Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.10.18 11:44
@inkakřivák píše:
Proč bys potřebovala k podnikání velké peníze? potřebuješ jen myslím výpis z rejstříku trestů a chut něco dělat a nápady. tak se nevymlouvej.

a kde vezmu na to vybavení? A na nájem prostor? Ono třeba i za e-shop se musí platit poplatky. Navíc sociální a zdravotní. To bohužel není jen tak, začít podnikat. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 11:45
@Anonymní píše:
tak to máš práci snů, závidím, můžu se zeptat co děláš? Alespon obecně

Státní správa

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 11:47
@Anonymní píše:
Ja zakladatelka chápu. Mateřskou jsem si užívala, se vším všudy. Práce je pro me nutné utrpení, mám v podstatě práci snu - v místě bydliště, dobre peníze, 4hodiny denně 4× v týdnu, z toho 2 dny pevné a zbytek flexibilní pracovní doba…
Manžel by rodinu utahl sám, ale ve me je nějaká ta vnitřní povinnost taky přispět do rozpočtu a nebýt domácí putka. Ale jak me se ráno do te práce nechce :mrgreen:

Prace a zivot mych snu :mrgreen:

Jako jen doma bych byt zase nechtela, ale pracovat mene ano, no.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 11:48
@poiuz píše:
Zakladatelko, v jakém oboru pracuješ? Psala jsi, že je to práce v kanceláři, tak třeba by ti vyhovovalo něco jiného, třeba pracovat víc rukama, být při práci aspoň částečně venku nebo práce, kdy bys viděla, jak někomu/něčemu pomáháš…? Prostě práce, která bude mít pro tebe nějakou přidanou hodnotu, prostě něco jiného, než jsi dělala do teď. Napadá mě, jestli by ti než 5 dní v kuse od 8 do 4 nevyhovovala práce na směny? Mám několik známých, kterým to vyhovuje více, nemají pocit, že tam jsou pořád, po větším pracovním nasazení přichází i delší volno… Ale má to zase svoje mouchy, nejsou pravidelně volné víkendy, může to obnášet noční služby atd.

o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká. :roll:

• Citovat
  • Upravit
1685
18.10.18 11:54
@Anonymní píše:
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká. :roll:

Jsou to krom fabrik třeba sociální služby (a zdravotnictví, ale tam je potřeba vzdělání, v soc. službách stačí rekvalifikační kurz a ten jde absolvovat až za pochodu a nebývá to podmínkou pro nástup), potom jsou směny třeba v kavárnách, restauracích, ale i v některých školkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
18.10.18 11:58
@Anonymní píše:
o práci an směny taky uvažuju, jenže to jsou jen fabriky. Možná chci už opravdu moc, ale monotonní práci psychicky nedávám. Už je to v kanceláři stereotyp a nezvládám to. Asi jsem náročná a chci prostě moc. Určitě práce rukama, kde bych viděla výsledek by mě napňovala víc, ale vlastně nevím jaká. :roll:

Náročná to fakt nejsi.

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
18.10.18 11:59
@Anonymní píše:
No mladá nejsem, nemám peníze na ten start v cizině. Již jsem v zahraničí byla ale blbka jsem se vrátila a teď lituju. Bohužel to nejde tak, že tam přijedou s tisícovkou. to musím mít poměrně dost našetřeno.

Musíš si našetřit. Vezmi si ještě nějakou brigádu. To by za to stálo. Pracovala by jsi s vidinou, že se zbavíš toho, co tě nebaví. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 12:08

A co takovy ten rocni pobyt treba v Australii?
Byt bezdetna a mladsi, jedu hned.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 12:09

Aspon bys mela motivaci chodit do prace a vydelat na to, mit sen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 12:12

Dojení krav je fajn :lol:

• Citovat
  • Upravit
16186
18.10.18 12:15
@Anonymní píše:
A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.

Tak se o sebe starej, nabrnkni si nějakého movitého partnera, poroď děti a nech se hýčkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 12:28
@neila píše:
Tak se o sebe starej, nabrnkni si nějakého movitého partnera, poroď děti a nech se hýčkat :nevim:

Dite i manzela mam ;) ale doma si nemuzu dovolit sedet, pracovat musime pba

• Citovat
  • Upravit
80003
18.10.18 12:30
@Anonymní píše:
a kde vezmu na to vybavení? A na nájem prostor? Ono třeba i za e-shop se musí platit poplatky. Navíc sociální a zdravotní. To bohužel není jen tak, začít podnikat. :pocitac:

Na jaké vybavení, na jaké prostory? Hodně záleží, v čem bys dělala. Spousta věcí se může dělat z domova a na vybavení ti stačí počítač. Jo a socko zdravko se platit musí, no ale zase budeš mít výdělěk, ne? Však je platíš i ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.18 12:32

Tak proč nejdeš dělat květinářku :)? To by Tě mohlo bavit, ale hold každý začátek v nové práci nebude za špičkovou mzdu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
18.10.18 12:34

Já nevím, mně přijde, že fakt jen nechceš. Tak pracuj třeba jako delegátka, poznavej cizí země, pokud nemáš ještě děti. Život bez dětí byl úžasnej, jak sem chrápala o víkendu do deseti, četla si kdy sem chtěla. Sem přes pět let doma a už mi z toho fakt hrabe. Ani si nepamatuju, kdy naposled jsem vstávala dyl než v půl sedmý. Asi před těma pěti lety. Dělám sice z domova, ale to není ono, jako vypadnout mezi lidi, furt nevařit, ale zajít si na oběd, bavit se s někým dospělým. Do práce se na plno vracím v únoru, no už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat