Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V pět jsi doma a čekáš, až zase půjdeš do práce?
nestíháš rande? Bydlíš sama, takže uklízíš jen bordel, který udeláš ty sama (veliká výhoda!
), nákup stačí udělat jednou za týden a pak cestou z práce dokoupit pečivo a podobně, uvařit se dá rychle a na více dní. Co děláš od pěti do doby kdy jdeš spát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.
Měla jsem to podobně, dokud jsem si nenašla práci podle svých představ. tj naprostá flexibilita, možnost vést tým a ne jen vyřizovat úkoly zadané někým jiným… V době, kdy jsem měla stejný pocit jako ty, se mi taky vůbec nezdálo reálné, že by se mi tohle poštěstilo, a děsila mě představa, že tohle budu opakovat den za dnem nějakých 50 let
Z tvého příspěvku mi přijde, že ne každá práce by ti vadila, prostě tě nebaví to, co děláš. Radím se upnout třeba na to podnikání nebo jinou věc, co by tě bavila, a za tím tvrdě jít. Určitě nejsi jediná, kdo to má takhle.
- Citovat
- Upravit
@Annabela11 píše:
@Bábrdl Porid si chlapa a buď v domacnosti![]()
to je dobrý.....Chlap bude makat za 2a ženská bude doma no…
Dyt co?
Je to celkem věky prověřený model.
Spoustě chlapů vyhovuje ženská, která dělá doma zázemí stará se o děti, manažuje domácnost (aby nikdy nic nechybělo, aby neměl s ničím starost, objednává řemeslníky, stará se o „vozový park“, když se něco rozbije, udržuje všechno funkční…)
Když si sečteš, co taková trošku náročnější rodina se dvěma třema dětma potřebuje pro své pohodlné fungování (odvézt syna na hokej, dceru na tenis, mezitím hlídání prtěte, nákupy, vyzvednout, udělat úkoly s děckama úkoly…), nevíc barák je potřeba udržovat tak nějak v cajku, zahradu taky.
A za to všechno musíš platit.
řada chlapů upřednostňuje, aby to dělala manželka. ![]()
Spíš je potíž, že tenhle typ chlapů si hledá manželku (tu první) mezi schopnejma chtrejma babama a ne každou taková role uspokojuje, proto jim umožňují nějakou tu „práci“ bokem, jak jsem psala, charita na tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Fakt depresivně?
Ona je to spíš kuriozita.
OK. Tak skleslá zvláštnost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@Slečna Ferka nějak to nesedí. Mě napsala, že má dítě i manžela…
To je druhy anonym
co to ma podobne. Jen tadle druha ma deti a proste musi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Možná to dělají, jak doporučovaly matky dcerám ve viktoriánské Anglii - zavři oči a mysli na královnu a Anglii. Tak zavrou oči a myslí na to co zdědí. Fuj.
Ono jde o to, že i tenhle typ žen musí předvést nějakou činnost vedoucí ke sbalení vypelichaného bohatého dědka a u zakladatelky mi přijde, že ji obtěžuje všechno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ale pořád můžeš jít třeba nakoupit ve 2 odpoledne, když si práci, nemůžeš jít nakoupit ve 2, ale až v 5 až vypadneš z debilní práce. K doktorovi pomalu škemráš jestli vůbec laskavě můžeš jít, musís si to nechávat potvrdit, no prostě celý je to takový ponižující
Co kdybys delala dvanactky , nemusela mit ten kazdodenni stereotyp a vic volna ? Ja delam cely zivot smeny nebo dvanactky .. mit kazdy den ten stereotyp , vstavani tak bych byla taky chodici mrtvola .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Proč bys potřebovala k podnikání velké peníze? potřebuješ jen myslím výpis z rejstříku trestů a chut něco dělat a nápady. tak se nevymlouvej.
to nevim, jestli neco vysvihnes doma na koleni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
@Slečna Ferka nějak to nesedí. Mě napsala, že má dítě i manžela…
Je tu víc anonymních. Zakladatelka s tulipánem si stěžovala, že nemá ani chlapa. Pak je tu jedna s růží, a ta rodinu má.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jar Jar píše:
Zkus nějaký státní úřad, tam se nepracuje.
A který to je, jestli se můžu zeptat? Na jednom dělám, a trochu vorazu bych docela užila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák no jo,ale kolik karlovi bylo,70? Který děda v tom veku je hezkej a pritazlivej? Asi žádnej,ani ten kterého jsme si ve dvaceti braly a byl děsně hezký a sexy. A naopak taky,že jo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já bych klidně brala peníze jen za to, ze jsem domakdyby clovek aspon nejaky konicky, ale me nikdy nic nebavilo.
Peníze za nic nedelani a cestovat
Počkej ještě pár let a bude to hit předvolební kampaně.Nicméně, dámy, platí - bez práce nejsou koláče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lalelale píše:
Měla jsem to podobně, dokud jsem si nenašla práci podle svých představ. tj naprostá flexibilita, možnost vést tým a ne jen vyřizovat úkoly zadané někým jiným… V době, kdy jsem měla stejný pocit jako ty, se mi taky vůbec nezdálo reálné, že by se mi tohle poštěstilo, a děsila mě představa, že tohle budu opakovat den za dnem nějakých 50 letZ tvého příspěvku mi přijde, že ne každá práce by ti vadila, prostě tě nebaví to, co děláš. Radím se upnout třeba na to podnikání nebo jinou věc, co by tě bavila, a za tím tvrdě jít. Určitě nejsi jediná, kdo to má takhle.
to by se mi taky líbilo mít flexibilní práci s možnosti home office. Ale to je nereálný. Pracuju u PC, kde dělám pořád jednu a tu samou činnost. Já bych se ráda upnula na něco jinýho třeba na podnikání nebo na návrat do ciziny, ale v jednom kuse jen slyším z okolí jak si vymýšlím, že mám být ráda kde jsem ted, že nic jinýho stejně nezvádnu. No klasika.
- Citovat
- Upravit
@Slečna Ferka píše:
A který to je, jestli se můžu zeptat? Na jednom dělám, a trochu vorazu bych docela užila…
Zatím každý se kterým jsem měla co do činění. Finačák, stavební, katastr, … Ženský tam sedí, šetří si práci aby se nepřišlo na to, že dělají tempem za které by je ze soukomé firmy hned vyrazily a ještě držkují, jak se tam šíleně nadřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Leda právě v tý pohádce, takže do práce, holoto
ach jo
to je na houvino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit