Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@renap píše:
@inkakřivák no jo,ale kolik karlovi bylo,70? Který děda v tom veku je hezkej a pritazlivej? Asi žádnej,ani ten kterého jsme si ve dvaceti braly a byl děsně hezký a sexy. A naopak taky,že jo
Však jo, ale bejt mi dvacet, si o něj ani kolo neopřu, o šeredu, Karel sem, Karel tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jar Jar píše:
Na home office tě nikdo nevezme jen tak z voleje. Buď musíš mít doloženou praxi (a buď si jistá, že potenciální zaměstnavatel zavolá tvému bývalému zaměstnavateli, v tomhle kupodivu podnikatelé docela spolupracují, i konkurenti) nebo tam musíš rok dva pracovat ve firmě, předvést, že jsi naprosto spolehlivá a pak dostaneš možnost home office. Všechny ostatní nabídky home office jsou jen ošklivý podvod na naivní lidi.
no já vím, že ne jen tak z voleje. Ale třeba tu to práci co dělám, ta by šla uplne v pohodě dělat doma a oni prostě to nechtějí dovolit. Prostě chtějí vidět, že tady každý den dřepíme jak blbci, když tohle je ideální práce na doma. To naštve ![]()
- Citovat
- Upravit
@inkakřivák píše:
Proč ne? Nemusí se začínat ve velkým, si myslím. Stačí třeba jen počítač -kdyby chtěla dělat například interiéry což dělá skoro kdekdo, stačí nějaký program, který schrastí zadara a jede, vytisknout si to může nechat někde v kopycentru a hurá. Nebo nějaká domovýroba dekorace , věnce , filcové ozdoby a tak.
ale tím se neuživím. Ráda bych tvořila, ale to je přivýdělek za pár stovek. Určitě mi dekorace nevydělají minimálně 15 000. Navíc potřebuju přece peníze na nákup materiálu, abych mohla vyrobit ty dekorace.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
já vím, taky si vždycky říkám, že jsou tisickrát horší práce než mám já. Ale prostě i tak.
v realu si to delas sama. Napises, ze nestihnes ani rande. proboha:).
Navic, co umis?
Mas co nabidbout?
jestli jdes do kazde nove prace s tim, ze Te to nebavi, tak to je tedy radost s Tebou pracovat.Najdi si drobne radosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popelka12 píše:žádné koníčky nemám, ve volném čase se o nic nezajímám. Jsem ráda, že se v klidu najím, ano trvá mi to hodinu, chci si aspon u jednoho jídla za den odpočinou. Pak prostě už tím pádem nic nestíhám. Jazyky nic moc, trochu anglicky.
Zkus mi napsat (třeba i do sz), co Tě baví, jaké jsou Tvé koníčky, o co se zajímáš ve volném čase, jestli umíš nějaké jazyky…??
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
no já vím, že ne jen tak z voleje. Ale třeba tu to práci co dělám, ta by šla uplne v pohodě dělat doma a oni prostě to nechtějí dovolit. Prostě chtějí vidět, že tady každý den dřepíme jak blbci, když tohle je ideální práce na doma. To naštve
Některý věci je lepší brát prostě tak, že jsou nějak nastavené a nepřemýšlet, že by to mohlo být jinak a užírat se tím. Ty jsi zaměstnanec, ne majitel té firmy, takže holt musíš respektovat nastavená pravidla. A jestli ti nevyhovují, tak hledat něco jiného. Mně to přijde dost strašný, jak si ani ne třicetiletá holka dokáže z naprosto normálního života a z naprosto normálních situací udělat ze života peklíčko. Ubližuješ si tím, víš to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no já vím, že ne jen tak z voleje. Ale třeba tu to práci co dělám, ta by šla uplne v pohodě dělat doma a oni prostě to nechtějí dovolit. Prostě chtějí vidět, že tady každý den dřepíme jak blbci, když tohle je ideální práce na doma. To naštve
A věř tomu že spousta lidí by ti tohle dřepění záviděla když musí být na nohách x hodin,běhat,tahat těžké věci,táhnout noční směny,makat venku ať je vedro nebo padá sníh…já vím,to teď nechceš moc slyšet,ale je to tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ale tím se neuživím. Ráda bych tvořila, ale to je přivýdělek za pár stovek. Určitě mi dekorace nevydělají minimálně 15 000. Navíc potřebuju přece peníze na nákup materiálu, abych mohla vyrobit ty dekorace.
No z toho, jak píšeš, vidím fakt jedinou možnost a to je bud vykrást banku a žít z těch prachů anebo klofnout prachatýho, protože ty chceš plno věcí - jenom dělat nechceš nic. jak Zelnička koukám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: žádné koníčky nemám, ve volném čase se o nic nezajímám. Jsem ráda, že se v klidu najím, ano trvá mi to hodinu, chci si aspon u jednoho jídla za den odpočinou. Pak prostě už tím pádem nic nestíhám. Jazyky nic moc, trochu anglicky.
to je marny, jsi mlada, svobodna a nic, hodinu jis:)?
trosku se prober. Ja s detma stihamkonicky, vsechno, naopak, jeste bych pridala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák ale to seš nestravedlivá teď
zelnička má děti a práci,akorát nechce koupit skříň,to je rozdíl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eule píše:
proč si nepořídíš děti teda?
není s kým :/ jinak už bych je měla dávno
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: žádné koníčky nemám, ve volném čase se o nic nezajímám. Jsem ráda, že se v klidu najím, ano trvá mi to hodinu, chci si aspon u jednoho jídla za den odpočinou. Pak prostě už tím pádem nic nestíhám. Jazyky nic moc, trochu anglicky.
vždyť odpočíváš od doby co přijdeš z práce do doby než jdeš spát
žádné koníčky, žádní kamarádi, žádnej chlap, protože…proč vlastně? aha, nic se ti nechce, potřebuješ si odpočinout. A nic nejde, na nic nemáš čas/peníze, protože blblabla…..promiň, jen samé výmluvy proto, že se ti nechce a nemáš zájem. Takže si budeš krásně žít ve svém soukromém pekle, které jsi si sama stvořila a budeš fňukat, nebo hejbneš zadkem a začneš pořádně žít. Jsi zdravá ženská, můžeš dělat cokoli, jen chtít......takže, chceš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To myslíš vážně? Přijde mi, že jsi strašně zahleděná sama do sebe a ráda se babráš ve svém nitru, máš ráda ten pocit, že jsi nešťastná, zoufalá… a když holt se nic katastrofálního neděje, tak si to vymyslíš a vytvoříš, dokonce i z blbého jídla uděláš megaproblém jakože se potřebuješ krmit hodinu, aby sis, chuděra utahaná, odpočinula, ale pak zas nestíháš nic jiného… promiň, že to napíšu natvrdo, ale nechtěla bys se sebou něco udělat? K psychologovi tě posílat nebudu, protože jestli k nim choděj vykecávat lidi s takovými „problémy“, tak to už snad i ten samotný psycholog by potřeboval navštívit psychologa, aby nebyl ze své práce frustrovaný. Ty jsi prostě jen líná, sebestředná a neschopná, hledáš výmluvy a argumenty a snad ti ani nedochází, jak trapné a hloupé to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše:
vždyť odpočíváš od doby co přijdeš z práce do doby než jdeš spátžádné koníčky, žádní kamarádi, žádnej chlap, protože…proč vlastně? aha, nic se ti nechce, potřebuješ si odpočinout. A nic nejde, na nic nemáš čas/peníze, protože blblabla…..promiň, jen samé výmluvy proto, že se ti nechce a nemáš zájem. Takže si budeš krásně žít ve svém soukromém pekle, které jsi si sama stvořila a budeš fňukat, nebo hejbneš zadkem a začneš pořádně žít. Jsi zdravá ženská, můžeš dělat cokoli, jen chtít......takže, chceš?
spousta veci je zdarma. muzes jit behat, ven, do knihovny, na kolo Tyjo, dej mi svuj cas:).Takovych veci kolem.
nepotrebujes k tomu hromadu penez.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit