Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám napsaný v průkazce 30.lisptopadu, ale podle MS by to mělo být 5.prosince a metřík jsem si nechala dle MS. Tkže naše dětičky jsou přibližně stejně starý.
Ssmile můj čas do 9:00 na PC vypršel a já musím běžet něco dělat. Po obědě pro mne přijede manžel a jedem na chaloupku.Tak snad ještě večer nakouknu. PAPA
to jo já budu mít zitra 15 tt takže to máme stejny.je tak to si to užijte taky bysme jeli ale pritel je v praci a me je v aute zle takze se autu snazim vyhibat
Ahojky holky!!!!
Jdu vás pozdravit a mrknout jak se vám daří. Ale o víkendu nikdo nikde. Ale když bylo konečně tak hezky. My jsme tež byli venku.
Dnes je tež tak nadherně, akorát to sluníčko mi nedělá dobře. Tak přemýšlím co podniknu ![]()
Tak všem přeji pěkný den!!!!
ahoj holky, momentálně jsem tak probraná, že vám musím napsat co se mi přihodilo o víkendu.
Přejela sestra a chtěla vyrazit cournout se po Praze. Tak jsme pouze s tříletým synovec vyjeli. Mě se moc nechtělo, neb jsem neustále unavená, ale manžel odjel se synem k babičce, tak jsem si říkala že to půjde.
Vlezli jsme do obchoďáku, mě se udělalo mdlo…a začala jsem krvácet. Po návštěvě wc…kde jsem uzmula aspoň toaleťák (vložky nenosim) jsme vylezli ven…na zastávce jsem si musela sednout na zem (jinak bych sebou sekla) kus jsem popojela tramvají…ale nakonec jsem si musela zavolat záchranku- do nemocnice bych nedolezla.....no teklo to ze mě jak z kohoutku. Na ultrazvuku- dítě žije,ale mám tam nějaký útvar na přední stěně (asi hematom nebo myom- dle ultrazvuku se to nedá poznat) …no nakonec jsem jela domu ležet.....
No dneska jsem jela na ten screening (zase do jiné nemocnice)…trochu ještě krvácím…jinak snad zatim vše v poho…
ale paní doktorka na uz jinak nic neviděla…tak nevím, jestli už to odteklo nebo co…v pátek jdu ke svému dr…
holky nevíte o tom něco??
neslyšeli jste o tom?dík
Meli ještě vás tu všechny tak neznám ![]()
Tak snad budeš v pořádku a krvácení ustane. Dostala si nějaké prášky?? Myslím Ascorutin holky berou, když krvácí. A hlavně, že je mimi v pořádku!!! Tak jen lež a odpočívej ![]()
mě tak napadlo…protože ten útvar byl na přední stěně jestli mi lehce nemohla prdnout jizva (po císařském řezu) ale nevim…to je moje domněnka
Meli holky ještě v jedné diskuzi mají tež problém s krvácením. Říkali něco o placentě. A nebo neví z čeho. A právě berou ty leky.
A nebo to muže být ten hematom a to je asi na dýl. Od manži sestřenka to měla u obou těhu a celé těhu proležela, ale nechci tě strašit.
A už nešpiníš ani nekrvácíš?? Tak držím palečky at je vše v pořádku.
ahoj holky
Meli tak to se musíš fakt šetřit. Radši doma nožky nahoru i kdyby to měl být „jen“ hematom. Vím, že s jedním dítětem je to dost blbý, ale opravdu pokud krvácíš nebo špiníš, tak by si měla. Já jsem to dělala tak, že jsem udělala vše nejnutnější kolem dcery, jídlo, nočník, atd. a pak si vždycky lehla. Buď jsme si s dcerou četli, kreslily, hráli s kostkami, povídali či se dívali na pohádky na DVD. A to vše v leže s podloženou pávní a nožkama. U mne to narozdíl od prvního těhu asi taky nebyl hematom, na UTZ taky nepřišli z čeho to je. Ale dostala jsem hned magnézko a taky dextralon( léky na zpevnění cévek, abych nekrvácela… já jsem krom toho spodku, totiž tekla i permanentně z nosu). Naše dr. už ascorutin nepíše, takže jsem místo toho dostalo tohle.
Nebylo mi mdlo jen to krvácení. V kolikátým si týdnu? Minulé těhu jsem měla problémy s hematomy od 11tt do 20tt a ležela v nemocnici( ale měla jsem ještě syndrom mizejícího dvojčete) a teď jsem krvácela a špinila od začátku, jen v tom 10tt už se to mudře nezdálo ( navíc i zkracování dělož. hrdla) a tak proto ty léky… A přestalo to tak týden zpátky.
Nel tebe samozřejmě zdravím taky.
papa
Ahoj holky,
zdravím nové duše. Taky jsme víkend prolítali venku, bylo fakt nádherně.
Meli , já jsem taky trochu krvácela, ale jen málo a do odpoledne to přestalo, na UTZ nic vidět nebylo. Já jsem to s největší pravděpodobností měla ze spinningu. Od té doby mám klid. I když je fakt, že mě ten spodek občas pobolívá.
Taky se mi zdá, že mi občas tvrdne břicho. Je to takové táhání, tlak, nevim, jak to popsat, z 1. těhu to vůbec neznám? není na to brzo, musím se tento týden zeptat dr.
ahoj…vitam nove…vsem co maji potize drzim palec at jsou rychle pryc..
Roxo: to co pises mam take…tahani, tlak..atd…nejvic kdyz treba dlouho sedim a pak vstanu…to by mi mohlo to bricho upadnout jak to boli…dr. rekla ze je to Ok ze roste deloha…a ze ja ji mam vzadu..tak to jakoze boli jeste vic pac se ted cpe dopredu. nejvic mi na to pomaha hodne pohybu…hlavne teda malo sezeni ![]()
mejte se krasne a uzivejte slunicka…ja se vcera paradne spalila ![]()
M.
ahojinky,,jujky meli doufám že to bude v pořádku,mno já když byla před dvěma týdny na tom screningu mi říkal doktor že mám placentu celkem dost nízko a tím je možné že budu krvácet,,ale taky se může stát že se otočí,,zatím nekrvácím,tak snad je to ok,,,a věřím že to tak bude i u tebe,,jinak mě holky toto těhu šíleně bolí hlava brní ruky a chytám křeče do noh,,musím to dr říct asi potřebuji magnezium,,včera jsem byli v zoo tak bylo parádně,,holky držte se,,pohladte mimísky,,my ted valíme ven snad večer kouknu,,papa
holky dík za podporu… ![]()
v sobotu to dr. popisovala jako kulovitý útvar 27mm na přední stěně dělohy…jinak placentu je na zadní stěně…teď krvácím už jen slabě…no ale právě že dneska na ultrazvuku nevyděla paní doktorka nic (a to mi přišlo, že při tom screeningu je dítě a vše docela dobře vidět.) tak nevim…no uvidime
teda já píšu hrubky no fuj ![]()
jinak beru ascorutin, magnezium a polehávám…v rámci možností