Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Dite i manzela mamale doma si nemuzu dovolit sedet, pracovat musime pba
Chybný vyber, málo movitý chlap
(vtipek)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele hlavně musíš zapracovat na svém přístupu. Zdravá třicetiletá ženská otrávená a znuděná životem není zrovna terno. Já táhla v patnácti na první letní brigádu a v osmnácti už jsem denně přišla ze školy a šla makat, z brigády jsem se vracela až večer. Teď dávno chodím do práce, byly doby kdy jsem chodila do práce i v sobotu a táhla přesčasy, takže jsem klidně za týden odmakala tolik hodin, že by se ti protočily panenky. Před dvěma roky jsem navíc šla dálkově do školy a ještě obíhala doktory kvůli IVF. Mám chlapa i koníčky. A někdy už jsem těžce padala na hubu a po večerech brečela že to nevydržím, ale nikdy jsem to nevzdala.
Je ale fakt, že já přesně vím, co chci za tři roky po rodičovské dělat, vím i ve které firmě a ten jasný cíl už od 21 let a ta motivace dělá hodně. Tak si taky koukej vytyčit jasný cíl, stanov si cestu a dej se po ní. Ve svém věku už bys nějakou představu mít měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně si myslím, že bys našla minimálně polovinu lidstva, která nesnáší práci, která by jen užívala života, cestovala, poznávala, dělala co ji baví. Jenže takhle to halt nefunguje, pokud nejsi takové ucho, tak už bys měla vědět, že zkrátka bez práce nejsou koláče. A ona i rada nabrnknout prachatýho taky není úplně to nej. Za prvé je to dost kumšt se k němu protlačit a za druhý - třeba ten Karel Gott je pěkně hnusnej skřet. Malej a ošklivej. Představa, jak na mě tohle leze za účelem výroby potomečka - no to raděj teda budu makat na tři směny na páse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.
mam to stejněěě
buď v klidu, myslím, že většina lidí to nesnáší. a taky si myslím, že jsme úplně trapní, že celej život makáme jak blbečci a všechno ná proklouzne mezi prsty
nastavil to tak nějakej dement a všichni se podřizujou systému
úplně trapný
bezďáci maj pravdu
maj těžkej život, to jo, ale jsou svobodní.jako k čemu člověk potřebuje blbosti za který utrácíme? hodnoty jsou úplně jinde a to stejný štěstí.já nepotřebuju k životu nic, jen být a to být bez sraček v práci
ale každej takovej je netáhlo pro okolí, přitom sami jsou vlastně slepí a nevidí to, jak směšný životy v systému žijem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila píše:
Tak se o sebe starej, nabrnkni si nějakého movitého partnera, poroď děti a nech se hýčkat
tak v tom nic zajímavýho teda nespatřuju. být jak chovná kobyla a uvázaná v baráku a všem skakat kolem zadku
pak řešit milenku, kterou jsem si zavinila i já sama a rozmazlený spratky, který upřednostním před sebou. fakt super život ty bláho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Serpentini píše:
Hele hlavně musíš zapracovat na svém přístupu. Zdravá třicetiletá ženská otrávená a znuděná životem není zrovna terno. Já táhla v patnácti na první letní brigádu a v osmnácti už jsem denně přišla ze školy a šla makat, z brigády jsem se vracela až večer. Teď dávno chodím do práce, byly doby kdy jsem chodila do práce i v sobotu a táhla přesčasy, takže jsem klidně za týden odmakala tolik hodin, že by se ti protočily panenky. Před dvěma roky jsem navíc šla dálkově do školy a ještě obíhala doktory kvůli IVF. Mám chlapa i koníčky. A někdy už jsem těžce padala na hubu a po večerech brečela že to nevydržím, ale nikdy jsem to nevzdala.Je ale fakt, že já přesně vím, co chci za tři roky po rodičovské dělat, vím i ve které firmě a ten jasný cíl už od 21 let a ta motivace dělá hodně. Tak si taky koukej vytyčit jasný cíl, stanov si cestu a dej se po ní. Ve svém věku už bys nějakou představu mít měla.
ano máš pravdu v tom, že já nemám ten cíl. Nechci pracovat nikde, takže žádnou motivaci do "vysněné práce " nemám.
- Citovat
- Upravit
@krokodylekx13 píše:šla bych, ale vezmou mě někde? Nemám školu, praxi. Akorát se mi vysmějou, že si z nich dělám srandu, že proč lezu s ekonomkou do květinářství.
Tak proč nejdeš dělat květinářku? To by Tě mohlo bavit, ale hold každý začátek v nové práci nebude za špičkovou mzdu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ano máš pravdu v tom, že já nemám ten cíl. Nechci pracovat nikde, takže žádnou motivaci do "vysněné práce " nemám.
Tak přece závidíš těm bezdomovcům, tak nepracuj nikde, když nechceš a na nájem se pak neohlížej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák Ty jo,chudák Karel,mně tedy nepřijde nejhorší,dokud nebyl nemocnej,tak to byl ještě jeden z lepších si myslim. Pro mě třeba naprostá obluda je Felix Slováček,nebo Paroubek,tam by asi ani ty prachy nezabraly. A na to aby ženská nemusela pracovat stačí najít chlapa,který bude mít tak 50-60 tisíc,ne? To by stačilo. Ale chtělo by to mít aspooň nějaké dítě,aby ženská nevypadala moc jako netáhlo,jako že aspoň něco dělá,když se stará o děti.
Jinak si myslim,že to co zakladatelka má plno lidí. Mě třeba moje práce baví,ale když už tam jsem,jít tam se mi většinou těžce nechce,hlavně na noční,to bych i někomu zaplatila,aby tam šel za mě. A hlavně mam zkrácený úvazek,na plný už bych nešla,to mi nedělá dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: šla bych, ale vezmou mě někde? Nemám školu, praxi. Akorát se mi vysmějou, že si z nich dělám srandu, že proč lezu s ekonomkou do květinářství.
ale neee nemyslim si, v květinářství dělá plno lidí a o vzdělání nejde. Tam jde především o tu kreativitu. Mám zrovna kamarádku, která vystudovala a pracovala jako účetní a ted dělá floristku
tak se zkus pozeptat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Netopýr1 píše:
Já nevím, mně přijde, že fakt jen nechceš. Tak pracuj třeba jako delegátka, poznavej cizí země, pokud nemáš ještě děti. Život bez dětí byl úžasnej, jak sem chrápala o víkendu do deseti, četla si kdy sem chtěla. Sem přes pět let doma a už mi z toho fakt hrabe. Ani si nepamatuju, kdy naposled jsem vstávala dyl než v půl sedmý. Asi před těma pěti lety. Dělám sice z domova, ale to není ono, jako vypadnout mezi lidi, furt nevařit, ale zajít si na oběd, bavit se s někým dospělým. Do práce se na plno vracím v únoru, no už aby to bylo.
no je fakt, že jsem prostě už tak degradovaná a deprimovaná, že už asi ani nechci. Jinak vstávám v 5, vařit si musím protože na chození na obědy nemám peníze. Já bych se ráda starala o děti, to má aspon význam.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: šla bych, ale vezmou mě někde? Nemám školu, praxi. Akorát se mi vysmějou, že si z nich dělám srandu, že proč lezu s ekonomkou do květinářství.
Fakt hledas vsude vymluvy ![]()
Ja o tom, ze z prace odejdu za par let jinam fakt uvazuju. Ze mam VŠ pokud mozno oznamovat nebudu.
ale uvidim. Nebo se prestahujeme a bude castecny. Tech moznosti je vic. Kazdopadne jsem rada, ze v tom nejsem sama, jak ctu ![]()
- Citovat
- Upravit