PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
4.7.09 09:52

Ahojky holky, tak já byla včera na kontrole a doktor mě nasral, mi řekl, že mimí je menší než má být. Dost mě vystresoval, tak jsem pak volala k svýmu gyndařovy, kterej mi řekl ať teda příjdu, že se podívá a porovná mimčo s UTZ z minulého týdne, tak tam jedu a podle něj je vše v nejlepším pořádku, miminko od minulého pátku vyrostlo o 3,5 cm a menší sice je, ale geneticky a ne vývojově. Prostě nemá po kom být obřík ( mám 155 cm a manžel 175), takže mě uklidnil a řekl mi, že do toho CARu na kontroly už chodit nemám.
No a já jsem slaměná vdova, manžel odfrčel na Vltavu, tak doufám, že se nám tam neutopí, stále je tam o hodně víc vody než tam je normálně.
A já s našima asi pojedu na koupák, na chatu se mi nehce, ale stále si ještě nejsem jistá s počasím, svítí sice sluníčko, ale je takový mlžný opar.
Co vy, co dnes chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.7.09 12:31

ahojinky holky,,jakpak se máte já musela na chvíli utéct domů venkuj e šílené horko,,miláček seče trávu a pak jdeme nafouknout bazének tak se moc těším jak se budu s malým čapkat,,na obídek dělám jelítka,zelí,bramburek a večer budeme opékat makrely,,zítra máme pout tak se malý těší na kolotoče,,tak snad počasí vydrží,,papa krásný víkend všechny zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.7.09 09:01

Ahoj
Jančo tak ty doktoři fakt někdy dokážou přímo vyděsit. Ale je dobře , že máš fajn gynekologa, který tě bez zbytečných řečí vyšetří. A on přesně ví, jak se miminko vyvíjí.Naše Tinka také byla na UTZ vždy trošinku menší, ale mě teda tak nikdy nikdo z doktorů neděsil, prostě jsem měla jen menší mimi a taky když se malá narodila tak měla jen 2,45kg a 46cm( žádný obr - spíš trpaslíček) a to byla v termínu.
Luci ten bazének vám závidím… Mějte se také fajn , doufám, že jste si to včera užili. My zase budem dneska opíkat špekáčky( mňam, mňam) :lol: :lol: :lol:
papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
5.7.09 09:16

Holky, u vás je určitě pěkný počasí, co? Že sem jen tak po ránu některá nakouknete. U nás bylo pak celej den hnusně a pršelo a bylo asi 6 bouřek, tak jsem smrděla doma.

Lucy, grilovaná makrelka? Mňam mňam mňam.
Petruš, tak si ty buřtíky večer užijte. Léto miluju, bo se daj dělat samý takový dobroty venku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.7.09 10:40

ahojinky berušky,,Jani tak co doufám že dneska už je počasí lepší hm??Já si odběhla od vaření dělám hovězí polévečku a na druhé špenát a bram knedlik,,no a po obídku valíme na pout,,malý se už těší na kolotoče a já na nějakou dobrotku,,,tak přeji příjemný den ,,,špekáčky mám taky ráda tak sdi pochutnejte ,,pohladte bříška :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
5.7.09 20:09

Ahojky holčiny :D !
Za normálních okolností bych řekla, že to jsou samé dobroty, ale teď se mi zvedá kufr jen když o tom jídle čtu :( . V pátek jsem byla u doktora, bral mi krev na vývojové vady. Tak držte palečky!!! Zhubla jsem zase o 1kg, tak je to celkem už 2,5 kg :cry: :cry: :cry: Tolik bych už měla přibrat! Ale když je mi ze všeho blbě, je to těžký. Manža je ze mě taky už smutnej. Aspoň jsem už na tom líp s únavou a začínám doma víc makat. Snad se dostanu brzo do normálu. S klukama jsem přibrala 17 kg, tak teď to snad musí být holka, ne??? To jsem teda zvědavá.

Mějte se krásně, zdravě papejte a odpočívejte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.7.09 20:57

Ahojky batato taky ještě nemám ani kilo navíc..dneksa jsem 2 zvracela,,aa to už jsem myslela že je to taky zamnou,,ale mě každý tvrdí neboj od šestého měsice nejpozději pujdou kila navic,,jedna holka pri dvojcatech pribrala jen 8 kg,,testíky dopadnou určitě dobře,,ja jdu na kontrolu v utery tak se uz tesim mela bych mit i utz chci vzit sebou kamaradku tak snad bude moct,,budu mit i kontrolu potom krvaceni,,ale nastesti jsem uz nekrvacela tak doufam ze placenta uz jde tam kam má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
5.7.09 21:51

Batato, to nevadí, doktor by si tě vzal na paškál kdyby to hubnutí bylo blbý:-)

Lucy, tak nevím jak tady, ale byla jsem s našima na výletě v Německu na pevnosti Ko´´nigstein a tam bylo moc krásně, seděla jsem chvíli na lavičce a srandovně jsem se opálila, vypadám jak cyklista, opálený čelo, nos a tváře a ruce podle rukávků trička. Až zítra přifrčí ten můj plaváček a uvidí mě, tak se asi usměje.

Holk, jsem utahaná jak kdybych šla do toho Německa pěšky, tak jdu hajkat. Dobrou noc a pozdravujte bříška:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.7.09 09:58

BAtato a kolik vazis a meris??

Ja vam sem radsi psat nebudu kolik jsem pribrala :lol:

Tech co je vam zle lituju me jeste nekdy zabyde zle ale neda se to srovnat s prvnim trmestrem…

Janci no to teda nemusel ten doktor, oni si totiz nekdy neuvedomuji jakou psychickou zatez ti zpusobi treba uplna prkotina. Ale zas lepsi ze se stara, jen to mohl rict trosku jinak.

Uz zas nevim kdo co psal.

Mejte se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.7.09 10:03

Ahoj ženštiny,
Tak já jsem přibrala dokonce už 7kg :cry: , ale prostě vám neřeknu čím to… Nepřejídám se , spíš právě někdy se spíš zapomenu najíst :oops: ,sladké si dám jen sem tam :?: . Já se opravdu netěším na shazování těch kil po porodu, ale radši to prostě neřeším… Nejvíc jsem samozřejmě přibrala hned na začátku, kdy jsem teda musela ležet doma. Mimčo je pro mě to nejdůležitější a to všechno budu řešit až potom. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.7.09 10:07

Jinak řešíme dneska havárku s vodou, někde ve stupačkách nám teče voda od sousedů a máme v kuchyni mokrej strop. To už je asi potřetí za tento rok. Tak manžel dneska zůstal doma a jel to řešit, na bytové družstvo, protože se sousedama se nedá prostě normálně domluvit… :cry: :roll: A tentokríát jsem rozhodlá, že budeme po nich chtít ,ať nám výmalbu v kuchyni zaplatí :twisted: …nejsem milionář :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
7.7.09 11:08

Ahoj holky,
Petrusha: Nelam si hlavinku z kil…Já už také příbrala 5,6kg…-) A já teda docela baštím…-) Když mám na něco chuť tak si to prostě dám…-)))

Dnes jsem byla na KO,tak je všechno v pořádku, prcka jsme viděli-byla jsem tam s mužíčkem a ten byl ze všeho totálka vydřenej…-)-jen se nám nechtěl ukázat jestli je holka nebo kluk…tak Vám nevím…brali mi krev na ty všechny testy,tak jsem zvědavá jak dopadnou…další kontrola až za 4 týdny…to je hrozná doba…-)

Musím pečlivě dočíst všechny Vaše vzkazík,abych Vám na ně mohla odepsat…

Těm které jedou na dovču přeju hezký odpočinek, těm kterým pořád ještě není dobře přeju aby se to co nejdříve zlomilo a těm které musí chodit jako já celé léto do práce přeju hodně sil!-)

Opratrujte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
7.7.09 11:10

JO a Magdicko , Ty jsi takový vděčný „posluchač“ co se týče receptů-teď jsem dělala květákové placičky-nevím, jestli to znáš, ale měli jsme zase boule za ušima,tak jestli máte rádi květák,pošlu recepis…-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
7.7.09 11:29

xxLeninko, mňam mňam mňam, dříve jsem je dělával, ale už nevím jak, tak písni určo recept, jsou fantastický :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
7.7.09 11:36

Ahoj Leninko květák prostě miluju, ten recept bych si výžadala i já… :lol: :lol: Až budeš mít čas tak písni. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí