PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2748
24.6.09 13:04

Ahoj Barysku , gratuluju a vesele povídej… :lol: :lol:

Holky tady se rozrhl pytel s kočárky :lol: :lol: :lol:

A dle Roxina rozpisu a dle CRL mi zbývají dnes 3 dny do začátku 5. měsíce.
Jinak vše při starém, v pátek jdu na KO. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.6.09 07:21

Holky, co je? Vás odnesla stoletá voda? U nás pohoda, prší tak nějak normálně, zima je jak na konci října, jsou celodenní mlhy a celkově hnusno.
Zítra jdu ráno na kontrolu, tak mě držte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
26.6.09 09:20

Jejda, tady se to vážně nějak zablokovalo. Copak se děje?? Co je nového??
Pište pište pište :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
26.6.09 11:38

Ahoj holky,
tak dneska jsem byla na KO v poradně a po gyneko stránce jsem konečně v pohodě. Ovšem minulý týden mi brali tripple testy a ty mám bohužel pozitivní. Vyšel mi vysoký AFP marker a tzn. že by mimčo mohlo mít roztěp neurální trubice nebo postižení srdce. A toto riziko mám celkem dost vysoké 1:130 .Takže mne hned moje gyn.dr. přeobjednala na velký UTZ a na ten už jedu hned teď v pondělí. Objednaná jsem na 11,20 hod. Já se tak strašně bojím…
HOLKY PROSÍM, KTERÁ MŮŽETE, MYSLETE NA NÁS, AŤ NÁM TO DOBŘE DOPADNE…
Pohlaďte bříška :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.6.09 17:44

Petrushka: vůbec se tím netrap !!! To dopadne dobře ! Pozitivni tripple často vychází, když na zacatku tehotenstvi spinis nebo krvacis. To krvácení v minulosti ty testy proste ovlivňuje.
Do pondělí to vydrzis a pak uvidíš, ze to bude ok. Ber to pozitivně, dostaneš se na velký UTZ dřív a dřív budeš mít klid. Já jdu třeba až ve 22tt, do té doby čekám.
Tripple testy bych moc vázne nebrala, jsou děsně nespolehlivý !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
26.6.09 17:49

Petrushko, moc na Tebe budeme myslet! Já mám jednu pohromu za sebou a nikomu bych nic takovýho nepřála. Přesto, že jsem testy měla ok, miminko nemělo půlku srdce. Přišli na to až na velkým UTZ. Už je to 12 let, ale když jsem teď těhotná myslím na to zase dost intenzívně. Aby toho nebylo málo, tak v r. 2000 jsem měla mimoděložní těhotenstvi. To mi spadl kámen ze srdce, když mi doktor řekl, že miminko je na správném místě.
Doufám, že jsem tě nevystrašila, to bych nerada. Doufám, že všechno bude OK a dáš nám o tom taky co nejdřív zprávičku!!! :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
26.6.09 17:58

Petrush, a nebyla jsi náhodu na těch testech v prvním trimestru. Já mám pocit, že jo a ty byly negativní, ne? Ty jsou přesnějšínež tripple, takže to bude určitě dobrý. Vydrž a v pondělí hned napiš.

Já jdu na tripple v úterý a mám strach, hlavně my máme jet pak v pátek nebo v sobotu někam na tu dovču a říkám si, že kdyby něco takže to je průšvih. Původně jsem měla jít až po dovče, jenže pak mi termín posunuli a 4 lidi už nahlášenou dovču v práci a problém to posunovat. Tak doufám, že to bude bez problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.6.09 19:53

Tak holky, já byla na triplech v pondělí a ještě dneska nebyly výsledky, prý v pondělí, ale přijde mi to strašně divný. Nicméně dnes jsem byla na kontrole a jsme ok a jsme asi kluk.

Petruš, pořádně miminkovy věř a uvidíš, že to bude v pořádku!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.6.09 21:49

ahoj holky…
drzim vsechn palce

jeee batato ty mas maly cernousky…to jsem vzdycky chtela, uz odmala:)…a mam zasejc smulu :) kde bydlis? v cechach asi ne kdyz vidim ty jmena…

tak my uz vime kam jedem…ve ctvrtek na korsiku na hory…uz se teeeesiiim dneska jsem se pobavila kdyz jsem domlouvala ubytovani…vysvetlovala jsem francouzovi ze jestli nevadi ze mame psi..ale nemecky dogy a dve…a on na to neee…to je v pohode..ja mam psy rad..ale nevim jestli se mi vlezete do apartmanu :lol: jeste resim horko tezko trajekt…chcou za to nehorazny prachy…nejak to porad nemuzu pochopit co vlastne je potreba platit a co neee…jendou je jizdenka za 50 euro podruhe za 200, maji tam jakysi jackpoty tak su z toho jelen…kurna jakou ma ten muj nakonec vyhodu ze nemluvi zadnym jazykem, vsechno hodi na me a je to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
26.6.09 22:21

Mikitko, ví, že Tvůj nickname doma furt slyšíme? Malej říká místo mikina - mikita :lol:
Jj, mám doma černoušky a už mi to ani nepřijde. Někdy se tomu sama divím, když mi to dojde. A samá fránina. A můj zase chce, abych tady u nás řešila všechno já…že on mluví špatně česky. Ale kecá!!! Mluví až moc dobře. Vyléčila jsem ho z toho, když jsem byla těhotná se Sidikim a mělo se řešit cosi na ouřadech s bytem atd. Řekla jsem mu: tak já si teď tady lehnu pupkom hore a ty se běž seznámit s naší byrokracií. A vyšlo :o :o :o Ale bohužel teď zas ouřaduju já a vyšlu ho jen občas…

Holky já jsem tak strašně zvědavá, co budeme mít. Já bych taaaaak strašně už chtěla holčinu. Minule mi doktor v 16. týdnu řekl holka a jinej ve 20.týdnu, že ani omylem…že zase kluk..je sice moc fajn, ale teď už by to snad mohlo bejt po mým ne?? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
27.6.09 06:54

Dobré ráno :-),
Jančo,mě doktor říkal, že u nich v ordinaci to funguje tak, že když je na testech něco horšího,takže za 3 dny volají,ale když je to v pořádku,tak se neozvou a jen to pošlou poštou a to trvá dýl, takže to bude Váš případ. Určitě to bude znamenat, že je máte v pořádku a to holt nikdo nespěchá,ale chápu, že chceš mít jistotu a klid.

Mikitko, u nás je to stejný,ten můj taky nechce mluvit a vždycky musím všechno okolo dovči a na dovče vyřizovat já, občas mě to štve, mám pocit, že jsem trochu v práci,ale gratuluji k výběru, my stále ještě vybráno nemáme.

Batato, já bych zas chtěla chlapečka, tak třeba nám to vyjde :-)

Hezký víkend a pohlaďťe mimísky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.6.09 09:35

ahoj holčičky :lol: :lol:
Díky za podporu.
Lolinko víš já jsem to také slyšela , že to může ovlivnit i špinění i krvácení- mě to dokonce říkali i ve špitále v minulém těhu. Protože jsem měla tripply na neurální trubici špatné i minule( taky jsem krvácela a navíc původně čekala dvojčátka, a to prý ten počítač, který to vyhodnocuje , taky nerozlišuje ). a dcera je zdravá. Takže červíček hlodá , ale více méně jsem v klidu. ( snad oprávněně)
Babato no celkem jsi mne vyděsila… Je strašné , čím vším si některé ženské musí projít. Je pak obdivuji za tu odvahu mít pak další dítko, protože jsem manželovi , říkala , že pokud to dobře dopadne, už asi další( třetí) dítko chtít nebudu.
Tino byla jsem na NT screening, ale !!! tam se hodnotí spíše down. Protože AFP markr ti nehodnotí v 1.trimestru. Teda na tom papíře z NT screeeningu jsem to nenašla, kdežto u tripplů ano. A navíc mě kvůli věku vyšel z Triplů pravděp. i down, ale porovnáním hodnot s NT screeningu jsem na downa negativní. Tak to mám napsané v té zprávě. Ale jinak se v pondělí ozvu a doufám, že budu mít ty nejlepší zprávy a navíc se dozvíme i pohlaví.
JAnčoK a já bych to viděla přesně tak jak to psala Tina, protože mě doktorka říkala, že hned jak se to dozvěděla, mne přeobjednala na velký UTZ a navíc mi chtěla volat ať přijdu hned k ní. Pak zjistila, že jdu na KO v pátek, tak nevolala. Protože mi v pátek o tom UTZ stihla říct.
TAkže si myslím, že tvoje výsledky budou OK. :lol: :lol: Ale určitě dej vědět.
Mikitko ty máš dvě německý dogy. To je moje nejoblíbenější rasa. Nádherní psy. No doma bych je mít nemohla( v bytě ) to je jasný. Ale vždycky jsem o nich snila. Jáké máš barvy a klidně sem hoď fotku.
Jinak s dovčou …nádherný výběr. Přeju ať si ji užijete a kdy fičíte?
Teď už běžím, je čas něco dělat.
Pozdravujte mimísky! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.6.09 09:37

Jinak dle CRL začínám dnes 5.měsíc. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.6.09 12:21

ahojda…
u nas nam mimco na UTZ ukazuje pokazde zadek…takze su zvedava jestli se vubec nekdy pohlavi dozvime :))) taky bych moc rada kluka..a jeste radej cernouska…ale to bych dostala doma pekne po hube :lol:

batata:takze me mate porad doma :) a co je batata taky neco od deti?

petrush: jj mame chovnou stanici. loni jsme odchovavali dogi miminka letos budou lidsky…jestli chces mrknout na fotky tak mame webovky.. http://www.nemecka-doga.estranky.cz/ a lonsky miminka jsou tady http://yuztina.rajce.idnes.cz/ at to nemusim slozite davat sem.
jinac vim ze kdo to nezkusil se tvari divne ale doga je do bytu vhodnejsi nez treba jorksir…skoro cely den lezi a spi pokud je doma a ma svoje mekky mistecko (nejlepe gauc:), nestekaji..a ve vetsine pripadu nenici. jsou to klidny psi kteri chteji byt nablizku svymu panu…udelaji pro nej cokoliv, nepotrebuji zadny urputny vycvik chapou dobre a rychle.. bydlim v domecku teprva 6 let do te doby jsme mela vsechny dogy v byte v brne..naprosto bez problemu, tezko ale snasi delsi odlouceni od pana..tzn. vetsinou na dovcu s nima..pac ono nakonec panici to odlouceni snasi stejne tezko…a hlavne..milujou deti a oni jsou vlastne taky takovy decka..je to pes s hodne specifickou povahou:)

a na dovcu ficime ve ctvrtek…uz se nemuzu dockat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.6.09 19:06

Mikitko tak psíci jsou nádherní :lol: , ať ty starší , tak ti vaši mladí. :D A dost mne překvapilo, že netrpí v bytě. Ale musím si to ještě v klidu projít, teď po mě skáče a nedá pokoj dcera. Takže jsem se mrkla tak na rychlo. A ve čtvrtek odjezd… ty se máš. Fakt ti závidím. A vaši pejsci jsou zcestovalí? Vydržej na tom trajektu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí