PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
12.6.09 14:32

ahojík těhulky mužu se k vám přídat?????? :D :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
12.6.09 19:31

Jasně že se můžes přidat a jinak všem krásný víkend. Tady zase prší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
12.6.09 19:44

díky…ale nevim čim začít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.09 06:25

Ssmile, promiň včera večer už jsem net vzdala, začni čím chceš, řešíme tu úplně vše ať už to souvisí s miminky co čekáme a nebo holčiny co už prcky mají,tak spoustu věcí okolo nich a nebo něco úplně z běžného života.
Na první stránce je seznam, kdo sem chodí, můžeš sem napsat svoje data, jedna šikulka je tam doplní,ale nemusíš.

Tak třeba co takhle: čekáš první mimi a jak Ti je?

Holky, já už zase vůbec nespím, vždycky jsem málo spala, pak jak jsem furt zvracela, tak jsem spala dlouho a teď je mi líp, tak zas nespím. Tento týden jsem byla několikrát vzhůru ve 2 ráno, včera se mi podařilo usnout až po půlnoci,ale od 5 hodin jsem vzhůru. Potřebovala bych se fyzicky utahat,ale pak mě zas bolí břicho. Včera večer jsem se pustila do běžného úklidu a vaření,abych se trochu unavila, ale večer už mě bolelo břicho až moc a výsledkem je 5 hodin spánku a to mě dnes čeká cesta za maminou, celkem přes 200 km. Večer zkusím procházku, to snad půjde. Jinak teplé mléko a pod., to na mě nikdy nefungovalo.
No a moje maminka ještě neví, že bude babičkou,ona je strašný plašan, to se skoro bojím té reakce :-) Snad nebude moc plašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 07:29

tinus.....ahojik a děkuji že ste mě vzaly meze sebe..tak čekám prvního mimouška.. a je mi hrozně už aby byl prosinec a měli sme po porodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.09 07:50

Ssmile, a je ti špatně od žaludku? Taky čekám první a občas jsem vyjevaná a je to všechno nové, něco mě bolí nebo se necítím a hned přemýšlím jestli jsem něco neuděla blbě nebojestli není něco špatně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 08:00

je mi špatně od všeho.musim jídlo do sebe cpat protože jen pomyšlení na jídlo a je mi zle.nemužu ani nějak axtra vařit ten smrad nesnesu.i machdlo mi smrdí sem hrozná.přítel je ze mě na prášky..ale aspon diky tomu že mi je zle tak sem přestala kouřit.a jak to máš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.09 08:09

Měla jsem to úplně stejně a pak už jsem zvracela a ani jsem nevěděla jestli z hladu nebo z toho těhu. Když se můj muž vrátil večer z hospody, tak chudák musel nejdřív do koupelny, celý se umýt, včetně vlasů a pak mohl do ložnice :-) a takhle to bylo se vším. Ale mě už se to zlepšuje, tak vydrž. Ještě před dvěma týdny jsem měla pocit, že mi takhle bude do konce života. Uvidíš, určitě se to zlepší, u každého to akorát trvá jinak dlouho,ale myslím, že převážnou část to přejde právě na začátku toho druhého trimestru. Jediný co mi trochu pomáhalo byl pobyt venku,akorát se blbě hledalo místo, kde nevoněl nějaký strom apod. :-) Zkoušel ajsi všechny ty zázvorový věci - lízátka, čaj, trochu studené coly atd.? Občas to prý někomu pomáhá. Jo a doktor mi pak předepsal čípky Torecan, to taky trochu pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 08:14

musim číct že mi je trochu líp než mi bylo třeba před týdnem. zkoušela sem hodně věcí a moc to nepomohlo.mě dr. dal prášky ELEVIT je tam spoustu vitaminu ale že by to nějak pomohlo to ne.ale pomaha mi docela dost voda jako na koupaní :D a mám aspon štěstí že vubec nezvracim.moje mamina vyprávěla že jí bylo zle celejch 9 měsícu tak snad to nebudu mít stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
13.6.09 08:19

Já teda za sebe můžu říct, že ono bylo skoro jedno jestli jsem zvracela nebo ne, se zvracením to bylo akorát nepohodlný, občas jsem měla sttrach, že nestihnu doběhnout na wc a občas ani nebylo kam. Po jedné takové zkušenosti jsem nebyla 3 týdny nakupovt potraviny, nebo´t jsem se málem pozvracela v Tescu z vůně čerstvě upečeného chleba :-) Ale jestli je ti trochu líp,tak už se to zlepšuje, já to ze začátku ani mocnevnímala a najednou jsem asi po 2 týdnech zjistila že už to je fakt o dost lepší. Tak snad nebudeš po mamince a vydrž.
Teď už musím běžet, vyrážím na výlet za maminou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 08:20

oki tak na sebe dávejte pozor a zas někdy pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
13.6.09 08:28

ahojky holčiny
tak vidím, že je tu nová těhulka. Ahoj a zdravím tě ssmile. Gratuluju :dance: k mimískovi. A co u vás v rodině už to všichni vědí?

Holky mě nedělají moc dobře vůně. Minulé těhu i toto mi dělají špatně i moje voňávky a to i ty , které jinak běžně zbožňuju. Už si připadám jak čuňátko, protože když někam fičím, vždycky jsem na sebe naplácala nějaký parfém, ale teď mi to dost vadí a nejhorší na tom je, že se hrozně v těhu potím. Jenže zase při pomyšlení , že se budu muset něčím stříknout a být v tom" smradu" nějakou chvíli už teď je mi blbě. Vím jen, že minulé těhu mně to opustilo až hoooodně za polovinou těhu. :roll:

Včera jsem šla spát až ve 23:45 takže jsem konečně nemusela čekat v posteli věčnost než usnu, za to ráno se mi teda fakt nechtělo vstávat.A Tinuška je u babičky, takže ráno jsme s manžou poleželi , uvařili si kafíčko a já si na snídani mohla dát jogurt. ( když je Tinka doma nemůžu, protože mi ho závidí a chodí mi ho brat a říká: „to je moje“- ona jogurty zbožňuje a tak my dospělí nemáme nárok.)
Nespavostí netrpím, zatím, na mne to přijde později, tak jako minulé těhu. TAk vás holky moc zdravím, pohlaďte bříška :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 08:35

ahojík děkuji.jo vědí to všichni je to hruza furt se všichni staraj co jim co dělám a tak.

tak to mě vonavky nevadí ale furt musim mít u sebe krem na ruce a furt si mazat ruce..já se taky ted docela dost potim je to děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
13.6.09 08:49

Ssmile, je to pěkný jak se teď starají, užij si to, až přijde mimi, tak po tobě ani pes neštěkne :cry: . Bude středem zájmu miminko :lol: :lol: :lol:
A vidíš každý máme během těhu nějakou tu úchylku :lol: :lol: , ty musíš mít u sebe krém na ruce, já zase žvýkačky. :lol:
A kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
13.6.09 08:53

ze začátku sem taky musela furt mát z sebe palivi zvejky ale ted jen sladky huba buba :lol: :lol: já mám termin 27 listopadu ale kdyz sem si to sama pocitala tak 6 prosince. aty ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí