Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?
Myslím, že máš o mateřské velmi velmi zkreslené představy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
rodinu nemám, chlapa nemám. Kde bych vzala čas nebo náladu ještě chodit na rande,V podstate přijdu domů a jen čekám až zase půjdu ráno do práce
No, já teda rodinu mám a jsem ráda, když z práce přijdu kolem půl šesté (navíc dělám i v sobotu) a ten čas si prostě najdu. Bez toho bych žít nemohla. Život nemůže být jen o práci. Co víkendy? Já tě i chápu
, ale musíš tomu jít naproti, takhle uhniješ zaživa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sucuba píše:
Přečti si něco o syndromu vyhoření
jo to jsem si už dávno četla. Ale pracuji jen 2 roky. No i když upřímně já byla „vyhořelá“ už po prvním měsíci
- Citovat
- Upravit
Mam to podobne. Respektive bavila by me prace na 4-6 hodin maximalne, ale v oboru jsem nenasla. Uz premyslim o vypovedi a ze pujdu delat neco naprosto jineho, ale tahnu rodinny rozpocet ja, takze to asi budu muset pretrpet.
Pro me ideal bydlet nekde v pustine nebo u more, nemit povinnosti typu chozeni nekam a sezeni v praci. Tohle ranni vstavani, chozeni pozde z prace 5× v tydnu me ubiji/zabiji, neni to pro me zivot. Manzel ma podobne stavy jako ja …
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Času máš dost. Jen se ti prostě z nějakého důvodu nechce. Možná psychika, možná lenost. Jestli se nevzpamatuješ sama, možná budeš muset vyhledat nějakou pomoc. Určitě to udělej. Roky letí rychle a lepší to nebude. POkud si tě nenajde nějaký bohaty člověk, který tě bude živit. Ale s tvým nasazenim to dlouho asi nevydrží. Držím palce, ať ti to vyjde.
rodinu nemám, chlapa nemám. Kde bych vzala čas nebo náladu ještě chodit na rande,V podstate přijdu domů a jen čekám až zase půjdu ráno do práce
- Citovat
- Upravit
A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já bych klidně brala peníze jen za to, ze jsem domakdyby clovek aspon nejaky konicky, ale me nikdy nic nebavilo.
Peníze za nic nedelani a cestovat
Vsaď sportku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mam to podobne. Respektive bavila by me prace na 4-6 hodin maximalne, ale v oboru jsem nenasla. Uz premyslim o vypovedi a ze pujdu delat neco naprosto jineho, ale tahnu rodinny rozpocet ja, takze to asi budu muset pretrpet.Pro me ideal bydlet nekde v pustine nebo u more, nemit povinnosti typu chozeni nekam a sezeni v praci. Tohle ranni vstavani, chozeni pozde z prace 5× v tydnu me ubiji/zabiji, neni to pro me zivot. Manzel ma podobne stavy jako ja …
mám to úplně stejně. I s tím bydlením v pustině. Pro mě to taky není život, v podstatě jen čekám na důchod. Vyhovovalo by mi chodit do práce na 4 hodiny a pak ŽÍT, ale bydlím sama, a nájem bych neutáhla.
- Citovat
- Upravit
@Bábrdl píše:
Tak si pořiď chlapa a buď v domácnosti![]()
Stejně je to zvláštní, jak jsou lidé různí. Já šílela na mateřské a těšila se do práce. Chodila alespoň na jeden den.
Z domova bych dělat mohla, ale nevyhovuje mi to. Nedokážu se soustředit, mám nutkání uklízet (což normálně nedělám) atd.
zvláštní, já taky nejvíc „musím“ uklízet, když mám homeoffice
Prostě začnu mít obsedantní pocit, že nesmím začít pracovat, dokud dokonale neuklidím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
nemám čas chodit na rande a už vůbec ne náladukéž bych mohla být doma. Noo každý sme nějaký, já zase nechápu, jak někdo může utíkat do práce
Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?
Já mám řadu kamarádek, které už „nepracují“ protože nemusí (pracuje chlap) a mají nějaké další příjmy, ale vlastně žádná není vyloženě doma.
Ona se stará o děti, domácnost, ale většinou děla někde v nějaké neziskovce pro ženy s rakovinou, třeba dělají fundraising nebo PR, na pár hodin denně. Nebo dělá kurzy pro děti cizinců, doučko. Jedna hodně máklá (ale jinak skvělá
)pomáhá v lesní školce. A vlastně dělá „zadarmo“, takže je to tvůj přímý opak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Myslím, že máš o mateřské velmi velmi zkreslené představy
ale pořád můžeš jít třeba nakoupit ve 2 odpoledne, když si práci, nemůžeš jít nakoupit ve 2, ale až v 5 až vypadneš z debilní práce. K doktorovi pomalu škemráš jestli vůbec laskavě můžeš jít, musís si to nechávat potvrdit, no prostě celý je to takový ponižující
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.
Tak existují práce, které se pro radost nedělají, za kasou v hypermatrketu atd. Ty lidi se s tím musí prostě smířit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak tohle je spatne nastaveni. S timto muzes neco delat
Ja mam chlapa i dite, snazim se uzivat si vikendy, ale holt mi to nestaci. Tyhle pocity mam mnoho mnoho let.
- Citovat
- Upravit
takže myslíš, že se dá začít třeba se stovkou v kapse ?
To asi né. Pro mě jsou velké peníze i deset tisíc, které šetřím bohužel několik měsíců. A to chodím i na občasný brigády