Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
tak to máš práci snů, závidím, můžu se zeptat co děláš? Alespon obecně
Státní správa
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ja zakladatelka chápu. Mateřskou jsem si užívala, se vším všudy. Práce je pro me nutné utrpení, mám v podstatě práci snu - v místě bydliště, dobre peníze, 4hodiny denně 4× v týdnu, z toho 2 dny pevné a zbytek flexibilní pracovní doba…
Manžel by rodinu utahl sám, ale ve me je nějaká ta vnitřní povinnost taky přispět do rozpočtu a nebýt domácí putka. Ale jak me se ráno do te práce nechce
Prace a zivot mych snu ![]()
Jako jen doma bych byt zase nechtela, ale pracovat mene ano, no.
- Citovat
- Upravit
@poiuz píše:
Zakladatelko, v jakém oboru pracuješ? Psala jsi, že je to práce v kanceláři, tak třeba by ti vyhovovalo něco jiného, třeba pracovat víc rukama, být při práci aspoň částečně venku nebo práce, kdy bys viděla, jak někomu/něčemu pomáháš…? Prostě práce, která bude mít pro tebe nějakou přidanou hodnotu, prostě něco jiného, než jsi dělala do teď. Napadá mě, jestli by ti než 5 dní v kuse od 8 do 4 nevyhovovala práce na směny? Mám několik známých, kterým to vyhovuje více, nemají pocit, že tam jsou pořád, po větším pracovním nasazení přichází i delší volno… Ale má to zase svoje mouchy, nejsou pravidelně volné víkendy, může to obnášet noční služby atd.
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká.
Jsou to krom fabrik třeba sociální služby (a zdravotnictví, ale tam je potřeba vzdělání, v soc. službách stačí rekvalifikační kurz a ten jde absolvovat až za pochodu a nebývá to podmínkou pro nástup), potom jsou směny třeba v kavárnách, restauracích, ale i v některých školkách…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká.
Náročná to fakt nejsi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No mladá nejsem, nemám peníze na ten start v cizině. Již jsem v zahraničí byla ale blbka jsem se vrátila a teď lituju. Bohužel to nejde tak, že tam přijedou s tisícovkou. to musím mít poměrně dost našetřeno.
Musíš si našetřit. Vezmi si ještě nějakou brigádu. To by za to stálo. Pracovala by jsi s vidinou, že se zbavíš toho, co tě nebaví. ![]()
- Citovat
- Upravit
A co takovy ten rocni pobyt treba v Australii?
Byt bezdetna a mladsi, jedu hned.
- Citovat
- Upravit
Aspon bys mela motivaci chodit do prace a vydelat na to, mit sen.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.
Tak se o sebe starej, nabrnkni si nějakého movitého partnera, poroď děti a nech se hýčkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
Tak se o sebe starej, nabrnkni si nějakého movitého partnera, poroď děti a nech se hýčkat
Dite i manzela mam
ale doma si nemuzu dovolit sedet, pracovat musime pba
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
a kde vezmu na to vybavení? A na nájem prostor? Ono třeba i za e-shop se musí platit poplatky. Navíc sociální a zdravotní. To bohužel není jen tak, začít podnikat.
Na jaké vybavení, na jaké prostory? Hodně záleží, v čem bys dělala. Spousta věcí se může dělat z domova a na vybavení ti stačí počítač. Jo a socko zdravko se platit musí, no ale zase budeš mít výdělěk, ne? Však je platíš i ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak proč nejdeš dělat květinářku
? To by Tě mohlo bavit, ale hold každý začátek v nové práci nebude za špičkovou mzdu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, mně přijde, že fakt jen nechceš. Tak pracuj třeba jako delegátka, poznavej cizí země, pokud nemáš ještě děti. Život bez dětí byl úžasnej, jak sem chrápala o víkendu do deseti, četla si kdy sem chtěla. Sem přes pět let doma a už mi z toho fakt hrabe. Ani si nepamatuju, kdy naposled jsem vstávala dyl než v půl sedmý. Asi před těma pěti lety. Dělám sice z domova, ale to není ono, jako vypadnout mezi lidi, furt nevařit, ale zajít si na oběd, bavit se s někým dospělým. Do práce se na plno vracím v únoru, no už aby to bylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a kde vezmu na to vybavení? A na nájem prostor? Ono třeba i za e-shop se musí platit poplatky. Navíc sociální a zdravotní. To bohužel není jen tak, začít podnikat.