PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
16.6.09 18:44

magdi: my uz ju mame?? kde k ni dojdu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.6.09 09:19

Ahoj Holky, teda vidím že nás pěkně přibýva..to je dobře. Chtěla jsem se zeptat cítíte už kdo pohyby?hlavně druhorodičky?

Já se už na to nemůžu dočkat, ale asi ještě chvíli budu muset :)

Jinak všechny stálice i nové moc zdravím, přeji pohodové těhu. Já jsem denně v práci, protože malému už je víc než 3, takže času moc nemám :(. Jdu si aspoň v rychlosti dočíst dizkusi.

Cancerko: asi jsem ještě nedela údaje Ela 30let, Marek 32 let, syn Marcin 3 roky, a ??? asi kluk

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.09 09:38

mikitaa nemame Lesina na me prdi :D tak jsem to vzdala. ale hod to treba do RODIME V LISTOPADU 2009 tam jsem taky :lol: anebo do 0808 aneb srpen 2008 ja to holkam vysvetlim

Roxo homeopatika muzes vsechny ne pokud vim. nemaji zadne vedlejsi ucinky

elamo ja je citim ale porad si nejsem uplne jista. teda jsem ale je to strasne slabounke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.6.09 09:49

Magdičko: tak to zavidím, já zatím nic, ale zřejmě to příjde. Dívám se, že máme úplně stejný metřík :). Na kdy máš termín? Já dle MS:8.12., dle UTZ 9.12., a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.09 13:16

ja mam 8.12. :D na jima morrisona :lol: to byl muj idol kdyz mi bylo patnact 8)

vsak oni ty pohyby prijdou je se vam asi budu zdat divna ale me tak trochu desily nekdy. takovy vetrelec v brichu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
17.6.09 13:56

Jéé, na Jima Morisona:) to jsem ani nevěděla, a taky to byl nějaký čas můj idol. Co se týče vetřelce souhlas, já mám ted akorát starost jak vysvětlit 3 letému synovi porod. Je už docela rozumný, takže ví že sourozence nosím v bříšku, ale pořád mu vrtí hlavou, jak ho z toho bříška dostat ven :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.09 14:25

ja bych m to vysvetlila tak jak to je uplne normalne. ze (nevim jak JI :lol: rikas) z briska se dostane zkrz pipinku ven :D myslim si ze a tom nic neni, ale mozna t vidim jak hurvinek valku a je na to jeste malinky, nevim. ale zeptej se pri nejlepsi prilezitosti pediatra nebo v poradne jestli nekam chodis nebo jsou ruzne fora na netu, lekari co ti radi a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.6.09 16:03

magdi: tak az dojdu dom tak tak to tam hodim…a s tema pohybama…no ja z toho mam strach jak blazen…nechapu ze se na to vsichni tesi…me asi migne az neco ucitim nebo pak dokonce i uvidim…no snad to prejde:))))

a s tou pipinkou souhlas…myslim ze to pochopi..kdyz mu vrta hlavou jak se dostane ven…pak to jeste vysvetli vsem ve skolce..a bude osveta driv noo :)) kdyby mu vrtalo jak se tam dostalo to se ti bude vysvetlovat hur :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.09 17:12

jojo ja si myslim ze na tom nic neni rict pravdu jasne s tim pocetim je to horsi ale cetla jsem clanky od deti kdy se jich ptali odkud prichazi deti a tam to vedely vsechny, bylo jim 4-5. tatinek ma seminko to da mamince a ona si ho da do briska a tam ze seminka vyroste miminko. pak jede do nemocnice tam pn doktor miminko z briska vytahne (zrejme cisar :lol: )

tesim se na papoucha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
17.6.09 17:17

Ahoj holky,
já sice nemám zkušenosti s tím,jak říct děťátku jak se miminko narodí nebo počne,ale mysím že, že historka se seminkem je dobra.Asi ji v budoucnoiu použiju…-)

My máme trápení s naší divou zvěří…Štěně nám už od včerejška zvrací a vůbec nechápu proč,takže dnes jedeme na veterinu…Vím, že to jsou jiné starosti, než máte Vy, ale musela jsem si poztěžovat…Děsběs…Snad to nebude nic vážného a hlavně přenosného na člověka…Mě z toho fakt migne…

Mějte všichni hezký den!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
17.6.09 17:18

mikitaa a koukam teda ze nejsem sama ja to ani driv nevedela ale nejhorsi jsou fakt ty na konci kdy vidis treba nohu to je psycho, mela jsem z toho smisene pocity, myslela jsem si jak si to budu uzivat a pritom jsem uplne potlacovala strach z toho co se mi tam hybe a nemohla se dockat az porodim. ja vim ze tam mam miminko a mela bych to citit jinak ale proste to tak mam no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
17.6.09 19:17

magdi: uz tam mas ptaka :)
to si me teda moc nepotesila…ja myslela ze az to uvidim nebo ucititm ze se to zlomi a bude me to tesit…ale jak sem cetla ze si videla nohu tak mi naskocila uplne husi kuza…jeste ze to bude v zime a budu porad hodne oblecena :)))

leninko: stenda zvraci casto…nejspis sdlablo neco co nemelo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
17.6.09 19:54

ufff…tak jsme z veteriny a máme chřipku jako hrom…to je teda bomba…

Mikitaa: Děkuji za podporu-my máme ještě dvoulétou hafanku,takže vím, že je to normální,ale tohle byla tak nějak divné…znáš ten pocit, že najednou Ti něco říká, že tohle je jiné než obvykle? Navíc kočky nám zvrací chlupy každou chvíli,takže jsem taktorchu „imunní“,ale tohle mě fakt zaskočilo…tak hlavně že víme co to je…se teď budeme léčit spolu…-) Kromě jiného má také naordinován dětský jitrocelový sirup…hehehehe…

No a s těmi pohyby…já Vám pořád nevím…já asi ještě necítím vůbec nic a popravdě mě to trochu znepokojuje, protože nevím, jestli je všechno v pořádku…až budou ale cítit pohyby,tak to myslím bude horší, protože když je najednou neucítím, tak budu mít strach co se děje…už se vidím jak budu panikařit…Jednou jsem viděla fotku, kde bylo vyfocené maminky bříško a na něm obtisk nožičky miminka a mě se to strašně líbilo…takže toho se ani nebojím-naopak budeme asi trávit večery s foťákem v ruce abychom něco podobného také zachytili…takže se vlastně na ty pohyby docela těším, jen mám strach abych nepanikařila…-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.6.09 21:12

ahojinky já se pohybů nemužu už dočkat,,u filípke jsem si to užívala a ted se taky moc těším,,i fify jsem jě měla kolem 18tt tak uvidíme jak to bude ted :wink: ,,doufám že pejsek bude brzy zdravý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
18.6.09 08:08

Ahoj holky,

mám za sebou úspěšnou ko, triply mi nabere až příští týden. Jdu balit na 3 týdny pryč, to budeme zase jak stěhovací vůz. No nechce se mi, ale na druhou stranu se těším, že někam zase vypadneme (1 týden k našim, 2 týdny moře).

Na pohyby já se těším, protože mi konečně došlo, že čekám miminko, navíc jsem věděla, že se má fajn, když se ozývá. Nohu jsem teda nikdy neviděla, spíš to byly takové štukanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí