Prosinec 2011 - dle MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2868
17.5.11 19:34
hanulka78 píše:
Ahoj Janie :mavam:
M§žu se tě zeptat na pár otázek skrz homeo?Koukám že máš dobrý zkušenosti :-) já právě přemýšlím že bych nějakého homeopata navštívila,páč mám taky exzem a lupenku na rukách a chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit.Ale nevím jestli se to může v těhu?teda slyšela jsem že jo,tak myslíš že bych měla co nejdřív nákýho navštívit? :-) a ten tvůj homeopat je odkud?Já jsem z Pardubic a žádného tu neznám.Tak díky.
Holky a v kolikátém týdnu vás posílají na creeninig?Jinak taky gratuluju všem co maj dobré zprávy z kontrol :-)

Tak muj doktor mě poslal po 10tt a pak jdu zas příští týden tak od 10 do 13tt se dělá.Jsem taky z Pardubic. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 19:34

Jinak já už se vesele láduji homeopatama. Jak říkáme, juhu práškama. :D Bratrův skoro dvouletý syn to také bere, protože měl problémy s očima. Nějaké záněty nebo co. Ten Prďolín už to umí papkat i sám a má to rád. :D
Málem šel na nějaký průplach kanálků. Naštěstí se mu už očička zahojila a je vpořádku.
Já se budu dál ládovat dle doporučení a pak vám řeknu, jak jsem dopadla. Nemusí to být homeopatama, ale já tomu věřím a uklidňuje mě to, protože vím, že to brzy vyjde a bude to vpořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 19:37

Holkyyyyy z Pardubiiic.
Pošlete mi ty vaše úžasný perníčkyyy.
Já byla v Pardubicích na služebce. Shodou okolností na úřadě práce. Byli jsme tam asi 3 dny a poslední den jsem tam koupila ty různý druhy perníčků.
Doma se po tom jen zaprášilo.
PS: Na „recepci“ na úřadě práce byli dva skvělí chlapíci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 19:37

díky moc :-) no je to fakt z ruky :-) já už jsem tady hledala nějakou diskuzi i sama založila,jen pořád nemůžu sebrat odvahu a někam zavolat :-D a kort ted když jsem těhu,si říkám že to nechám až porodím,ale zase na druhou stranu by bylo lepší ted dokud je mimi tam kde je :mrgreen: ale ty ruce mám hrozný a hlavně jak trpím a nejhorší to bylo po porodu když máš furt dítě koupat,něco mácháš,myješ,a mrně těma drsnýma rukama mazat atd.Naše malá už ode mě nechce mazat ted,a jak chudák musela trpět když byla mimi.mě právě zaujalo jak jsi psala že tvou sestru z toho dostal, :palec: no asi se do toho zítra vrhnu.jinak dík za info fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 19:39

jééé Bibi tak krajanka jo?to je hezký :mrgreen: a odkud přímo?pokud to teda není tajný,a ke komu chodíš k dr.?Já jsem přímo LB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 19:50
hanulka78 píše:
díky moc :-) no je to fakt z ruky :-) já už jsem tady hledala nějakou diskuzi i sama založila,jen pořád nemůžu sebrat odvahu a někam zavolat :-D a kort ted když jsem těhu,si říkám že to nechám až porodím,ale zase na druhou stranu by bylo lepší ted dokud je mimi tam kde je :mrgreen: ale ty ruce mám hrozný a hlavně jak trpím a nejhorší to bylo po porodu když máš furt dítě koupat,něco mácháš,myješ,a mrně těma drsnýma rukama mazat atd.Naše malá už ode mě nechce mazat ted,a jak chudák musela trpět když byla mimi.mě právě zaujalo jak jsi psala že tvou sestru z toho dostal, :palec: no asi se do toho zítra vrhnu.jinak dík za info fakt.

Určitě do toho jdi. A hlavně co nejdříve, protože čím více se to odkládá, tím déle pak trvá léčba a samo, že tím více to stojí. :(
Jinak nevím, jaké používáš přípravky. Já miluji přírodní kosmetiku, takže objednávám hodně z happyhempu. Je tam přírodní kosmetika, bez barviv a tak… Miluju ten obchod. Teď jsem tam dokonce objednala v akci (za 150 Kč) lubrigační gel. Normální gely mne vcelku dráždí. Tento je dost řídký, až olejový, ale je fajn. Žádné pálení po sexu, nic. Sice to stojí dost, ale mě to za to stojí. Ale to jen tak. Všechny chemikálie dráždí. Mě to neva, protože nejsem citlivá na chemikálie, ale tobě bych to určo doporučovala. Třebas i prací prostředky, prostředky na nádobí atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 19:54
hanulka78 píše:
jééé Bibi tak krajanka jo?to je hezký :mrgreen: a odkud přímo?pokud to teda není tajný,a ke komu chodíš k dr.?Já jsem přímo LB

Před rokem jsem se do Pardubek vdala,bydlíme Pod Dubem směr na Dašice.Jsem jinak z Poděbrad tam mám i doktora.A kde přímo bydlíš?tak to spolu mužem jezdit na procházky. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 19:56

díkes,na ten obchod se podívám.používám ve směs normální přípravky,jen na ty ruce speciální krémy a už jsem si i v lékárně koupila krém z homeo a celkem dobrý,je fakt že se my to nejřív zhoršilo,ale šlo to,jen už my došel :-? no prostě si zavolám a bude,nebudu to odkládat nebo se zblázním.
Holky sory že nedebatíme k věci :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
17.5.11 19:56

Ahoj holky,Nicky-krásný fotečky,to je dobrá rada s tou flashkou,vezmu si ji taky,až půjdu..a i všem ostatním gratuluji,díkybohu už žádné špatné zprávy..
Ahoj Janie,to je dobře,že ses vrátila, i v uzavřené skupince je po tobě sháňka,tak se tam klidně zase přihlaš :wink: ..Homeopatika jsou fajn,já je teď taky mám,ale proti nevolnostem, vždycky to beru tak nějak s rezervou,ale zatím mi vždycky zabraly..i na chřipku a tak..
Dneska jsem teda opět :poblion: :poblion: ,tak jsem si vzala ten Torecan,ale na to, jaký je to driják,tak efekt nic extra,jen bych po něm spala :-?
Achjo,to čekání je děsný.
A co bříška?Už jsou vám vidět?Já jsem si ráno všimla,že první projevy už jsou a když se navíc trochu najím,tak je to už docela solidní pupík.Pořád mi dr. nestanovil TP,ale myslím,že jsem víc,než 9+2, děloha už jde přes kyčle a myslím,že miminko je docela velké,ale musím 3 týdny vydržet,pak se to dozvím..
Jo,dneska mi můj drahý udělal radost a v pátek jdu na těhotenskou thajskou masáž,už se těším na relax!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 19:58
Bibi11 píše:
hanulka78 píše:
jééé Bibi tak krajanka jo?to je hezký :mrgreen: a odkud přímo?pokud to teda není tajný,a ke komu chodíš k dr.?Já jsem přímo LB
Před rokem jsem se do Pardubek vdala,bydlíme Pod Dubem směr na Dašice.Jsem jinak z Poděbrad tam mám i doktora.A kde přímo bydlíš?tak to spolu mužem jezdit na procházky. :-)

Já jsem se sem taky přivdala ale před 4 roky :-) já nejsem přímo z Pardubic ale z Bohdanče :-) a to jezdíš za gyndařem až do Poděbrad?to je kus cesty né?Určo se můžem sejít,třeba spolu budem nakonec i v porodce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
17.5.11 20:02
hanulka78 píše:
Bibi11 píše:
hanulka78 píše:
Před rokem jsem se do Pardubek vdala,bydlíme Pod Dubem směr na Dašice.Jsem jinak z Poděbrad tam mám i doktora.A kde přímo bydlíš?tak to spolu mužem jezdit na procházky. :-)
Já jsem se sem taky přivdala ale před 4 roky :-) já nejsem přímo z Pardubic ale z Bohdanče :-) a to jezdíš za gyndařem až do Poděbrad?to je kus cesty né?Určo se můžem sejít,třeba spolu budem nakonec i v porodce :mrgreen:

Tak hodku cesty za Bohdančí to vezmu po dálnici neva mi to jezdím ráda, spojím to s návštěvou rodiču a babči.budeš asi rodit v Pardubkách?já asi taky kde jinde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 20:05

Díky holky moc za podporu. Už se k vám vracím do uzavřené skupinky. :D
Nechce se mi nějak moc pryč. Snad se za váma brzy vrátím s dobrými zprávami a menším zpožděním, než prosinec 2011. :D Jen mě mrzí, že už to nestihnu na ty manželovi 30. narozeniny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 20:09

Já taky dost jezdím,já zas pocházím z Karl.Varů :mrgreen: a jezdím tam dost často :-) jojo rodit budu nejspíš v Pardubkách,už jsem tam jednou rodila a celkem dobrý,nemůžu si stěžovat jen na pár sester co učí kojit :pocitac:
Skymaggie-máš skvělýho chlapa,že ti koupil masáž :potlesk: taky bych si nechala líbit :-) ale mě můj občas doma namasíruje,ale to není ono jako od odborníka :-)
Já už taky začla pěkně :poblion: musím jíst málo a né se přejídat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3965
17.5.11 20:10

jo,a vy máte uzavřenou skupinu na týhle diskusi,nebo jinou?a vzali by jste mě k sobě? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
17.5.11 20:19
hanulka78 píše:
jo,a vy máte uzavřenou skupinu na týhle diskusi,nebo jinou?a vzali by jste mě k sobě? :oops:

Najdi si v této diskusi stránku 28. hned druhý příspěvek je ode mě a je tam odkaz. Kde si klikneš a mělo by tě to pustit do žádosti do skupinky prosinčátka 2011.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí