Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj, taky chlorelu užívám a s tvým dotazem jsem se obrátila přímo na svou GW poradkyni a řekla mi, že po půl roce to rozhodně nezoxiduje. Takže mužeš papat dál
.
Já bych to dobrala, nedávala bych to dětem, ale sama bych jí zbaštila…pokud nestála někde ve vlhku, nemělo by jí nic být. L
Já bych to dobrala, nedávala bych to dětem, ale sama bych jí zbaštila…pokud nestála někde ve vlhku, nemělo by jí nic být. L
Ahoj holky to co jste tu resily pred x lety resim ja ted. Nasel jsem chlorelu kde bylo min trv. do pulky roku 2018 a ja to zacal brat ted. Hele melo to ochranej celofan, zadny zapach to nema ani se nedroli takze to beru normalne. Nic to se mnou nedela mam jen kasovitejsi stolici zbarvenou do zelena cca po 14ti dnech. Je to normalni nebo ne?
@Troom to Teda nevím, já brala chlorellu pravidelne a zelenou stolici po tom nemám
@Fany97 a muzu se te zeptat jak se to uzivani projevovalo? Jake obtize se po tom objevily a kdy ustoupily??
@Troom já ji právě neměla proslou. Takže jsme neměla žádné problémy naopak mi pomáhala
@Fany97 ja prave, ze nevim jak to ma ucinkovat
prej by to melo cistit organizmus tak kdyz mas prujmy tak se prece cistis. Jedna znama po ty cholere zvracela.