Návrat k blond vlasům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
15.4.11 15:27

hotaru, no tak já chtěla vlasy taky tak za 6 týdnů promelírovat, chtěla jsem vyzkoušet teplý a studený odstín, jak by ten melírek vypadal, ale jaksi já si tu svoji hlavu sama umím napatlat jen jednou barvou :zed: , takže musím sehnat nějakou schopnou barvící známou, která už někdy melír dělala, a vyhmátnout pěkné barvičky :palec: , mimochodem zkoušely jste některá mělír kombinovaný studená a teplá blond? Nějaké rady a zkušenosti jaké barvy k sobě jdou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
15.4.11 15:30

být tebou, tak opravdu neblbnu s nějakým čistým blondem hned.
Podle toho co píšeš, tak vlasy toho opravdu schytaly za ta léta dost.
Chtělo by to nějaký světle plavý odstín
Ono zase dobarvovat odrosty světlým blondem bude taky pracné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.11 15:32

až se mi vrítí manža, tak ho poprosím o foto aktuální barvy a přidám, aby jste věděly jak to na mé hlavě teď vypadá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.11 15:34

jinak ta vlevo jsem z minulého měsíce, od včera už vlasy zase vypadají jinak, jestli to tedy půjde vidět, i když tam mám vlasy v copku, takže to není tak zřetelné po celé délce a zblízka jak bych chtěla aby jste viděly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.4.11 15:39

Já osobně mám nejraději svou přírodní barvu :mrgreen: Je to také plavá.. Jak se říká „špinavý blond“ :lol: A teď jsem si po 2 letech dala melír.. :zed: Ještě že jse to dala jen na vrch hlavy, kde mám vlasy sestřihané, protože jinak bych čekala dalších 5 let než by to odrostlo :zed: Mmelírek mám sice hezkej, ale už je to nezvyk..

Ono e fakt, že těžší je si dát na hlavu melír - praminky než si nabarvit hlavu celou, ale když seženeš někoho šikovného tak :palec: Prodávají se speciální hřebeny na melírování - asi spíš v kadeřnických potřebách.. vypadá to asi takhle .. a s tím by ten melír mohl jít mnohem lépe :palec:

Co se kombinací barev týče - fantazii se meze nekladou :mrgreen: :palec: Jde hlavně o to, dát si na hlavu vždy vyzkoušenou barvu.. protože ty z drogérie občas fakticky hází všeliké odstíny, jen ne ten co byl žádán.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.4.11 15:42

Příspěvek upraven 26.04.16 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.11 16:05

:kytka: děkuju vám holky, no hřben vypadá zajímavě :think: , snad by to s ním šlo líp, hlavně musím utrefit tu barvu :mrgreen: . Takže jestli se knám nikdo už nepřidá, a nepřibudou tady na pěné odstínky, tak ještě jednou asi zkusím ukecat prodavačku v tom profi obchodě ať mi dvě barvičky prodá, tam mají luxusní výběr a pěkné barvy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
15.4.11 16:23

ahoj omlouvám se nečetla jsem ostatní příspěvky a nevím jestli to tu už nezaznělo ale recept mojí babičky.. dělá medovější barvu pokud se barvení na světlo nepovede svařit několik pecek broskví nebo meruňky a půl litru octa a tím si opláchnout vlasy, nechat chvíli (cca 5min) v ručníku působit a umýt nejlépe něčím přírodním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.4.11 17:12

jéje, nemáte někdo zkušenost s touhle lorealkou???http://barvy-na-vlasy.heureka.cz/loreal-casting-1021-blond-svetla-perletova/galerie/. Ta se mi líbííííí :dance: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneťák
19.8.11 16:54

zpět na blond z hnědé

Ahoj, je to tak tři měsíce co jsem se na praxi obarvila na středně tmavou hnědou a ted bych chtěla zpět na takovou blond jakou máš na té fotce (takovou jsem měla) chytne ta skandinávská od palette..? mamina má pod barákem kadeřnictví takže mám ke všemu přístup a tak jsem zkoušela melír s 12% peroxidem na malý pramínek vlasů a půlka mi odpadla … děs … takže tak drastická metoda nepřipadá v úvahu =( i když to co mi z toho pramínku zůstalo je úplně bílé.. =D Sama se učím kadeřnicí ted jdu do třeťáku, přes to si nevím rady.. mé vlasy jsou poněkud zničené po opětovném odbarvování před hnědou se kterou už vážně nejsem spokojená. budu vděčná za radu

• Citovat
  • Upravit
1
19.8.11 17:07

zkus šedidlo =)

když jsem byla ještě blond, zbavovala jsem se zažloutlého nádechu šedidlem, uděláš si ho tak, že dáš do mističky slzičku černé nebo černomodré barvy, slzičku 4 % peroxidu, polévkovou lžíci šamponu a zaleješ vodou. po každé přidané věci pořádně promíchej. po umytí hlavy polej celé vlasy a trochu rozpěň pořádně hlídej .. až uvidíš, že ti to vysálo nažloutlou barvu, opláchni. ;) vlasy to nijak nezatěžuje a neničí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chihuahua83
9.12.11 21:55

moje vlasy

Já bych si taky nejradši nafackovala,měla jsem krásnou platinu a šoupla do toho hnědou a výsledek je flekatá vyblitá hnědá.Holička mi řekla,že ikdyž budu pořád dobarvovat,tak se mi to bude dál vymývat do toho hnusu co mám teď na hlavě.Takže jediný způsob je zpět melírama k blond ikdyž mi ta hnědá docela slušela-než udělala tohle

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková