Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2882
13.4.11 12:35

Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má :srdce: :potlesk: Takže zbytečně tam brzy nechdte nebo vás zklame jako mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
13.4.11 12:38
manca 1 píše:
Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má :srdce: :potlesk: Takže zbytečně tam brzy nechdte nebo vás zklame jako mě

No právě,když tam půjdu,tak radši na jistotu,aby bylo hned jasno co a jak..Ta nejistota je nejhorší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
13.4.11 12:47

JJ určitě , ale ze své zkušenosti si myslim že těhotná jsi určitě já měla po vynechání dokonce dva testy negativní za další tři dny tam byla druhá hodně slabá skoro neviditelná a silný se mi ukázali vlastně až když mi píchl tu vyvolávačku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
13.4.11 12:49
Jo a jak tak koukám, tak u tebe to fakt asi nemá cenu chodit teď někdy já sice byla 5+1tt ale já měla ovulku 12DC, takže jsem byla už 25DPO,.. :mrgreen: :mrgreen: a ty jsi měla ovulku déle..takž kdybys šla třeba 30.4. nebo 1.5. tak už musí být něco vidět! Mě doktor dělal ten vnitřní UTZ dělal asi 5 minut, popisoval kde je močák, vaječníky, proběhlá ovulka, našel mi 3cm cystu a mimi taky,.. :dance: :dance: :dance: Jsem zvědavá co bude vidět v úterý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
skymaggie píše:
manca 1 píše:
Já si myslim že je zbytečné tam jít brzo. ( myslim že už jsem to tu psala jestli ano tak se omlouvám že se opakuji). Já byla něco málo přes 4t a doktor mi dělal vnitřní uz vyvrátil těhotenství a dal vyvolávačku, když jsem šla podruhy tak mi při vyšetření řekl že těhotná nejsem že nemám nic zvětšeného a udělal zas vnitřní uz. Pak jenom řekl ajo už to vidím je to těhotenství odpovídající 6+2t a má :srdce: :potlesk: Takže zbytečně tam brzy nechdte nebo vás zklame jako mě
No právě,když tam půjdu,tak radši na jistotu,aby bylo hned jasno co a jak..Ta nejistota je nejhorší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KacaT
13.4.11 15:49
jaaaanina píše:
Když se nenajím, tak je mi :poblion:

Ahoj Jani,
jdu jenom pozdravit, chodila jsi k nám do červencových miminek a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJU k miminku a držím palce, ať je všechno v pořádku :)

• Citovat
  • Upravit
5269
13.4.11 16:53

Jani,
taky ti chci moc pogratulovat a moc drzim palce, at to tentokrat dopadne :palec: :hug: a vsem ostatnim tehulkam taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.4.11 17:19

manca1 ja cekam 2., ale 3 deti bych urco chtela. jen nevim, kam je dame :lol:

blbe mi nastesti jeste neni, minule mi zaclo byt az nekdy v 9.tydnu, coz byla relativne pohoda.. ted jsem ale dooost citliva na puchy a nejhorsi je, kdyz se mala vykaka, to myslim, ze se vyvratim.. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
13.4.11 18:27

Jani, taky jsem z červenec 2011 :) pamatuji si tě ještě ze začátku naší diskuze :kytka: mám obrovskou radost že jsi opět těhulka a věř mi, teď už bude všechno v pořádku !!!!! :huban: :srdce: :mavam: opatrujte se všechny tady a věřte že z vás v prosinci budou nádherný maminky :) :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.4.11 20:02
KacaT píše:
jaaaanina píše:
Když se nenajím, tak je mi :poblion:
Ahoj Jani,
jdu jenom pozdravit, chodila jsi k nám do červencových miminek a MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOC GRATULUJU k miminku a držím palce, ať je všechno v pořádku :)

Kačko díky :hug: vdyť Já se k vám ještě občas kouknu a fandím těm vašim pupíkum :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
13.4.11 20:05

Teda holky z červencových miminek, normálně jste mě rozbrečely :hug: :hug: :hug: Jste zlatý, děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.4.11 21:52

Ahoj, muzu se k vam taky pridat?

Termin mam take 1.12. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
13.4.11 22:27
Nairol píše:
Ahoj, muzu se k vam taky pridat?Termin mam take 1.12. 8-)

vitej! a krasne datum vam vyslo! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
13.4.11 23:09

Diky za privitani. :-)

Datum hezke, jestli dobre pocitam, tak jsem uz tady 3. se stejnym terminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3702
14.4.11 08:15
jaaaanina píše:
Ahojky holky, taky jen nakukuju. Podle MS termín 11.12 :mrgreen: . Taky nám to posledně nedopadlo…v 10tt ZT. Ale tentokrá nám to všem určitě vyjde :potlesk:

Ahoj Jani, objevila tě tu Kačul, moc gratuluju k těhu :palec: , zdraví Romča z červencových miminek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
14.4.11 08:49

Dobré ráno holky, tak dnešní testík naprosto ukázkově pozitivní. Jen mám zrovna asi období, kdy bych normálně dostala MS a začal mě trochu pobolívat podbříšek,nebo spíš mi v něm občas tak dloubne.Mám velký strach,tak doufám, že se nic neděje :?: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí