Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.10.18 10:52
@Liliana87 píše:
Mám to podobně..... chci dělat něco kreativního, tvořit nebo mít drobné podnikání. Ale narozdíl od tebe si myslím, že k tomu velké peníze nepotřebuješ a realné to je :palec:

takže myslíš, že se dá začít třeba se stovkou v kapse ? :D To asi né. Pro mě jsou velké peníze i deset tisíc, které šetřím bohužel několik měsíců. A to chodím i na občasný brigády

• Citovat
  • Upravit
36556
18.10.18 10:52
@Anonymní píše:
Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?

Myslím, že máš o mateřské velmi velmi zkreslené představy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.10.18 10:54
@Anonymní píše:
rodinu nemám, chlapa nemám. Kde bych vzala čas nebo náladu ještě chodit na rande, :roll: V podstate přijdu domů a jen čekám až zase půjdu ráno do práce :(

No, já teda rodinu mám a jsem ráda, když z práce přijdu kolem půl šesté (navíc dělám i v sobotu) a ten čas si prostě najdu. Bez toho bych žít nemohla. Život nemůže být jen o práci. Co víkendy? Já tě i chápu :hug: , ale musíš tomu jít naproti, takhle uhniješ zaživa :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 10:55
@sucuba píše:
Přečti si něco o syndromu vyhoření

jo to jsem si už dávno četla. Ale pracuji jen 2 roky. No i když upřímně já byla „vyhořelá“ už po prvním měsíci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Mam to podobne. Respektive bavila by me prace na 4-6 hodin maximalne, ale v oboru jsem nenasla. Uz premyslim o vypovedi a ze pujdu delat neco naprosto jineho, ale tahnu rodinny rozpocet ja, takze to asi budu muset pretrpet.

Pro me ideal bydlet nekde v pustine nebo u more, nemit povinnosti typu chozeni nekam a sezeni v praci. Tohle ranni vstavani, chozeni pozde z prace 5× v tydnu me ubiji/zabiji, neni to pro me zivot. Manzel ma podobne stavy jako ja …

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
@Anonymní píše:
rodinu nemám, chlapa nemám. Kde bych vzala čas nebo náladu ještě chodit na rande, :roll: V podstate přijdu domů a jen čekám až zase půjdu ráno do práce :(
Času máš dost. Jen se ti prostě z nějakého důvodu nechce. Možná psychika, možná lenost. Jestli se nevzpamatuješ sama, možná budeš muset vyhledat nějakou pomoc. Určitě to udělej. Roky letí rychle a lepší to nebude. POkud si tě nenajde nějaký bohaty člověk, který tě bude živit. Ale s tvým nasazenim to dlouho asi nevydrží. Držím palce, ať ti to vyjde. :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 10:57

A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.

• Citovat
  • Upravit
69235
@Anonymní píše:
Já bych klidně brala peníze jen za to, ze jsem doma :mrgreen: kdyby clovek aspon nejaky konicky, ale me nikdy nic nebavilo. :? Peníze za nic nedelani a cestovat :D

Vsaď sportku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Anonymní píše:
Mam to podobne. Respektive bavila by me prace na 4-6 hodin maximalne, ale v oboru jsem nenasla. Uz premyslim o vypovedi a ze pujdu delat neco naprosto jineho, ale tahnu rodinny rozpocet ja, takze to asi budu muset pretrpet.Pro me ideal bydlet nekde v pustine nebo u more, nemit povinnosti typu chozeni nekam a sezeni v praci. Tohle ranni vstavani, chozeni pozde z prace 5× v tydnu me ubiji/zabiji, neni to pro me zivot. Manzel ma podobne stavy jako ja …

mám to úplně stejně. I s tím bydlením v pustině. Pro mě to taky není život, v podstatě jen čekám na důchod. Vyhovovalo by mi chodit do práce na 4 hodiny a pak ŽÍT, ale bydlím sama, a nájem bych neutáhla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.18 10:58
@terinka4444 píše:
Vsaď sportku :mrgreen:

vsázím, zatím nic :(

• Citovat
  • Upravit
7855
18.10.18 10:58
@Bábrdl píše:
Tak si pořiď chlapa a buď v domácnosti :nevim:

Stejně je to zvláštní, jak jsou lidé různí. Já šílela na mateřské a těšila se do práce. Chodila alespoň na jeden den.

Z domova bych dělat mohla, ale nevyhovuje mi to. Nedokážu se soustředit, mám nutkání uklízet (což normálně nedělám) atd.

zvláštní, já taky nejvíc „musím“ uklízet, když mám homeoffice :lol: Prostě začnu mít obsedantní pocit, že nesmím začít pracovat, dokud dokonale neuklidím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.10.18 10:59
@Anonymní píše:
nemám čas chodit na rande a už vůbec ne náladu :( kéž bych mohla být doma. Noo každý sme nějaký, já zase nechápu, jak někdo může utíkat do práce :D Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?

Já mám řadu kamarádek, které už „nepracují“ protože nemusí (pracuje chlap) a mají nějaké další příjmy, ale vlastně žádná není vyloženě doma.

Ona se stará o děti, domácnost, ale většinou děla někde v nějaké neziskovce pro ženy s rakovinou, třeba dělají fundraising nebo PR, na pár hodin denně. Nebo dělá kurzy pro děti cizinců, doučko. Jedna hodně máklá (ale jinak skvělá :srdce: )pomáhá v lesní školce. A vlastně dělá „zadarmo“, takže je to tvůj přímý opak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 11:00
@Bábrdl píše:
Myslím, že máš o mateřské velmi velmi zkreslené představy :mrgreen:

ale pořád můžeš jít třeba nakoupit ve 2 odpoledne, když si práci, nemůžeš jít nakoupit ve 2, ale až v 5 až vypadneš z debilní práce. K doktorovi pomalu škemráš jestli vůbec laskavě můžeš jít, musís si to nechávat potvrdit, no prostě celý je to takový ponižující

• Citovat
  • Upravit
36556
18.10.18 11:01
@Anonymní píše:
A nemam syndrom vyhoreni. Jen si chci proste uzivat zivot a netravit zivot v praci. Tyhle stavy mam uz 10 let a drzim se, chodim do te prace, penize jsou potreba. Ale je to pro me mor.

Tak existují práce, které se pro radost nedělají, za kasou v hypermatrketu atd. Ty lidi se s tím musí prostě smířit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.18 11:01
@Anonymní píše:

Tak tohle je spatne nastaveni. S timto muzes neco delat

Ja mam chlapa i dite, snazim se uzivat si vikendy, ale holt mi to nestaci. Tyhle pocity mam mnoho mnoho let.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat