PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
27.7.09 18:33

Petrush, já myslím, že se to taky srovná, já jsem Ti to myslím už psala, u chlapečků se to stává a vidíš je to chlapeček. Gratulujeme a příště už budou ledviny určo obě v pořádku. No a manža neprojevoval nadšení určitě proto,že on si byl již předem jistý že to klouček bude :-) Aspoň ten můj se vždycky chytře tváří,když už je ve všem jasno :-)
Lucianko, tak šup šup, řekni to manžovi a hned napiš, jsme zvědavé.

No a už to vypadá, že mám nejmenší kufr u auta ve střední Evropě, jsem rozhodnutá tam nacpat toho Slaloma a prcek půjde dozadu a jen kdyby se mu tam extra nelíbilo,tak si nechám tu variantu že půjde dopředu. Lucianko,ale s tím policajtem to vůbec není špatnej nápad, jestli nějakýho ulovím taky zkusím se zeptat,ale v:,–(ím boty že teď 2 měsíce žádnýho neuvidím.

No a konečně se mi podařilo nacpat fotky do naší nové fotogalerie, takže tam máte pár fotek z dovči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.7.09 18:45

Tino fotky jsou bezva, měli jste se jako v ráji, viď? :lol: Jen mi řekni, kde máš nějaký to bříško, já už mám takovej břuch, že se za něj i stydím, vypadá to totiž, že každou chvíli porodím :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.7.09 19:21

No tak to je bezva Petrushko ! Gratuluju k hošíčkovi i k alespoň nějakému zlepšení-teď se určitě zlepší i ta druhá-nemůžeme přeci chtít všechno najednou!.....-) Teda já jenom doufám, že PROSINEC 2009 nebude samej chlapeček /na pár vyjímek/-ráda bych taky vyčnívala z řady a ohlásila holčičku…ale to by se nám nejřív prdík musel ukázat-mu pořád domlöuvám, že ve čtvrtek musí ukázat co bude, jinak ho budu zlobit…-)))) Ale myslím, že mi to je stejně k prdu…hiohihihihihii…Jsem právě říkala manžovi…máme doma dvě¨fenky, pak teda ještě kocoura a kočku a kdyby byly dvě holčičky bylo by to bájo…Kocour a manža by se měli jako králové!-))))) jojo…

Taky jsem dnes zkoumala mateřskou a rodičovskou a nejsem z toho vůbec chytrá…napsala jsem také dotaz na tu VZP,ať mi jako řeknou co těhotným nebo maminkám s dítětem přispívají-tak jsem zvědavá jestli mi vůbec odepíšou…a když ne tak na ně hodím bobšák a půjdu jinam…Taky jsem si uvědomila, že nemám žádné životní pojištění, takže si ho hodlám uzavřít-i s úrazovkou apod…ať mám klid na duši…-) Tak tohle vše jsem dnes řešila v práci…-)

Tak to je dobře, že vím, že se může prcek vozit i vepředu-kdyby na to náhodou někdy došlo-jinak asi taky budu volit variantu vzadu…

Dnes mě nějak zase rozbolela hlava…nesnáším…grrrrrr…takže sebou půjdu fláknout o gauč…
papapa mamušky a opatrujte se!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
27.7.09 19:41

Leninko, já jsem dneska také chtěla pořídit 3D fotečku miminečka, ale zase byl otočený zády, takže nic. No snad příště. :wink:
Oni nás tak trochu trápěj, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
27.7.09 19:46

No to bych teda řekla že nás trápěj…chjo…-)

Já jsem hroznej nedočkavec, takže celé těhotenství je teda něco na mě…vůbec mi to neutíká…natož když se ještě drobek nechce ukázat…

Holky které pracujete, do kdy plánujete být v práci? Mě už se tááááák nechce…Raději bych se užívala volna, chodila s psicema ven…šochrala si něco doma…jojojo-vím, že mě to čeká…ale…vždyť mi rozumíte…-)

Jo a jak se přidávají fotografie do té naší galerky? Jsem to nějak nepobrala…-)

Mužíček se blíží domů a jedem na véču tak mu jdu vstříc s otevřenou náručí…heheheh…papapapapapapa a hezký večer!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.7.09 20:02

leninko: ja se na to prave vyprdla minuly tyden…uz jsem stejne nedelala nic jinyho nez hledala kocarky a obleceni a obchazela sekace a chodila na obidky s kamoskama co maji maly decka…tak sem rekla dr. ze uz bych radej byla doma amela na vsecko bozskej kliiiidek…a je to super :)

jinac me to teda utika silene rychle…ale uz se tesim aby to bylo venku…ja jsem takovej hodne spolecenskej typ a uz mi z toho hrabe ze nemuzu do sklipku na akce na vinecko na cigarko :)))) resp. muzu ale sedim tam a nic me nebavi. doma si vecer otevrit flasku dobryho cervenyho a mrknout s martinkem na peknej filmek…no jo no..co by sme pro ty decka neudelaly ze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 09:36

Ahoj holky, pro ti kdo mají VZP-včera jsem si posílala dotaz co jako VZP nabízí za výhody a přišla mi tato odopověď…:

Všeobecná zdravotní pojišťovna představí nové programy z fondu prevence v průběhu druhého pololetí roku 2009. Programy budou zaměřeny na rodiny s dětmi a zdravý způsob života.
Zdravá rodina bude projekt zaměřený především na prevenci dětí a mládeže do 15 let, kde rodiče jsou rovněž pojištěnci VZP. Program bude zahrnovat například příspěvek na očkování. O vyhlášení /startu/ nových programů budeme klienty včas informovat.

Pokud máte přístup na webové stránky nahlédněte prosím rovněž pod odkaz POBOČKY, kde si vyhledáte své územní pracoviště a odkaz výhody a příspěvky.
Jednotlivé regiony nabízí dle svých finančních možností další programy.

Já Vám teda nevím, ale já třeba patřím pod Prahu 2 nebo 3 a pobočku jsem na jejich stránkách nenašla…NAvíc pokud se nemýlím, tak 1.7. začala druhá polovina roku 2009-ale možná neumím počítat…-)

Hezký den!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.7.09 09:46

Leninko Já teď čtu, co jsi měla za havárku! Jejda jejda! Tak hlavně, že jsi už ok. Dávej na sebe pozooooor!!Já jsem v sobotu lezla po panelákovém okně a umývala ho. Všechno šlo hladce, v mém stavu celkem překvapivě hladce. Protože je mi pořád zle a dneska jsem zase blinkala…pane bože to snad bude až do konce těhotenství.

Holky, já bych ty placičky taky udělala, jen kdyby se mi z toho tuku pořád tak nenavalovalo! Ale zkusím bez a do trouby. A nebo navrhnu manžovi :wink: on je šikulka!

Pohyby cítím od čtvrtka celkem pravidelně, ale k tomu mě navíc pořád bolí břicho. Už mě to začíná znepokojovat. Doktorovi jsem to říkala, ale je v klidu :roll:

Jináč ste mě teda zvyklali s tou pojišťovnou. Já za minulý těhotenství dostala 400,– na těhotenský plavání a potom 300,– na cvičení s prckem a to je celý. Takže přemýšlím kdyby, tak ke které.

Jináč příští úterý se doufám dozvím, co mám v bříšku. A taky jestli je vše v pořádku. Už jsem se objednala, jen doufám, že mě manža nenechá ve štychu. Dostal v práci novou pozici a chodí později domů, tak aby ten UTZ stihl nebo má smolíka!!!

Papa prďolky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 09:54

Ahoj BAtato-)

no jo havárka…hihi…vše je ok-už mám umytou hlavu,tak nevypadám jak bezdomovec z Václaváku…

S tou pojišťouvnou-já taky nevím a vůbec netuším jak se to dělá když chceš přejít a navíc už v těhotenství-takže dnešní odpolko věnuju tomu,že zkusím pohledat a rozhodit sítě co kde a jak…KAždopádně VZP je evidentně na prd pro matku a dítě. To že dává 4× do roka vytamíny když člověk daruje krev je hezké, ovšem i tady se moc nepředá, protože vím, že jiná poj. (zapomněla jsem jaká) zaplatí lázně po určitém počtu darování krve, nebo dává „plakety“ za účast apod…VZP tak akorát inkasuje…TAKŽE to jdu zjišťovat…

Prosím Tě to je teda hrozné, že je Ti pořád špatně…tak hlavně ať je lépe! Mě naštěstí není, jen ta hlava občas dost zlobí, ale tak to bych asi chtěla už moc, že …-)

Tak hlavně už nešplhej jako Tarzan po oknech a buď na sebe opatrná!-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 10:02

Tady je docela chytré povídání o tom jak a kdy měnit pojišťovnu+odkazy na pojišťovny v ČR:

http://www.zpmv.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 10:20

No tak holky, myslím, že to nebude tak jednoduché jak se původně mohlo zdát… Česká národní pojišťvna vypadá super, ale bohužel ani jeden z lékařů ke kterým jsem přihlášená u ní nejsou-takže všechny doktory měnit nebudu…ZPMV (tam jsem volala) nabííz pouze 1000kč buď na předporodní kurzy, nebo autosedačku apod…podle toho co si maminka vybere…Ještě chci zkusit vojenskou ale tam jim nefungzjí nějak stránky.....Takže to vypadá, že měnit nebudu, protože nemám za co… Pokud hccete změnit, tak to jde jen 1× za rok a vždycky k 1. dni čtvrtletí-tzn. teď k 1.10.2009…-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.7.09 10:47

Já jsem tušila, že v tom bude nějake zádrhel!!! Se mi to zdálo moc růžovoučký s těma 4500,– :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 10:59

JOjo…-) Nemá to háček ale „HÁK“…-))) Ještě jsem koukala na OZP-u té je manža,ta nabízí také slušné výhody, ale samozřejmě z doktorů, které mám, s nimi spolupracuje jen praktická dr…takže taky prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.7.09 11:32

ja zas byla varovana ze ted v dobe krize je dobry se drzet statu…pac ten se o svoje postara a vzp ma prej nejvetsi statni podil ci co…ja tomuhle ani prd nerozumim…ale bylo mi to receno lidma nejpovolanejsima. ze teda v tehle dobe se drzet zuby nechty VZP. soukromy sektor ze je hodne nejisty..takze tak ja sem zase po ostatnich pojistovnach prestala koukat :)

jinac jeste tu nekdo psal ohledne materske a rodicovske…ja si to ted taky nechavala vysvetlovat…zkracene to zkusim osvetlit…

materska: na tu mas narok bud 8 nebo 6 tydnu pred porodem (urci tvuj dr.) celkem ale 12 tydnu…a plati to zamestnavatel. je to pomerna cast z tveho platu.

rodicovska: tu si ted muzes zvolit na jak dlouhou chces…bud dva roky (budes dostava 11 800,– nebo tri roky 7 800,– - to jsou castky urcene statem a nic s tim nehnes)…ja jdu do dvoulety :)

snad sem pomohla..pac sem v tom mela taky hokej tak su rada ze uz chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
28.7.09 13:44

Mikit: To jsi hodná, že jsi sem dala i něco ohledně té mateřské a dovolené…taky to zrovna nějak zjišťuju…ale já to mám složitější…Jsem totiž „svobodná umělkyně“ a pro nás proto platí podobná pravidla jako pro OSVČ a tam teda opravdu nevím, jak to je-a hlavně ani moc netuším, kde to zjistit…Kde jsi to zjišťovala Ty? Děkuju za případné info.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí