Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@renap píše:
@inkakřivák Ty jo,chudák Karel,mně tedy nepřijde nejhorší,dokud nebyl nemocnej,tak to byl ještě jeden z lepších si myslim. Pro mě třeba naprostá obluda je Felix Slováček,nebo Paroubek,tam by asi ani ty prachy nezabraly. A na to aby ženská nemusela pracovat stačí najít chlapa,který bude mít tak 50-60 tisíc,ne? To by stačilo. Ale chtělo by to mít aspooň nějaké dítě,aby ženská nevypadala moc jako netáhlo,jako že aspoň něco dělá,když se stará o děti.
Jinak si myslim,že to co zakladatelka má plno lidí. Mě třeba moje práce baví,ale když už tam jsem,jít tam se mi většinou těžce nechce,hlavně na noční,to bych i někomu zaplatila,aby tam šel za mě. A hlavně mam zkrácený úvazek,na plný už bych nešla,to mi nedělá dobře.
Nejstrasnější mi přijde Janeček František, to je ten hudebník, ten druhý Janeček mladší ten ku.evník vypadá i trochu k světu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka píše:
mam to stejněěěbuď v klidu, myslím, že většina lidí to nesnáší. a taky si myslím, že jsme úplně trapní, že celej život makáme jak blbečci a všechno ná proklouzne mezi prsty
nastavil to tak nějakej dement a všichni se podřizujou systému
úplně trapný
bezďáci maj pravdu
maj těžkej život, to jo, ale jsou svobodní.jako k čemu člověk potřebuje blbosti za který utrácíme? hodnoty jsou úplně jinde a to stejný štěstí.já nepotřebuju k životu nic, jen být a to být bez sraček v práci
ale každej takovej je netáhlo pro okolí, přitom sami jsou vlastně slepí a nevidí to, jak směšný životy v systému žijem
Nikdy neměl „prostý lid“ tolik volného času jako dnes. ![]()
Tvoje názory jsou jak od malého fracka, který věří na Ježíška. ![]()
Abys mohla jíst, musí někdo to jídlo vypěstovat a vyrobit, aby sis mohla užívat života, musí někdo řídit to letadlo, co tě odveze do teplých krajů, někdo musí udržovat ten hotel, vařit ti, stlát ti postele, někdo musí stát ve stánku se zmrzkou, když dostaneš chuť.
Dokonce i ti bezďáci žijí jen díky tomu, že společnost dokáže vyrobit dost jídla a zdravotní péče pro ně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 jo,ten je taky nechutnej,a všichn tihle sexy krasavci mají mladé ženy nebo aspoň milenku,evidentně je hodně žen,které nechtějí tahat,ale být zabezpečený,to zase jo. A že na ně jednou do týdne vleze nějaká obluda,to se asi dá dobře vydržet a zvyknout si na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla by ses trochu sebrat. Jen fňukání. Asi bys měla fakt zkusit něco jinýho, abys poznala, že jsou mnohem horší práce. Na výběr je toho opravdu hodně. A že není čas, to jsou jen výmluvy. Já třeba vedu syna v 7 do školky, rychle do práce, v půl 4 skončim, syna vyzvednout a doma jsem ve 4. Pak se věnuji rodině, čas pro sebe v podstatě žádný. Ale nelituji se jako ty. Peníze jsou potřeba. Tak běž dělat někam rukama za pár šupů. Třeba budeš spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Nikdy neměl „prostý lid“ tolik volného času jako dnes.![]()
Tvoje názory jsou jak od malého fracka, který věří na Ježíška.
Dokonce i ti bezďáci žijí jen díky tomu, že společnost dokáže vyrobit dost jídla a zdravotní péče pro ně.
Abys mohla jíst, musí někdo to jídlo vypěstovat a vyrobit, aby sis mohla užívat života, musí někdo řídit to letadlo, co tě odveze do teplých krajů, někdo musí udržovat ten hotel, vařit ti, stlát ti postele, někdo musí stát ve stánku se zmrzkou, když dostaneš chuť.
ale já jsem malej fracek, to bude tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Upřímně si myslím, že bys našla minimálně polovinu lidstva, která nesnáší práci, která by jen užívala života, cestovala, poznávala, dělala co ji baví. Jenže takhle to halt nefunguje, pokud nejsi takové ucho, tak už bys měla vědět, že zkrátka bez práce nejsou koláče. A ona i rada nabrnknout prachatýho taky není úplně to nej. Za prvé je to dost kumšt se k němu protlačit a za druhý - třeba ten Karel Gott je pěkně hnusnej skřet. Malej a ošklivej. Představa, jak na mě tohle leze za účelem výroby potomečka - no to raděj teda budu makat na tři směny na páse.
Teda ty jsi ošklivá. Kája je bozskej přece!
Ja bych Karla možná i zkousla, kdyby mi odkázal dost peněz. Já bych nezvládla Petra Jandu a Honzu Nedvěda. Tím se jim zároveň i omlouvám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré by bylo narodit se šíleně bohatým rodičům, co tě zajistí na celý život. Akorát neporadím, jak to zařídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď budeš žít nebo fňukat. Já se ani nedivím, že nemáš chlapa. Jsi strašně negativní a ze všeho trávená. Předpokládám, že pracuješ klasicky 8,5 hodin denně. Přijdeš domů jak říkáš v 5 to máš dalších 5 hodin do 10 a co děláš? Ležíš na gauči a sleduješ Prostřeno a Ulici? Místo abys makala na sobě nebo se snažila si splnit sen o podnikání? Spousta lidí co přešla od zaměstnání k podnikání, podnikala při zaměstnání až dokud se z toho málem nesesypali a podnikání je uživilo. Přijde mi, že čekáš, že ti pečení holubi přiletí do huby. Buď něco chceš a snažíš se toho dosáhnout nebo budeš radši fňukat a litovat se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malá_holka píše:
ale já jsem malej fracek, to bude tím
Ale tak snad chápeš, že doku jídlo/služby nebudou zajišťovat plně roboti (a i ty bude třeba servisovat), tak dotyčné nepadá z nebe
Připomíná mi to slavné uvažování romské dámy, které se rozčilovala, že „když Romové jsou, tak na ně musí být NĚKDE dávky… A že jim je bílí berou“. ![]()
„Existujeme přece, my, Romové.“ „No jistě, že existujete.“ Nevěděl jsem přesně, kam míří. „Tak na nás vláda musí dostávat nějaké peníze.“ „Odkud?“ „No dávky. Pro každého na světě jsou přece určeny nějaké dávky.“ „Myslíte, že všichni žijí z dávek?“ „No a gadžové žijí líp, že si berou i část dávek, které jsou určeny pro nás.“ Konečně jsem pochopil, že romská ekonomická teorie o dávkách jako zdroji blahobytu má univerzální platnost a že celé to naše civilizační nedorozumění je zřejmě poměrně hodně hluboké.
Ta paní za to nemůže, je to ženská z romské osady, negramotná… Ale tys snad dostala trochu lepší teoretický základ, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaludova píše:
Buď budeš žít nebo fňukat. Já se ani nedivím, že nemáš chlapa. Jsi strašně negativní a ze všeho trávená. Předpokládám, že pracuješ klasicky 8,5 hodin denně. Přijdeš domů jak říkáš v 5 to máš dalších 5 hodin do 10 a co děláš? Ležíš na gauči a sleduješ Prostřeno a Ulici? Místo abys makala na sobě nebo se snažila si splnit sen o podnikání? Spousta lidí co přešla od zaměstnání k podnikání, podnikala při zaměstnání až dokud se z toho málem nesesypali a podnikání je uživilo. Přijde mi, že čekáš, že ti pečení holubi přiletí do huby. Buď něco chceš a snažíš se toho dosáhnout nebo budeš radši fňukat a litovat se.
já vím, když ono je to těžký, když vidím, že to nikam nevede, tak se vůbec o něco snažit. No co dělám. Po práci jdu ještě občas na brigádu takže přijdu teda v 7. Když nejdu tak jdu prostě domů, najím se což mi trvá dlouho, pak pouklidim,uvařim na druhý den, jdu se umýt a taky trochu odpočívat a pomalu můžu jít spát
- Citovat
- Upravit
Zakladatelko já ti rozumím, práce tě nebaví, protože ještě si nepřišla na to, co vlastně by tě uspokojovalo. Ale to poznáš jedině tak, že budeš zkoušet prostě jiné věci dělat. Bez toho to nezjistíš. Někdy je dobré trochu si při tom hledání nabít držtičku, pak se ti víc rozsvítí. A taky si začneš i víc vážit - sebe i té práce.
Ještě mě napadl psycholog, probral by s tebou tvoje hodnoty a případně proč máš tak pesimistický náhled na vše a nechuť něco dělat.
Myslím, že být doma taky řešení není. ( Tedy nemuset pracovat )
To si tam budeš jenom lakovat nehty, zhlížet se v zrcátku a čumět na TV ? To teprve by mě nebavilo. Přeji ti hlavně ať najdeš tu svojí parketu a jseš v ní šťastná !
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: šla bych, ale vezmou mě někde? Nemám školu, praxi. Akorát se mi vysmějou, že si z nich dělám srandu, že proč lezu s ekonomkou do květinářství.
Tak tohle mne dostalo…
Chces to vazne delat? Bavilo by te to? Tak si nasetri trochu penez, udelej si kurz a jdi do toho. A nez nasetris, urcite najdes neco ke studiu na netu. Zavri emimino a zkus to!
Mne je o dost vic nez tobe, ucim se porad, pokud nemam zrovna penize na kurzy, ucim se z toho, co je volne pristupny na netu a z knizek. A pomalu si plnim sen. Jde to ztuha, mam proti tobe nevyhodu ze neziju v CR a jazyk je pro mne stale jeste bariera. Ale to mne nezastavi. Jo, muzu fnukat, ze nemam penize, cas, jsem stara, neumim poradne jazyk, jenze vis co? Je to jediny zivot, ktery mam a zrejme mit budu. Dokud nekdo neprokaze, ze tech sanci mame vic, je dobry pocitat s tim, ze zijem jen jednou a smytec. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Emimin7 píše:
Dobré by bylo narodit se šíleně bohatým rodičům, co tě zajistí na celý život. Akorát neporadím, jak to zařídit.
Lidé, kteří se narodí skutečně bohatým rodičům, dost často končí jako feťáci nebo se uchlastají. Ono, když víš, že nemusíš, je těžké se namotivovat. To chce fakt silnou vůli a zakladatelka na mě působí dojmem, že taková není. ![]()
I třeba lidi, co vyhrají v loterii, mají fantazie, jak budou cestovat, bavit se, ale často skončí u chlastu a smažení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
já vím, když ono je to těžký, když vidím, že to nikam nevede, tak se vůbec o něco snažit. No co dělám. Po práci jdu ještě občas na brigádu takže přijdu teda v 7. Když nejdu tak jdu prostě domů, najím se což mi trvá dlouho, pak pouklidim,uvařim na druhý den, jdu se umýt a taky trochu odpočívat a pomalu můžu jít spát
No ano samozřejmě, že nicnedělání nikam nevede. Co děláš teda proto, aby ses někam posunula? Jako vařit, nakoupit, poklidit…to dělá 95% z nás.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Lidé, kteří se narodí skutečně bohatým rodičům, dost často končí jako feťáci nebo se uchlastají. Ono, když víš, že nemusíš, je těžké se namotivovat. To chce fakt silnou vůli a zakladatelka na mě působí dojmem, že taková není.I třeba lidi, co vyhrají v loterii, mají fantazie, jak budou cestovat, bavit se, ale často skončí u chlastu a smažení.
To není podstatné. Jde o to, že by nemusela pracovat a klidně by to mohla prochlastat a profetovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit