Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148684
19.10.18 19:36
@Slečna Ferka píše:
http://a2larm.cz/…je-neunesem/Doporučuju k přečtení celý seriál, je to fakt drsný čtení.

Tak to je síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.18 19:46
@Anonymní píše:
Tak to jsem výjimka potvrzující pravidlo :jazyk: nemám práci, ani ji nechci, o nic se nezajímám, žádné koníčky nemám, ale mám přítele milionáře :nevim: je ale pravda, že jsem taková nebyla vždy, takže nějaký všeobecný přehled a podobně mi nechybí, na koníčky a trochu akcnrjsi život už zbývají jen vzpomínky… Teď se vážně nezajímám prakticky o nic. Anonym, soukromé info.

jo milionáře? :mrgreen: Tak to není moc bohatej ;) , to dnes nejsou žádný peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
19.10.18 19:52

to bylo celkem dost poučné si přečíst Zážitky z prádelny… :,( člověk si pak hned víc váží své práce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
19.10.18 20:41
@Lucy75 píše:
to bylo celkem dost poučné si přečíst Zážitky z prádelny… :,( člověk si pak hned víc váží své práce..

Realita. :nevim:
Ten popis práce - to je v každý druhý fabrice. Nudná, stereotypní práce.
A výplaty - moje máma dělala před pár lety pod agenturou a nosila domů devět tisíc. Holt před důchodem si moc vybírat nemohla. Já před třemi lety vydělávala v soc. službách 12 tisíc.
A u nás v Albertu nabízejí plat 16500 Kč hrubýho ještě dneska. Taky děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 21:02
@Anna766 píše:
A co teda celý dny děláš? Fakt mě to zajímá.

Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.

• Citovat
  • Upravit
148684
19.10.18 21:07
@Anonymní píše:
Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.

A proč čekáš na něj?Nemáš svoje peníze,respektive nedává ti nějakou částku?
Dovedu si představit žít s milionářem,nebo jak vtipně poznamenává @Burj Chalifa raději s miliardářem že :D ale jenom spát?
To je škoda času.Věnovala bych se zálibám,sobě,studiu,cvičení a co já vím.
Vždyž tolik lidí by rádo dělalo různé věci a nemají na to čas a prachy.A ty spíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.18 21:11
Vím, že pro mnohé je to těžké retro, ale přečtěte si knížky od Vladimíra Párala.Jsou nadčasové a přesně popisují celoživotní a partnerský stereotyp.
@Anonymní píše:
Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.

V podstatě utloukání času a hnití.Na stranu druhou,náš život je založen na každodenním stereotypu, v mnoha věcech mu nejde uniknout.Ledaže je sám, nemusí se nikomu přizpůsobovat, je pánem svého času a bytí.Proto je tolik lidí plánovaně single.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 21:16
@Anna766 píše:
A proč čekáš na něj?Nemáš svoje peníze,respektive nedává ti nějakou částku?
Dovedu si představit žít s milionářem,nebo jak vtipně poznamenává @Burj Chalifa raději s miliardářem že :D ale jenom spát?
To je škoda času.Věnovala bych se zálibám,sobě,studiu,cvičení a co já vím.
Vždyž tolik lidí by rádo dělalo různé věci a nemají na to čas a prachy.A ty spíš :nevim:

Záliby nemám, to už jsem psala. Cvičit nepotřebuji, věnovat se sobě = dám si přes den sprchu se slečnou žiletkou :mrgreen: , zkulturním se a to je vše. Nejsem příznivkyní chození na nehty a solárka apod., nemám ani ráda nákupy. Peníze mám.

• Citovat
  • Upravit
11169
19.10.18 21:22
@Anonymní píše:
mám to úplně stejně. I s tím bydlením v pustině. Pro mě to taky není život, v podstatě jen čekám na důchod. Vyhovovalo by mi chodit do práce na 4 hodiny a pak ŽÍT, ale bydlím sama, a nájem bych neutáhla.

Nečetla jsem další komentáře, tak nevím, zda to už nepadlo, a zřejmě odpovíš, že to nejde, protože nemáš náladu, ale když tak toužíš po té pustině, zkuse odjet někam do zahraničí na delší dobu na nějakou dobrovolnickou práci, na farmách třeba. Můžeš si pročistit hlavu, přemýšlet, přijít na jiné myšlenky.

Jinak, je mi to líto, že se takto cítíš, ale pochopit to nedokážu. Taky jsem byla sama, ale když je člověk sám, tak má tolik možností!!

Změn bydlení, ať na to nepadne celej plat, třeba spolubydlení. A nepsala jsi tady náhodou už někdy? Trochu mi to připomíná jednu diskusi, zakladatelka psala, jak má málo peněz, a myslím, že měla nějakou nemoc, částečný invalidní důchod nebo tak něco, a taky zněla takto strašně beznadějně, sama, nic ji nebaví atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
19.10.18 21:24
@Anonymní píše:

Hustý. Mít ten luxus mít celý den pro sebe a mít zároveň prachy, tak bych se snažila nějak se rozvíjet, bylo by víc času na koníčky, jazyky, cestování, poznávání všeho možného…a zároveň možnost dělat opravdu cokoli, aniž by ses musela ohlížet na to, jak je daná práce placená.

Tohle, co popisuješ, je fakt marnění časem a je to škoda. Člověk je bohužel přirozeně líný tvor a občas nad sebou potřebuje nějaký bič, někdo víc, někdo míň.
Ty nemusíš, tak nic moc neděláš. Je to ale škoda, hlavně pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
19.10.18 21:27
@Anonymní píše:
Záliby nemám, to už jsem psala. Cvičit nepotřebuji, věnovat se sobě = dám si přes den sprchu se slečnou žiletkou :mrgreen: , zkulturním se a to je vše. Nejsem příznivkyní chození na nehty a solárka apod., nemám ani ráda nákupy. Peníze mám.

Hm,to ani nemáš chuť nekam jet,podívat se jinam,na výlet,jít si zaplavat,zajezdit na koni,zaplatit si nějaké lekce,zajímavé studium?.
 Divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.10.18 21:29
@Anna766 píše:
Hm,to ani nemáš chuť nekam jet,podívat se jinam,na výlet,jít si zaplavat,zajezdit na koni,zaplatit si nějaké lekce,zajímavé studium?.
Divný.

tak třeba jí zabaví alespoň přepočítávání bankovek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148684
19.10.18 21:30
@Burj Chalifa píše:
tak třeba jí zabaví alespoň přepočítávání bankovek :nevim:

To je taky zajímavý kůň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
19.10.18 21:37
@Anonymní píše:
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká. :roll:

Udělej radikální změnu, odstěhuj se na venkov a jdi dělat do kravína. U nás pořád někoho shánějí. Plat od 25.000 nahoru. A doma budeš někdy i po obědě:-). A bude se starat o zvířata a mít dobrý pocit třeba:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
19.10.18 21:43
@Fazulina píše:
Udělej radikální změnu, odstěhuj se na venkov a jdi dělat do kravína. U nás pořád někoho shánějí. Plat od 25.000 nahoru. A doma budeš někdy i po obědě:-). A bude se starat o zvířata a mít dobrý pocit třeba:-)))

to bude asi tezká dřina :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat