme ho koupit po někom. To pak vyjde na 12-14 000 komplet. Ale teď doprodavaji loňskou kolekci, kdy komplet vyjde na 17 000, což jde. Jenže na koupi je brzy a doufám, ze to do té doby nevyprodaji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.7.09 16:57

nel08 jak pise batata je to absolute normal. ja taky beru a mam stolici cernou :lol: dr me na to upozornil ale jinak me taky neupozornuje zrovna na vsechno. asi je to taky uz nebavi rikt furt to same. :lol: jo a taky je mi po tech tabletach zle kazde vitaminy jsou tezke a doporucujou se pred jidlem, horsi je to s ti zelezem to se ma pul hodiny pred jidlem kvuli lepsimu vstrebani. a tak pul hodiny trpim a stopuju to na minut a pak se nacpu :D

batato jaaaj j bych trpela jak kun ale asi je to nutne ze ja se v tom nevznam a ani nebudu muset :lol: chudatko male PAPAAAT me by srdce krvacelo :D no hlavne ze to mate za sebou. a taky jsem rada ze ten najemnikje rozumny a veci splati. ti stari no koment. me transfuzi dali po tri dny po porodu ale zni to tak hrozne a pritom mi to ani neprislo.. akorat me desila ta prvn noc co hodinu mi prvlikali postel…tolik krve… to mi teda PRISLO! :lol:

jdu kouknout na ty fotky snad to stihnu

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.7.09 07:56

Neli krasny fotecky! Ja taky obcas beru zelezo a mam z toho casto pravy opak zacpy :roll: - ale ja mam takovy citlivejsi streva - je to ruzny ale hlavu si urcite nedelej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.7.09 12:53

Nel08 Kluci se asi celkem těší, ten starší už ví, co bude a ten malej mi furt pusinkuje bříško a ptá se, jestli miminko zlobí.
Chudáček měl včera ještě potíže s tím pepíkem. Odloupla se mu kůže na špičce a celej včerejšek ho to asi štípalo. Dneska je v pohodě, směje se, jako by nic, ale pepík vypadá hrozivě. Odpo skočím pro Bepanthen. To by mohlo pomoct, ne? Jinak oplachujeme borovou vodou, jak řekl doktor, po každým čůrání.
Jinak já si na střevní potíže spojené s tím železem nevzpomínám, možná spíš ten průjem. Transfúze krve asi není žádná hrůza, ale jsem si představila, že je to cizí krev…a pokud to není nutné, tak raději ne. A to nejsem Jehovista :?
Jinak celkem se mi zase lepší ty nevolnosti, až na včera večer. Jela jsem nakoupit, manža zůstal s malým a ošetřoval, když jsem se vracela zpět, myslela jsem, že ani nevystoupim ze šaliny, jak se mi udělalo mdlo. Takže pořád aspoň 1× denně se něco takovýho dostaví :cry: Snad už to brzo přejde úplně!
Jo a s tím spinkáním: taky se celý noci budím, ale jak jste psaly o té třetí hodině ranní, hned další noc jsem nespala asi od 3 do půl 5! A taky si na to moc dobře vzpomínám z předchozího těhotenství! Hrůza, člověk by aj gruntoval, co? Dneska už to bylo zase celkem OK.
Takže bříškům zdar!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.7.09 18:45

ahoj holky,
tak jsem včera byla na kontrole…pan doktor mě objednal na genetickou konzultaci - screening v 1.trim. mi vyšel hraniční 1:370
A sestřička mi nabrala tripl testy…ale prý bývají hotové za 1-2 týdny (sice to shodou okolností posílají do gennetu - kam jdu na tu konzultaci) ale nevim jestli to do toho týdne stihnou…aby na mě nekoukali, co tam jako teda chci :) Rovnou mi udělají ultrazvuk…a když se jim něco nebude zdát, tak odeberou i plodovku.....to se mám zase na co těšit…(chvílema zvažuju, že bych to i odmítla…no uvidim)
Jediný pozitivum snad je (nechci to zakřiknout) že už asi 2-3 dny nešpiním…ale jinak zle mi je fur…
tak zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.7.09 18:47

holky kdo jste byl na těch tripl testech.......za jak vám byli schopni udělat výsledek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.7.09 18:47

teda jak dlouho to trvá?? než se dozvíte výsledeK??
 dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
11.7.09 20:21

V Brně 12 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.7.09 20:47

ahojky já to veděla přeně za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.7.09 21:31

Pěkný večer všem!!!

Batato to je krásný jak píšeš, že ti pusinkuje bříško :lol: a snad bude v pořádku a ten krem pomuže. S tím spaním je to děs. :lol:

Včera jsme kukali s manžou na film Podivuhodný případ Benjamina Buttona. A moc nám to líbilo i jsem si pobrečela :lol: No a šla jsem spát až po pulnoci a ráno jsem se vzbudila v 6h šla na wc a pak tedy ještě na štěstí usnula.

Jinak děkuji za pochvalu foteček a výbavičky. To je vše co mám nějak mi to nedalo. Ale ted budu až po tom screeningu.

Jinak holky máte nějaké bolesti bříška?? Mně tedy občas píchá v podbříšku a nebo na levé straně. A někdy, když se vzbudím a jdu na záchod tak takový divný tlak. no nevím jak bych to popsala. A berete někdo magnesko?? A to se dává jen na předpis?? A kvuli tvrdnutí bříška??
Mně se zdá, že ho mám tvrdší, ale jen občas a když jsem to říkala dr. tak na to nijak nic neříkal. Akorát prý , když nekrvácím tak je to normální. No jen se ptám nechci být plašoň.

Meli já když byla na tom screeningu. Tak mi hned řekli, že UZV v pořádku a když mi nezavolají do 15h odpo tak je vše v pořádku. Takže to bylo rychlé, ale nervy jsem měla. Tak držím pěstičky!!!

Tak dobrou noc a pěknou neděli všem!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
11.7.09 21:33

Lolinko a oblečky jsem objednala zde
http://www.kojenecke-obleceni.eu/ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek