PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
28.6.09 11:04

Petrush,ale ty tripple testy opravdu vychází často falešně negativní a já jsem někde četla, že ten screening v 1 trimestru v zahraničí už někde nahradil právě tripple testy, takže bych se divila, že by se to tam nehodnotilo. A jsem taky zvědavá co vyjde za riziko vzhledem k věku mě. Takže věřím, že budete v pořádku. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.6.09 11:45

ahojinyk holky ,,petruško jujky co to čtu,,určitě to dobře dopadne,,taky myslím že je to ovlivněné tím špiněmím,,ziítra budu moc myslinkovat tak pak písni,,ja budu zítra volat na výsledky tak uvidím jak mi triply vyjdou,,včera jsem našli hřiby tak jdu vařit máčku,,holky držte se pohladte bříčka všechny moc zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.6.09 14:08

Ahojinky holky,,mam dotaz,,tulili jsem se s puss po delsi dobe a uz ě vložka ,,mám strach,,ale jak jsem byla toho 3 .6, na to screningu tak mi rikal ten dr ze mám nízko placentu a že budu možná krvácet ,,ale nemusím že se třeba otočí,,tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
28.6.09 14:27

Holčinky, díky…
Luci taky držím pěstičky, ať ti tripply vyjdou v pořádku. A já jsem při minulém těhu na UTZ taky slyšela, že mám placentu nízko,( bylo to zrovna tro mé krvácivé a špinivé období),ale pak už až do konce těhu v pořádku, tak předpokládám, že se to nějak spravilo. Ale když už pak nikdo nic neříkal, tak jsem se tím netrápila.
TAk co holky , co máte termín na začátku prosince, už cítíte pohyby? Teď v pátek se mne doktorka ptala…ale já ještě nic :cry:
Zítřka už se nemůžu dočkat…po UTZ pak napíšu.

PAPA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.6.09 14:49

Takže je to asi normální že ted špiním??určitě to dobře dopadne neboj zlatko,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
28.6.09 15:04

No já si myslím, že když máš nízko uloženou placentu, tak je to pravděpodobné…ale …já jsem v tu dobu jen ležela a to v nemocnici, takže polehávat, nebo se alespoň nepřepínat. A já jsem měla tulení zakázané po celou dobu těhu…až ten devátý měsíc jsem dostala povolenku od dr. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.6.09 15:55

mě nikdo tulení nezakázal,,chjo mno vůbec nevím,,snad to bude dobré,,protože mě to ani o té placentě neřekla má dr,,ale až na to screningu ale o tom že máme byt bez tulení ani muk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
28.6.09 20:19

Ahoj holky, zdravím ještě od rodičů, zbývají nám poslední 2 dny do odjezdu na dovču, už mám skoro nakoupeno a věci v kupě, ještě zítra nákup jídla a budu ready.

Petrush , ty nebudeš mít klid, co. Budu na zítřek držet moc palce. :! Jen jsem se chtěla zeptat, to tě dr. neposílala na amnio ale rovnou na velký UTZ. Já jsem totiž sama uvažovala, že kdyby náhodou něco, tak bych radši amnio vynechala a počkala až do velkýho UTZ.

Luci , snad to bude jen tulením, tak se radši dr. na to zeptej, třeba jí i zavlej, ať máš víš, co.

Já jinak hlásím, že už asi 4 dny cítím pohyby, někdy docela intenzivně, to bude asi nějakej divočák. :D :D Na výsledky triplů čekám tento týden, tak se modlím.

Všem co míří na dovolenou přeju pohodovou cestu a hlavně lepší počasí než je tady, letos se to fakt vyplatí vyrazit někam za sluníčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
28.6.09 20:30

Ahoj Roxo , neposílala mne na amnio, a to jsem ráda, protože bych to nejspíš odmítla, protože moje máma po amniu bohužel potratila. A nejhorší pro ni bylo, že výsledek přišel až potom a závěr byl, že plod -chlapeček byl naprosto v pořádku a naprosto zdravý. A někde jsem četla , že pokud je pravděpodobnost postižení plodu menší než pravděpodobnost potratu, tak se opouští od amnia.
Přeju ti krásnou dovolenou a negativní výsledky tripplů.
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.6.09 21:42

Ahoj holky,
Tak koukám, že jsem zase trochu zastagnovala-ale mě teď bylo nečekaně dobře, tak jsem doháněla resty za poslední týden-tak doufám, že mi ta dobrá nálada a energie alespoň chvíli vydrží!-)

Petrushko: Prosím Tě, to jsou zase zprávy… Hlavně se vůbec nestresuj, určitě bude všechno v naprostém pořádku a mimísek bude naprosto OK! Držím pěstičky a budu na Tebe myslet! Hlavně klid!…-)

Lucialinka: Já se dobrovolně přiznávám bez mučení, že nějaké tulení mě teď moc nebere…Takže od začátku těhu jsme se s mužíčkem tulili asi 2×…taky souhlasím s holkama, že to krvácení může být spojené s tou placentou…snad už je všechno v pořádku!

Roxo: Ať Ti utečou poslední dva dny do dovči a krásně si to tam užij!!!!!!-)))))

No a co se týče pohybů-tak já stále nic necítím-asi…Dnes jsem 16+3tt takže je asi ještě brzy,ale já vlastně ani nevím, jak se to pozná, takže už se vidím, jak s tím pak poletím za dr, že mi něco je…hehehehehehe…Já jdu na kontrolu až 7.7. a zdá se mi to úplně nekonečný,jak člověk neví,jestli je všechno v pořádku-jdu tam s mužíčkem,aby se podíval,jak je ten náš pyšlik živej…Už bych taky chtěla vědět,co to je,ale to si asi budu muset počkat…/já bych raději holčičku.....-)/-abych si mohla koupit první obleček za odměnu.....-)Vůbec nechápu, jak to že už to některé víte-s podobným TP /já mám 10.12.dle PM a 16.12. dle UZ/.....-) Asi máte hodná miminka!-) Zítra zase do pracovního procesu-vůbec se mi nechce.....

Maminky, opatrujte se, těm, co jedou na dovču přeju aby si to hezky užili a taky si odpočali, těm které jdou na kontrolu držím pěstičky, aby bylo vše v pořádku a těm co mají nějaké trápení, aby brzy skončilo a změnilo se opět v růžový obláček.....-)

Papapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.6.09 22:00

ahoj holky zase jsem odrovnala PC tak jsem tu tyden nebyla

vitam batatu a baryska!!

mikitaa tys to vystihla ! taky miluju cernousky!!! jsou nadherni, oci, vlasy, vyraz, hudba v tele, je to parada. vzdycky jsem chtela aspon jednoho adoptovat, kdyz uz jsem manzela cernocha nesehnala :lol: ale muj by asi nesouhlasil navic si u adopce nemuzes vybirat barvu pleti…

Petrus drzim palce budu na tebe myslet a hned napis! Desis me s tou postylkou ja se na to chystam a vidim to taky blede. navic my mame letiste i v detskem, uvazuju o tom mantinelu a nejak oblozit hrackama, aby si tam pripadala obklopena jako v te postylce. nebo co treba baldachyn? nevim

tuleni me nebere ani nahodou ale manzel se zblaznila chce casto. minule mi tovyslo ze se bal cele tehu ale ted uz vi ze se nic nestane takze dnes a vcera by musnad zs na mesic mohlo stacit :lol: :lol: :lol: luci pokud te u tuleni nic nebolelo a nekrvacela jsi po tom cersvou krev tak by to melo byt v pohode. me ale u toho hmatomu dr. tulit zakazal pro jistotu.

pohyby ja citim od vcera!!! teda uz dost zretelne.

pohlavi taky nam to u Juli rekl az v 22. tydnu a ted jsem to vubec necekala bo on se jen tak neodvazi to hlasit, ale pry to tam videl a to v 16. tydnu. mazec.

jeee ja se vlastne nepochlubila takze holkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.09 10:44

ahoj holkyyyy…

nikdo se prosim neurazejte…ale ja se vcera vecer kdyz jsem jeste procitala tady diskuzi malem pocurala z vyrazu „tuleni“. tomu se tak rika pred detma nebo se pouziva bezne tenhle vyraz, nebo maji tuleni nejaky specialni praktiky? kurna to si budu muset zjistit :))) a jeste nevim co je Puss…ale jinac su v obraze :)
Jinak u nas doma funguje sex naprosto normalne jako predtim…u nas jsem hlavnim organizatorem ja…pritel by snad jinak nesoulozil ani normalne ani v tehu…nebo jenom kdyz se napije…to zase jooo a porad.

Petrush: jeste k tem dogam teda :) dekuji za pochvalu…jsou to nase princezny…a dogy jsou cestovni…jeste pred rokem jsem mela kratkej favorit..a oni jenom aby mohli vsichni jet tak se tam naskladali tri. A moje prni doga ta delavala s oblibou to, ze kdyz videla otevreny auto i cizi, tak okamzite byla nastoupena. uz od miminek se radi kamkoliv vozi…dulezity je ze jede panik taky :) kdyby si vazne uvazovala dej vedet…klidne i SZ, vsechno rada vysvetlim a budu rada ze zase nejake dogi mimco bude mit bezva paniky, kteri ho budou mit radi.

Magdi: gratuluju k holcicce…kurna to bude frmol doma za par let…dve italky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
29.6.09 11:00

Mikitaaaa: Šmarjá, teď jsi zase pobavila Ty mě, že Tě to tak pobavilo-tak to je super… Mě přijde „tulení“ vcelku normální jako výraz-my tomu třeba doma říkáme odborně „potkávání“.....-))))hehehehe to je zase téma…-)))) No já pochopila že „Puss“ je manžel nebo přítel-nebo-li miláček Lucialinky.....-) /doufám, že jsem to pochopila dobře a nebudu teď za tele…hehehhe/

Magdicka: I já gratuluji k holčičce-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.6.09 11:49

tak potkavani je jeste lepsi…koukam ze mam sakra omezenej slovnik…ale zas by sme v tom doma meli peknej bordel..pac pres den potkavame oba dost lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
29.6.09 12:14

Ahoj holky zase hysterčím :(

chtěla bych Vás požádat o radu. Jsem momentálně v 18tt a poslední 3 dny cítím hodně nepříjemnou bolest. Je to takové píchání, když se člověk ohne, natáhne. Konkrétně to cítím na pravé straně v úrovni vaječníků (opravdu spíše na boku, ne uprostřed břicha).

Nevím, yda to může být růst dělohy, to by snad bolelo oboustranně ne ?
Nemůže to být slepák (ani nevím na které straně slepák bolí ) ?

Není to nic na odvoz nemocnice, ale je to hodně cítit, tak se ptám, třeba některá z Vás něco podobného zažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí