Poradna duly
Jana Čurdová
Nel08: já bych právě taky raději s nafukovacími koly…líbí se mi ten gesslein future, protože za prvé má kola nafukovací a za druhé můžeš vyměnit přední malá kola s aretací za velká kola nafukovací které jsou součástí,což mi přijde fajn…jen ta cena…ale+autosedačka,adaptéry…nevím no…Na mimibazaru jsem našla paní která je prodává a zítra by mi měla poslat nějaké další info, tak uvidíme…Odkaz je od výhradního distributora z Plzně…
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
Mrkněte…-)
muj favorit je stale x-lander…maji ted jeste vyprodeje poslednich lonskych modelu dokonce jen za osm tisic se vsim vsudy…ja jsem ale rozhodnuta kupovat uz pouzitej…vic jak pet tisic za kocar nedam ![]()
treba tu: http://www.letajicisen.cz/…ET-XT-08-red
byl mi od lidi co ho maji chvalen…je dostatecne tereni takze snad ![]()
jinak kdo hodlate dat velky prachy za kocar…tak u holek vedou pegperego, bebe, casualplay, jane…a jim podobne ![]()
No je to prostě nějaký složitý…-)
já nepotřebuju vyloženě drahý kočár,ale chci aby splňoval to co od něj čekám a zároveň se mi musí líbit na první pohled…jinak to není ono,takže potom na ceně až tolik nezáleží…no nevím…každý den, večer co večer koukám a nejsem z toho moc moudrá…-)twn x lander je pekný, dnes jsem ho viděla i „na živo“ (ale opravdu jen viděla…) takže ten se mi taky moc líbil,ale já bych to chtěla koupit všechno jako komplet…ne teda něco a teď shánět k tomu autosedačku a pak ještě adaptéry a nánožník a já nevím co všechno…taky mě zaujaly tyto kočáry,ale cena je podezřele nízká a mají tam jen 2…:
Ahoj Holky
Tak diskuse o kocarcich je moc zajimava, my jsme se s manzou taky zacali trosku koukat po obchodech ale zatim si nejsme jisti. Nic velkyho porizovat nebudem protoze ve meste bychom se tezko dostali z jedonoho mista na druhy, ale do prirody budeme jezdit urcite taky, takze nevim nevim.
A co se pohybu tyce, tak obcas jakoby neco citim ale kdo vi… nekdo tady psal ze si mysli ze ma svalovy tik, no ja mam uplne stejny pocit - vcera vecer kdyz jsem si lehla do postele jsem ale ucitila takovy 3 vyraznejsi jakoby kopance
- kdo vi, moc pravidelny to jeste neni tak tomu dam jeste cas.
Já myslím, že X-lander je super. Aspoň po Brně jich jezdí strašně moc a ten kočárek na mě působí bytelným dojmem ..a není zas tak drahej.
U trojkolek - jak již bylo zmíněno - to je o kolečkách (průměr, nafukovací nebo plastový, jedno nebo zdvojený).
Ten Casualplay má nafukovací, velký a zdvojený. Moje zkušenost je bohužel jen „pokojová“. Nicméně stabilní je a perfektně se s ním zatáčí, což do města je super (jo, bydlím na dědině kousek od Brna, takže hledám tak něco mezi kočárek do města a do terénu).
Uznávám ale, že je fakt drahej, bez debaty ![]()
Takže bych šla po kolečkách..hlavně nafukovací a větší. Potom skládání, ale to záleží na to jka často budete převážet a jak máte velký auto (my máme malou Toyotku Yaris
).
ahoj,
tak já vám taky dám tip na kočár, abyste měly z čeho vybírat
![]()
Teď mi říkala sestřenice, že byla u kamarádky - má Teutonii (nevím jaký typ)…ale pry si ho nemůže vynachválit…i sestřenka říkala,že se jí zdá fakt dobrej…jinak z druhý ruky a vypadá jak novej
kvalitní kočáry se ani tak neojedou…já mám taky německej…ale jako nový mi přijdou zbytečně drahý
tak holky vybírejte, vybírejte.....hlavně ať jste nakonci spokojené ![]()
Ahoj holky,
dík za diskusi o kočárcích, díky Vám se v tom začínám trochu orientovat. Já tak ymožná půjdu do ojetého kočárku, všichni říkají, že ty drahé, značkové se člověk nemusí bát pořídit i z druhé ruky, že jsou to držáky a že to vyplatí víc než investovat ty peníze do nějakého např. poslkého bezejmenného kočáru, se kterým nemá nikdo zkušenost.
Ještě dotaz k těm adaptérům na autosedačku atd. U některých kočárů píšou, že to mám bezadaptérový systém,ale nějak to tam nacvaknout jde a u některých kočárků jsem si všimla, že má autosedačka takovou jakoby plastovou základnu na které sedí. Je to ten adaptér? A nevíte někdo, jestli to je praktické? Já budu určitě často jezdit autem,tak jestli to není nějak složité, to vyndat a nandat.
Píšu z práce, tak když tak se možná ozvu až navečer.
Teda holky, vy jste se nějak rozjely! Já vás nestíhám málem ani číst, natož odpovídat!
Tino My máme po nejmladším kočárek Mutsy a sedačku Maxi Cosi. U nás je to tak, že se ty adaptéry na:,–(í na sedačku a už tam zůstanou a nijak nepřekáží. Z kočárku pak jen cval cvak a je to dole nebo nasazený.
Koukala jsem na kočárky, co jste poslaly k nakouknutí a musím teda říct, že jsou fakt krásný
líbí líbí líbí!!! My už to máme vyřešený, nestihli jsme prodat po malým. Je to trojkolka a já na tom tahala těžký nákupy, takže jsem se s tím ke konci už dost nazlobila. Kolečka se dají koupit náhradní. Ale asi koupíme novej podvozek…čtyřkolku…no prachy šílený! Ale furt doufám, že to pak dobře prodám. Jinak ten Mutsy máme manžestrovej, všichni mě před tím zrazovali, že je to hadrový, ale musím říct, že se to absolutně nešpinilo a byla jsem moc spokojená. Sporťák teda už v barvě kaki (normálka béžová), sedačka warm sand. Všechno super universal, takže podle holky nebo kluka koupím novou dečku. Kamoška má Casual a ukazovala mi, jak má už vyglajdaný řidítka. Takže devčata, i když si připlatíte, dávejte si na vozítka bacha, nejsou nerozbitný
A pokud budete kupovat z druhé ruky, tak si kočárek dobře „ojeďte“, hlavně všechny spoje a skládání, jestli někde není něco vyglajdaný ![]()
Mějte se kráááásně a pokud to jde, tak hurá na koupák!
Ahoj holky
Tak vidím, že řešíte pořád kočárky. To vám nezávidím, vybrat si v dnešní nabídce-my máme ještě po Tince, takže já to mám jasný…další kočár už domů určitě nee… máme už tři( trojkombinaci, sporťák a golfky ).
Tino- to co ty myslíš u té sedačky, zřejmě myslíš základnu, to ale nejsou adaptéry. Ty adaptéry jsou takové malé plastové udělátka, zkusím vložit fotku. ![]()
Jinak u nás nic nového, dneska je akorát takový pařákm, že jsem teda vylezla jen do obchodu( tinkamá ještě pořád rýmu, takže jsme furt doma). Snad už zítra někam vyrazíme. Tak se mejte a pěkně vybírejte. Papa
tino: jen pro doplneni…to zelezny co asi myslis je na nacvaknuti do auta…nektery auta uz sou tim vybaveny, vetsinou novy, jiny neee…do nekterych to myslim nejde vubec…ale myslela jsem si ze je to jen u velkych ne u vajicek.
Zdravím po delší době, byla jsem včera na VELKEM UTZ, dělal to parádní doktor, myslím že mladší od všech mamin, a vše je v pořádku. Jelikož NEchceme znát pohlaví, tak jsme už od dveří volali (byla jsem s mužem a synem).
Co se týče kočárku, můj první kočár nezvládl denní skládání a rozkládání (hodně cestujem) takže je z něho balkonový kočárek, a už prošel asi 5 destinacemi
. plus je že je prostorný (tako myslím), ale stejně musíme koupit nový. Kamarádka má X-lander, takže budu mít půjčenou korbu + sedačku, musím jen koupit podvozek. Moc se mi líbí ten X-ran, ale jelikož termín je v zimě, tak nevím , jak se s tím zvládá sníh? Máte nějaké zkušenosti?
Pohyby cítím až moc, minimálně párkrát denně, tak jsem se nemohla dočkat, a ted při představě, že to je teprv polovina..no uff
Moc zdravím
ela
elamolenda: ahoj…jestli se ti podari sehnat samostatny podvozek nekde tak dej prosim vedet…protoze podle me to mozny neni…musis koupit sportak a z nej si „pujcit“ podvozek pod korbu. taky jsem si myslela ze koupim jen podvozek a korbu pujcim…zatim se mi nepodarilo na to narazit.
To jo, špatně jsem se vyjádřila
. Ale už ten sporták od X-landeru není moc drahý, známi kopupili na pl netu ten X-run za cca 3500 Kč, což jde
tak to joooo…me by to vyslo uz moc draho naraz prave, uz bych kupovala i autosedacku…a korbu mam domluvenou za 1tis…tak se mi zalibila moznost ze bych prve koupila hlubokej a az bude potreba tak sportak..to uz bych unesla…a zas nic
ale snad nekde narazim do prosince na peknej levnej bazarovej ![]()
holky a jeste jsem objevila kocarky moon…srovnavaji je s tema x landerama co se kvality tyce a da se jich sehnat mnohem vic ojetych za rozumny penize.