Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@TopSecret píše:
To je druhy anonymco to ma podobne. Jen tadle druha ma deti a proste musi.
jo, aha, to jsem nezaregistrovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
jo ahá, psala si, že pracuješ teprve dva roky, já myslela, že si po škole
@neila píše:
@Slečna Ferka nějak to nesedí. Mě napsala, že má dítě i manžela…
Ale tady psalo vice anonymnich, to jsem psala ja, lisime se kytkami.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:šmarjá, vyprdněte se na ty NN, stejně vás tady nikdo nezná
Ale tady psalo vice anonymnich, to jsem psala ja, lisime se kytkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
to by se mi taky líbilo mít flexibilní práci s možnosti home office. Ale to je nereálný. Pracuju u PC, kde dělám pořád jednu a tu samou činnost. Já bych se ráda upnula na něco jinýho třeba na podnikání nebo na návrat do ciziny, ale v jednom kuse jen slyším z okolí jak si vymýšlím, že mám být ráda kde jsem ted, že nic jinýho stejně nezvádnu. No klasika.
Jisteze je flexibilni prace s home officem realna. A kdy jindy nez ted, kdy tomu doba vylozene preje a zamestnavatele zacinaji tyto benefity nabizet. Pokud na to nemas zatim znalosti a dovednosti, nic ti nebrani prolustrovat takove pozice na Jobs a dodelat si, co je potreba. Ale kdyz jsi nastavena na to, ze to nejde, nepujde, neni to realne, ostatni rikaji, nemas chut a neumis, tak zustanes tam, kde jsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše: šmarjá, vyprdněte se na ty NN, stejně vás tady nikdo nezná
By ses divila, jak se tu zname v realu
setkavame se tu…
Nemusi kazdy znat me pocity…
- Citovat
- Upravit
V tvým věku je ještě hodně brzy být zatrpklá, bezradná, otrávená a unavená životem. Jsi ke všemu moc negativistická, čekáš, že se sám od sebe stane nějaký zázrak, který ti změní život k lepšímu. Ale to se nejspíš nestane, o to se musíš postarat ty sama. Spousta lidí chodí do práce čistě z povinnosti, protože platit účty musí každý. Nebo si myslíš, že někdo ve fabrice u pásu, uklízečka, prodavačka, která je celý den na nohou a lítá jak hadr na holi a ještě je buzerovaná, nebo co třeba čističi TOI TOI buněk… myslíš, že všichni tihle lidi chodí do práce s třeskutým nadšením a po víkendu nebo volnu nemohou dospat, jen aby už tam byli? Zkus si představit, že je opravdu velké množství profesí a ve srovnání s nimi je tvoje práce v teple kanceláře u PC v podstatě pohodička. Někdy člověku pomůže si něco takového vyzkoušet, aby si pak vážil toho, co má. Najdi si a věnuj se nějakému koníčku, píšeš, že jsi v jádru kreativní duše, tak se něčemu, co tě baví, věnuj ve svém volnu. A zakaž si výmluvy, že na to nemáš čas a finance. Jdi se třeba po práci někam projít, prostě vystup z toho stereotypu, nebo tě to sežere. Práce je jenom jedna část našeho života, pak je tu ještě prostor pro nás samotné, tak ho nezříkej, přestaň být škarohlídksá na všechny a na všechno kolem, jsi mladá a věčně to nepotrvá, tak si tohle období nepromrhej naprosto zbytečným ničením sebe samotné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
By ses divila, jak se tu zname v realusetkavame se tu…
Nemusi kazdy znat me pocity…
fakt jo?
já jsem za těch x let, co jsem tady viděla osobně jen jedinou maminku, které jsem pomáhala v nouzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše:
Jisteze je flexibilni prace s home officem realna. A kdy jindy nez ted, kdy tomu doba vylozene preje a zamestnavatele zacinaji tyto benefity nabizet. Pokud na to nemas zatim znalosti a dovednosti, nic ti nebrani prolustrovat takove pozice na Jobs a dodelat si, co je potreba. Ale kdyz jsi nastavena na to, ze to nejde, nepujde, neni to realne, ostatni rikaji, nemas chut a neumis, tak zustanes tam, kde jsi
psala jsem už na tolik inzerátů, kde nabízeli home office a nikde nic. Prostě nemám desetiletou praxi tak holt smůla.
- Citovat
- Upravit
@Denisa56 píše:
V tvým věku je ještě hodně brzy být zatrpklá, bezradná, otrávená a unavená životem. Jsi ke všemu moc negativistická, čekáš, že se sám od sebe stane nějaký zázrak, který ti změní život k lepšímu. Ale to se nejspíš nestane, o to se musíš postarat ty sama. Spousta lidí chodí do práce čistě z povinnosti, protože platit účty musí každý. Nebo si myslíš, že někdo ve fabrice u pásu, uklízečka, prodavačka, která je celý den na nohou a lítá jak hadr na holi a ještě je buzerovaná, nebo co třeba čističi TOI TOI buněk… myslíš, že všichni tihle lidi chodí do práce s třeskutým nadšením a po víkendu nebo volnu nemohou dospat, jen aby už tam byli? Zkus si představit, že je opravdu velké množství profesí a ve srovnání s nimi je tvoje práce v teple kanceláře u PC v podstatě pohodička. Někdy člověku pomůže si něco takového vyzkoušet, aby si pak vážil toho, co má. Najdi si a věnuj se nějakému koníčku, píšeš, že jsi v jádru kreativní duše, tak se něčemu, co tě baví, věnuj ve svém volnu. A zakaž si výmluvy, že na to nemáš čas a finance. Jdi se třeba po práci někam projít, prostě vystup z toho stereotypu, nebo tě to sežere. Práce je jenom jedna část našeho života, pak je tu ještě prostor pro nás samotné, tak ho nezříkej, přestaň být škarohlídksá na všechny a na všechno kolem, jsi mladá a věčně to nepotrvá, tak si tohle období nepromrhej naprosto zbytečným ničením sebe samotné.
já vím, taky si vždycky říkám, že jsou tisickrát horší práce než mám já. Ale prostě i tak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.
Zkus mi napsat (třeba i do sz), co Tě baví, jaké jsou Tvé koníčky, o co se zajímáš ve volném čase, jestli umíš nějaké jazyky…?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trochu mi to připomíná inzeráry z kterých vždycky rostla moje máma je mi 15,jsem nešťastná,životem zklamaná,jestli to máš taky tak a je ti maximálně 18 let,tak napiš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja to vidim na depku z celeho tveho zivota.zadny chlap,malo penez,zadne zaliby.vis co ja stihnu veci,kdyz koncim denne v 16:30?mela bys zacit sama u sebe.a ne sedet doma a cekat,ze rano vstanes a jdes zase do prace.trochu zit,tesit se.ne prezivat.kamaradku nemas?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
psala jsem už na tolik inzerátů, kde nabízeli home office a nikde nic. Prostě nemám desetiletou praxi tak holt smůla.
Na home office tě nikdo nevezme jen tak z voleje. Buď musíš mít doloženou praxi (a buď si jistá, že potenciální zaměstnavatel zavolá tvému bývalému zaměstnavateli, v tomhle kupodivu podnikatelé docela spolupracují, i konkurenti) nebo tam musíš rok dva pracovat ve firmě, předvést, že jsi naprosto spolehlivá a pak dostaneš možnost home office. Všechny ostatní nabídky home office jsou jen ošklivý podvod na naivní lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Venetia píše:
to nevim, jestli neco vysvihnes doma na koleni
Proč ne? Nemusí se začínat ve velkým, si myslím. Stačí třeba jen počítač -kdyby chtěla dělat například interiéry což dělá skoro kdekdo, stačí nějaký program, který schrastí zadara a jede, vytisknout si to může nechat někde v kopycentru a hurá. Nebo nějaká domovýroba dekorace , věnce , filcové ozdoby a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
neposlouchej to a zařid se podle sebe. Okolí tvou prací frustrované není, tak se jim to kecá
děláš s PC což znamená, že můžeš většinou dělat z domova. zkus se třeba dostat do korporace, tam jsou home office dost otevřenější