PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
1.7.09 20:22

Petrush Když můj starší syn měl 2 roky, věšela jsem prádlo na společném balkoně a aktivní synátor měl pocit, že musí dát věci do pořádku a dveře nemají být otevřené a prostě je zabouchnul. Neměli jsme vůbec nic. Na zámečníka jsme čekali 2 hodiny a stálo nás to přes 1000,– Kč (je tomu 9 let!). Několikrát ještě jsme si zabouchli a manža 2× lezl z balkonu na ozdobný rantl pod okny a koupelnou dovnitř. No hrůza. Ten rantl nemá ani 20 cm na šířku. Zavřela jsem oči a zacpala si uši a čekala, až se dveře otevřou. Na infarkt. Bydlíme v 1. poschodí (2. podlaží), ale stejně. Co se týče dešťů, úžasně jsme se osprchovali se starším synem před 2 dny v Brně na Maliňáku. Museli jsme něco dokoupit na tábor. Pak jsme ještě hodinu a půl chodili totálně mokří, když nepršelo a ostatní na nás vejrali… 8O 8O 8O

ssmile Mě teď už taky dělají všechny UTZ přes břicho a 3D mi dělali přes břicho. To se dělá tak kolem 25. týdne, ne? My jsme posledně byli dost pozdě a malej nebyl moc vidět. Ale stejně to byl zážitek :wink: Paní doktorka nám pořád ukazovala varlátka :lol: :lol: :lol:

Nel Já taky chodím co 3 týdny. Mám pocit, že je to častěji než minulé těhotenství.....

Magdičko Já jsem podruhé málem porodila normálně. Už byla vidět hlavička a doktor i porodní asistentka na mě strašně křičeli. Ale když jsem to po 22 hodinách vzdala a vysílením nemohla ani dýchat, tak mě odvezli na sál a fikli zase. Anestezioložka nadávala, že mě neměli tak dlouho trápit, že je jasný, že s mou postavou (155cm) a váhou dítěte (3,7 kg) bylo jasné, že to nebude jen tak. A teď bych měla jít na plánovanej, ale můj gynekolog mi říkal, že to není jistý, že klidně můžu rodit normálně. Tak ti nevím Jardo!!! Protože to by se rázem změnil termín porodu cca na Mikuláše :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
2.7.09 07:11

Ahojky díky za chválu mé šikovnosti… :lol: :lol: a nejsem v tom tedy úplně sama jak vidím.
Holky hlásím už taky pohyby , ale tak strašně slabounko…ale byly …včera večer. :lol: :lol: :lol:
Všem jen tak letmo odpovím , protože už za 1/2hoďky s Tinou vyrážíme na výlet.
Tino kdyby jsme se tu už nepotkali , tak krásnou dovolenou, užij si sluníčka a vrať se nám v pořádku.
Nel já chodím taky co 3 týdny do poradny. Pokud jsem ale měla ty problémy na začátku, chodila jsem tak co 10dnů na KO.
SSmile já jsem na 3D UTZ nebyla, ale myslím si, že je také přes bříško.
Magdi takže bude Eliška? Nebo je to zatím"pracovní" termín( jméno)
Batato já vidět svého muže jak dělá akrobatické výkony, taky bych raději zavřela oči. Ta cena mne teda před 9lety překvapuje, kolik to u zámečníka stálo, po mě chtěl pán 150kč, tak jsem mu vrazila 200kč ( vždyť jsem to měla s odvozem i dovozem).
Holky pádím, snad se ještě k večeru zastavím. Tak pokud některá jdete na KO , tak pak napište a držím pěstičky.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
2.7.09 13:40

Ahoj holky,
dneska jsem byla na KO, pohyby sice necítím, ale srdíčko jsem slyšela, tak jsem se hned uklidnila. Včera večer jsem měla pocit, že něco začínám cítit, ale jistá si nejsem, asi už to bude brzy. Tlak mám nějaký nízký, ale to cítím už od včerejška, že tlak není ok, asi počasí.
Přibrala jsem myslím 2 a pul kila.
Jo a tripple jsou prý ok.

Dneska ráno mi malá zopakovala příhodu se sundanou pokaděnou plínkou, tentokrát plyšáci v postýlce nebyli přítomni, ale bylo tam spousta jiných hraček. Myslela jsem že ji uškrtím. Bylo to totiž těsně před odchodem k dr.
Lidi jak to děláte, já nedokážu zůstat klidná a pak mám pocit, že má reakce byla přehnaná. Jak zachovat chladnou hlavu???

Nel08 - na kontrolu chodím jednou za měsíc, zatím, časem to bude častěji.

Petrush - tak to je mazec. Hlavní je, že jste byly obě spolu a nezůstala třeba malá uvnitř a ty venku, toho se děsím od doby, co se malá narodila, že bych si zapoměla vzít klíče, třeba když jdu hodit něco do popelnice. Od jisté doby raději klíče v zámku nenechávám. Ale vem to z lepší stránky, na tenhle zážitek budeš vzpomínat ještě dlouho a určitě ho budeš často vyprávět přátelům a známým. :wink: Tak by mě zajímalo, jak to ten zámečník udělal, že to otevřel, když tam byl klíč? A kolik si za to vzal?aha ted to čtu, tak to je zadara, to čučím 8O

ssmile - myslím, že ten 3d UTZ bude přes bříško, protože tyhle UTZ, jsou mnohem výkonější, takže není potřeba zevnitř.

batato - ono hodně záleží na velikosti hlavičky a šířce pánve. Já jsem taky drobek mám 157 cm a malá měla 3470g. Snadný porod to nebyl, ale nakonec se povedlo přirozeně.

Všem kdo jede na dovču či víkend, tak přeju hlavně pohodičku a dobré počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
2.7.09 16:01

Ahojinky holky ,jakpak se máte maminky??Já jen pořád odpočívám a opravdu se šetřím když mě ta placenty tak zlobí,K vysledkům testů moc gratuluji že vyšli pozitivně:-)..Já chodím na ko co 3 týdny i při filípkovi jsem tak chodila,já když byla na to screningu ve 13 týdnu mi dělali 3d a přes břicho,,ja pohyby citím třetí den jen slabě ale citím,,a vy co ještě necítíte je to otázka chvilinky :wink: ,,jujky petruško takový den jste si s malou prožily,,doufám že nebudete nemocné,,Zdravím ,,petrušku,magdičku,cancerku,ssmile,nel08,batatu,tinu,mikitu,lolinku,janču ,,a pokud jsem zapoměla na nějakou tak ti tu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
2.7.09 17:23

Ahoj ! Byly jsme u reky a bylo fajn ale strasne vedro, malem to se mnou seklo :D

Jezis jeste ze mame kliky na obou stranach :lol: ja mam spis problem se zamykat a manzel se zlobi ze nas jedno nekdo ukradne.

ssmile me ho delali pres brisko jooo, a vubec snad jen prvni dve navstevy byly ‚dole‘ a pak uz vrchem. :D

tino aha takze docela naprd snad klapne ta smska. nebo budes holt muset volat no, hlavne at uz to je a je vse ok. Ten pas je super ja ho nemela ani neridim ale peji na nej jen samou chvalu. taky me to vadi a znervoznuje, kdyby se neco stalo…

batato jezis tak to je hnus ze te nechali tak trapit, ja mela taky macka 3kg650g ale jsem vetsi 165cm :) tak ti nevim necham to osudu a doktorum asi.

klice jsem taky kdysi zabouchla kdyz jsem bydlela jeste s nasima a oni zrovna odjeli na tri dny… tak kamosi vzali lana a zaklepali u sousedu jestli muzou na chvili na balkon.. sousedy malem volali policajty jak je videli skakat dolu ale v pohode.

luci to je dobre ze se setris jen tak dal

mejte se holky ja jdu neco delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.7.09 19:31

Ahoj holčiny,
tak já jsem se dneska předvedla. Jela jsem dřív z práce na KO a pár metrů od firmy máme takovou úzkou zatáčku do které zasahuje přímo domek a na rohu toho domku je takový ten velký patník, vypadá to jako velký kámen,aby jim lidi nebourali do baráku a já myslela na to,jestli jsem všem poslala výplaty a trefila ho, ale tak dobře, že jsem vyrvala zadní kolo z nápravy. No rána jak z děla, já měla strach z toho auta vůbec vylézt a podívat se co a jak. Naštěstí firma pracuje v automob. průmyslu,takže známe všechny mechaniky z okolí a jeden jel zrovna okolo a zastavil a vzal to auto rovnou k sobě. Levný to nebude ale můžu si za to sama a hlavně že se nic nestalo. A fakt jsem ráda za ten pás a taky za to že jsem ráno nebyla líná a došla do svýho auta a vzala si ho do tohohle druhýho. Rána to byla pěkná,ale byla jsem si hned jistá, že na břicho jsem ránu nedostala.

Takže pás vypadá takhle :
http://www.eshopbaby.cz/…-safe-p2735/

Koupila jsem ho na aukru asi za 600 Kč,ale viděla jsem, že se dá sehnat i použitý i za 300 Kč na mimibazaru,ale já už měla objednaný tenhle.

Pak jsem byla na KO, vše Ok, zas jsem viděla jak se mele a bije mu srdíčko a doktor kontroloval jestli tam není něco špatně i kvůli tý bouračce a říkal, že by tam viděl nějaký hematom a že vše čisté a v pohodě.
Magdi, smska je domluvená, hned mi to sami nabídli, když jsem jim řekla že nebudu v ČR.

Tak na sebe hlavně dávejte pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
2.7.09 20:49

Holky, já vím, že je to téma do jiné diskuze, ale nemáte někdo zkušenosti s neplatícíma nájemníkama? Můžu jim vyměnit zámek a nepustit je pro věci dokud nezaplatí? To si teda vybrali dobu, teď se mi to vůbec nehodí. Takový starosti. Sice nám to za 3 roky udělali podruhé, ale teď to vypadá, že jsou opravdu v loji..... :roll: :roll: :roll: :pocitac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
2.7.09 20:50

Tino DÁVEJ NA SEBE POZOOOOOR!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.7.09 21:02

Batato, můj muž se v tomhle trochu orientuje a říká, že právně to asi není možné a morálně rozhodně ano. Je si jistý tím, že pokud déle než 3 měsíc neplatí nájem,takže jim můžete dát výpověď z nájmu z důvodu neplacení a pak by jim ten zámek vyměnil. Taky závisí co máte ve smlouvě, my tam prý máme že když nebudou platit tak jim věci vystěhujeme do věřejného skladu a byt již nebudou moci užívat,ale taky si není jistý zda to není proti právní.

Být Tebou klidně to téma založím nebo zkus něco najit netu, když zadáš neplatící nájemníci tak je tam toho spousta,ael já to nepročítalal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
2.7.09 21:58

Tinko moc díky. Volala jsem na policii, protože nám volal otec nájemníka a vyhrožoval. Řekli mi, že jim musím dát písemně výpoveď z bytu s termínem vystěhování. Pokud nesplní, pak můžu vyměnit zámky. A dluhy vymáhat soudně. Ve smlouvě máme, že pokud nezaplatí v termínu (to bylo 18.6.), je možné smlouvu okamžitě zrušit. Manža tam teď šel a hlásí, že se vystěhovávají. Tak nám asi zbývá žaloba k soudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
2.7.09 22:14

Určitě to dejte to k soudu a peníze vymáhejte, měli by jste vymoci i náklady na soud a právníka plus úrok. Otázka je jestli to mají z čeho zaplatit. Ale je to lepší než kdyby tam bydleli dál, nemohli by jste se jich zbavit, platili by jste elektriku a atd. Tak a´t to dobře dopadne a ať najde nějaké lepší nájemníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
2.7.09 22:22

Tinuš díky za podporu. Manža jede domů a kamoška z realitky říká, že je mi kdykoliv k dispozici. Bohužel chybí některé vybavení, naštestí mám všechno nafocené, takže to připojím k té žalobě či jak se tomu říká. Bože já tohle nesnáším. Zvlášť teď, když mám co dělat sama ze sebou…Nic holky, jdu si raději lehnout, celá se z toho klepu… :huban: :huban: :huban: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.7.09 09:39

BAtato teda to jsou debilni problemy, ja se v tom nevyznam tak ti nemuzu poradit, ale co si to dovoluje ten pan otec jeste vyhrozovat? boze to by me vytocilo! jeste soud… ale asi nic jineho nezbyva :(

Tino tos mela teda stesti! S tim pasem, viydis tak se urcite vyplatil, ty jo tak ja ho videla jen za 1200 to za pulku nebo ctvrtku v bazaru bych do nej sla i jako spolujezdec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.7.09 09:14

Ahojky holky!
Teda Batato to ti fakt nezávidím, problémy s nájemníky , kteří neplatí a navíc si odnesou , to co jim nepatří. A že rodinní příslušníci manželovi vyhrožují , tak to už je fakt vrchol všeho. No držte se snad se to uklidní, jen ty peníze z nich nějak dostat. Přeci jenom by bylo pro vás lepší, kdyby vám je dali než, když je budete muset vymáhat soudně.
Tino pro bůh. Jezdi opatrně. No hlavně , že to odneslo jen auto. Vy dva s mimískem jste v pořádku, tak snad se už nic nepřihodí. Ten pás je dobrej, ale já neřídím, tak jsem se rozhodla, že ho nepotřebuju, i když za těch tři sta bych do něj i možná šla.
Luci díky za pozdrav. A s malou jsme zatím zdravé, tak jsme to ustály a nemoc se nekoná.
Cancerko takže malá si stále libuje v hovínkách :lol: :lol: :lol: . A můžu tě ulklidnit, já to taky asi někdy s reakcí na nějaké nepravosti mojí Tinky přeženu. Řvu jak lev a dostane na prdelku, až mě to potom strááášně mrzí a tak pak přijde objímání a tulení a po pravdě to pak nemá žádný výchovný účinek( ani řvaní ani objímání ). No a ten zámečník vstrčil něco mezi rám dveří a dveře a od kliky jel s tím předmětem od kliky dolů a zase nahoru. Pak u kliky zabral a zapáčil a byli jsme „doma“. Bylo to tak jednoduché , že kdyby to byli zloději, tak jsme „vybraní“ na to tata. To jsem fakt koukala :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.7.09 09:15

A Mikitaa je už někde na cestě na dovču a Tinuš už také nebo teprvá jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí