Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3775
17.5.11 13:44
jj, přinesla jsem si flashku a pěkně jsem si je zaplatila :mrgreen: :mrgreen: ještě mám asi 2 ve fotogalerii na profilu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak se holky mrknětě,.. kdyžtak zažádejte o přátelství :mrgreen:
Romik81 píše:
Nicky - :potlesk: :dance: to je super, gratuluju :hug: To ti dal tolik obrázků? To je paráda :pankac: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
17.5.11 13:45
Ahojky, děkuju,.. no podle PM jsem jako ty 11+5 (nevím, ptroč metřík ukazuje 11+6..) ale ve skutečnosti je mrňous o 3 dny starší a jsme 12+1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já jsem někde četla že 1,3 je správně… :nevim: :-)
Nairol píše:
Nicky super! :srdce: :palec: Krasny.Koukam NT 1,3 mm. Jsme uplne ve stejnem tt, tak jsem zvedava kolik nameri odpoledne u me.

Příspěvek upraven 17.05.11 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3775
17.5.11 13:48

Holky děkuju moc všem a doufám, že teď už to bude jen dobré a holky se k nám těhulkám brzy zase připojí a vše už bude dobré! Jinak holky - Janie - sem samozřejmě můžete dál chodit a psát jak se máte a tak.. to záleží jen na Vás! My budeme rády! :hug: :hug: :hug:

Příspěvek upraven 17.05.11 v 13:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
17.5.11 13:49

Určitě už u nás bude všechno v pořádku :-), musí být!!! :dance: :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.5.11 14:23

Nicky – moc hezké fotečky a taky se připojuji s gratulací :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 14:31

Nicky - vidis, ja si ani nevsimla, ze mas na metru o den vic. :mrgreen:

Jsem zvedava jak bude bublina velka/mala. Ale metr si stejne necham podle MS.

Bibi - Nicky na NT uz hodila odkaz. 8-)

Janie - jsem rada, ze se citis fajn. S homeo souhlasim. :palec: Je mi tak nejak blizka.
Rozhodne nikam nechod. Rady te uvidime tady i v uzavrene skupine. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 15:15
Nairol píše:
Nicky - vidis, ja si ani nevsimla, ze mas na metru o den vic. :mrgreen:

Jsem zvedava jak bude bublina velka/mala. Ale metr si stejne necham podle MS.

Bibi - Nicky na NT uz hodila odkaz. 8-)

Janie - jsem rada, ze se citis fajn. S homeo souhlasim. :palec: Je mi tak nejak blizka.
Rozhodne nikam nechod. Rady te uvidime tady i v uzavrene skupine. 8-)

Už jsem koukala :palec: diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
17.5.11 15:51

Holky po 16. hodine vyrazim.
Drzte, prosim, palce. Diky. :kytka:
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
17.5.11 16:00

Nairol - no jasně, držíme :hug:

My jsme dneska sami doma, muž je na cestách… dneska je mi extrémně špatně, břicho nafouklý a pořád bych :poblion: tak už se modlim, aby tohle období plný nevolností a nejistoty už skončilo a konečně jsme si začali ta bříška užívat :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
17.5.11 16:04

Moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 16:10

držime :hug: bude to v pořádku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 16:32

Ahojky holky :mavam:
Tak mám za sebou dnešní kontrolu :-) Teda dr.mě celkem naštval,celou dobu co my dělal UZ,nic neříkal,pak to vytáhl,a že se můžu obléknout,tak jsem si nestihla říct ani o fotečku :nevim: až pak jsem se ho zeptala jestli je vše v pořádku a řekl že jo,tot vše :zed: pak jsme se domluvili na další návštěve a pak že už bude screening.a akorát my řekl že jsem 7+5.Takže nic moc dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 18:48

Ahojik Holky,
tak já dnes byla u toho našeho homeopata. Já mu věřím, protože ségru dostal s těžkého atopického ekzému a já měla 3× do roka pichané uši. Pak mi dal léky, tu noc mi prasklo ucho, vyteklo tuna bordela a od té doby o bolesti v uších jsem nevěděla.
No tak prve jsem čekala v čekárně, tak do mě nasypal hned léky a ať počkám. Ráno jsem s ním volala, takže věděl hned, o co jde. Pak se mě zeptal, jestli je mi teplo, nabalil mi dvoje různé léky a řekl, že to prozatím mám brát po dvou hodinách. V pátek si mám zavolat. Bohužel jsem se ho nestihla ani zeptat, jak to vidí, kdy se můžeme začít s manželem zase snažit.
On je takový všeuměl. Už v mém okolí vyléčil tolik nemocí, že mu opravdu věřím. Říkám, že i kdyby to byl placebo efekt, tak to za to stojí, protože člověk je psychicky v pohodě. :)
Manžel tomu bohužel moc nevěří, ale já se nedám! Vím, že s touto léčbou vám tu budu za chvilinku taky posílat UTZ fotečky. ;)
Díky, že tu s váma můžu zůstat. Bohužel, ze skupinky jsem se už odhlásila. Ale tak uvidím, třebas zase požádám o zařazení do skupinky. :)
Jinak vám všem gratuluji ke krásným fotečkám a dobrým výsledkům. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 19:20

Ahoj Janie :mavam:
M§žu se tě zeptat na pár otázek skrz homeo?Koukám že máš dobrý zkušenosti :-) já právě přemýšlím že bych nějakého homeopata navštívila,páč mám taky exzem a lupenku na rukách a chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit.Ale nevím jestli se to může v těhu?teda slyšela jsem že jo,tak myslíš že bych měla co nejdřív nákýho navštívit? :-) a ten tvůj homeopat je odkud?Já jsem z Pardubic a žádného tu neznám.Tak díky.
Holky a v kolikátém týdnu vás posílají na creeninig?Jinak taky gratuluju všem co maj dobré zprávy z kontrol :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 19:30
hanulka78 píše:
Ahoj Janie :mavam:
M§žu se tě zeptat na pár otázek skrz homeo?Koukám že máš dobrý zkušenosti :-) já právě přemýšlím že bych nějakého homeopata navštívila,páč mám taky exzem a lupenku na rukách a chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit.Ale nevím jestli se to může v těhu?teda slyšela jsem že jo,tak myslíš že bych měla co nejdřív nákýho navštívit? :-) a ten tvůj homeopat je odkud?Já jsem z Pardubic a žádného tu neznám.Tak díky.
Holky a v kolikátém týdnu vás posílají na creeninig?Jinak taky gratuluju všem co maj dobré zprávy z kontrol :-)

Jéje, Pardubice jsou trochu z ruky. Já mám tohoto homeopata z Kroměříže. Je už hodně starý. Nejdříve dělal lékaře pro dorost. V pátek bych mu měla volat, tak jestil bude mít čas, tak bych se ho mohla zeptat, jestli nezná někoho od Pardubic - třebas z nějakých seminářů nebo tak.
No sestra si taky prošla ekzémem. Měla to na celém těle. Upozorňuji tě na jednu věc. Nejprve se ti to všechno strašně moc zhorší. Ale to je způsobeno tím, že tělo se čistí a všeho se zbavuje. Moje sestra měla ekzém úplně na celém těle a trvalo 10 let, než se vyléčila. Stálo to spousty peněz, času a hlavně nerviček, protože když se něco zhorší, tak bohužel nervy pracují. Nyní je sestře 31 let a od 18ti nemá na sobě ani kousílínek, kde by měla ekzém.
Zkus se juknout na nějaké diskuse, kdo má ve tvém okolí zkušenosti, protože ne všichni homeopati dovedou opravdu poznat, co právě TOBĚ pomůže. Ten náš je zlatý a tady v okolí opravdu jedinný. Ale kdybys nikoho nesehnala, tak by bylo možné mu poslat fotku a on prý teď už posílá léky i na dobírku. Ale poprvé je lepší přijet, protože on v ordinaci ti sype léky do pusy a čeká, jak budeš reagovat. Někdy je to až vtipné, když se tě ptá, jak ti je. řekneš, že je ti teplo a on ti řekne, že je to dobře. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí