Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@free333 píše: …jojo, ještě by mohli nechat přístup na E-mimi a co by tam člověku chybělo…
myslím, že tam v rámci nějakých koníčků i přístup na net mají
no neber to, a já blbka vstávám v pět a domů se vracím po šesté…no nebylo by mě tam líp?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Inspirace pro zakladatelkuDevadesátiletý brigádník v McDo
„Já v práci nikdy neměl prodlevy, vždy jsem pracoval a jsem na to zvyklý. Dnes je to jiné, i tady v McDonald´s mi trochu vadí ta fluktuace. Starších pracovníků, jako jsem já, je dnes málo a je to škoda,“ komentoval Jindřich Kochrda narozený v roce 1928. Svačiny do práce mu dodnes chystá manželka, dle svých slov přitom ale nedá dopustit na sladké jak domácí, tak z McCafé.
Nejen manželce, ale i domácnosti a zahrádce se brzy chce více věnovat, už 31. prosince totiž odejde do plného důchodu.
Zdroj: https://prazsky.denik.cz/…0181018.html?…
Ahoj.
Zhlédla jsem ty fotky a spíš na mě působí depresivně.
Takže zakladatelce bych to jako inspiraci přála jen velmi zdráhavě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tininas píše:
Ahoj.Zhlédla jsem ty fotky a spíš na mě působí depresivně.
Takže zakladatelce bych to jako inspiraci přála jen velmi zdráhavě.
Fakt depresivně?
Ona je to spíš kuriozita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.
Tuhle diskuzi si zařazuji do archivu. Pod názvem „Extrémě supervzorný příklad následků vadné výživy“. Proč? Protože základním projevem výživy zdravé, obsahující i dostatek nutrientů nutných pro mozek, je chuť dělat něco užitečného. Pro sebe, pro lidi kolem sebe, a vůbec. Snad to někdy vejde ve všeobecné povědomí, snad ještě v tomto století. Není co dodat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Necetla jsem diskuzi,ale to vazne neni nic,co by te bavilo? Mne jsem si zatim v praci nasla vzdycky neco,co me bavilo. Ted jsem po rodicovske zpatky a zjistuji,ze poprve v zivote me to nebavi! Neumim si predstavit to mit takhle cely zivot! Ale mam moznos homeoffice,zkraceny uvazek,dost penez a spoustu dalsich „jistot“, tak tomu dam sanci.A to mam doma deti a jeste sve konicky. Takze bych se na tvem miste zamyslela,co by te bavilo a za tim sla. Zivot mas pred sebou a skoda ho promarnit. Jestli chces cestovat,muzes delat pruvodkyni, jestli te bavi malovat,jdi delat treba jen asistentku do nejakeho studia nebo kreativniho obchodu. Nejsi casove na nikom zavisla,tak to vyuzij!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
neříkají ti Nostradamus??
Proč hned tak pesimisticky?? Jí práce nebaví, chce život žít, ne hučet v rachotě, haranty pofackuje s chůvou, domácnost s paní na úklid, v čem je problém??
Nicméně, stejně je to pasé, páč zakladatelka už dítě i manžela má. Ale ne movitého
jojo říkaj, u mě je to jen černý, nebo bilý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Nejde o to, že je to nějak „nastavený“, jde o to, že když chceš jíst, musí někdo zasít (sklidit, umlít, upéct, rozvézt, prodat).
no a nešlo by to právě jinak jako? vyčarovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka píše:
no a nešlo by to právě jinak jako? vyčarovat?
Leda právě v tý pohádce, takže do práce, holoto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.
Taky nerada chodím do práce…myslím že to má hodně lidí,nejsi určitě jediná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl Porid si chlapa a buď v domacnosti
to je dobrý.....Chlap bude makat za 2a ženská bude doma no…
Dyt co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renap No já nevím, ale když jsem ho jednou tak před deseti lety potkala, tak jsem málem upadla - opravdu hnusný skřet ten chlap. jenom ta představa, jak na mne šáhne a už jsem se osypala. V TV ho vidíme jenom namalovanýho a upravenýho. I on sám jednou někde říkal, že má svou ložnici, protože si nepřeje, aby ho žena viděla hnedka po probuzení. No děkuju.
Pro zakladatelku - tak jednoduše nedělej. Dej se k bezdákům tulákům, nebudeš nikde uvázaná, budeš si dělat co chceš, kdy chceš a jak chcš a hotovo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renap píše:
@free333 jo,ten je taky nechutnej,a všichn tihle sexy krasavci mají mladé ženy nebo aspoň milenku,evidentně je hodně žen,které nechtějí tahat,ale být zabezpečený,to zase jo. A že na ně jednou do týdne vleze nějaká obluda,to se asi dá dobře vydržet a zvyknout si na to.
Možná to dělají, jak doporučovaly matky dcerám ve viktoriánské Anglii - zavři oči a mysli na královnu a Anglii. Tak zavrou oči a myslí na to co zdědí. Fuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit