Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
ale pořád můžeš jít třeba nakoupit ve 2 odpoledne, když si práci, nemůžeš jít nakoupit ve 2, ale až v 5 až vypadneš z debilní práce. K doktorovi pomalu škemráš jestli vůbec laskavě můžeš jít, musís si to nechávat potvrdit, no prostě celý je to takový ponižující
Hmmm… Nedokážu se do toho asi vcítit.
Nikdy jsem neměla práci, kdy bych se nemohla zvednout a zajít si, kam potřebuju. (Pokud něco nehořelo, to je jasné) ![]()
Pokud tak žiješ, pak ano, tak se asi může zdát mateřská „svobodná“, to ano. Ale mě teda vysávala ta péče 24/7 o mimino/batole.
Příspěvek upraven 18.10.18 v 11:06
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
zrovna v té lesní školce bych si klidně jen tak na odreagování na pár hodin zašla klidně i zadarmo. Ale pokud byhc veděla, že pracuje manžel, který utáhne nájem. Co ta situace zatím není bohužel.
Brrrrrr. Zima, bahno, brouci, usoplené děti. Brrrrrr.
Z toho bych měla deprese já. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Tak existují práce, které se pro radost nedělají, za kasou v hypermatrketu atd. Ty lidi se s tím musí prostě smířit
ano já vím, samozřejmě jsou stokrát horší práce, než dělám já. Jen jsem zatím asi nedošla do toho bodu smíření. Prostě asi zatím se s tím smířit nechci. Mám možná dojem, že když se s tím smířít, tak už to bude úplný konec.
- Citovat
- Upravit
Jakto že pracuješ teprve 2 roky, když ti za chvíli bude třicet? Máš tedy Mgr. nebo Ing. vzdělání? Tak si řekni o vyšší plat, nějakou dobu vydrž, šetři a pak budou peníze na zrealizování některého z těch nápadů, co máš na vlastní živnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
zrovna v té lesní školce bych si klidně jen tak na odreagování na pár hodin zašla klidně i zadarmo. Ale pokud byhc veděla, že pracuje manžel, který utáhne nájem. Co ta situace zatím není bohužel.
No a nebude, když máš pocit, že den končí v 6 hodin večer… ![]()
Cos dělala předtím? Studovala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
ale pořád můžeš jít třeba nakoupit ve 2 odpoledne, když si práci, nemůžeš jít nakoupit ve 2, ale až v 5 až vypadneš z debilní práce. K doktorovi pomalu škemráš jestli vůbec laskavě můžeš jít, musís si to nechávat potvrdit, no prostě celý je to takový ponižující
tak třeba ve 2 odpoledne zjistíš, že nemůžeš nakupovat ani náhodou, protože ti dítě spí po obědě. Před obědem taky, to vaříš ten oběd…moc večer taky ne, to už máš dítě utahaný…odpoledne po spaní taky moc ne, to musí dítě někam ven, aby se proběhlo na vzduchu…nakonec jsi ráda, že za ten den vůbec nějaký termín najdeš.
K doktorovi nechodíš, protože nemáš jak - když máš malé dítě an krku a jsi bez hlídání. Takže škemráš po známých, kdo by ti pohlídal, abys mohla k doktorovi…
Chození do práce v bezdětném stavu skrývá tolik svobody!!! ![]()
Máš ty představy o MD a RD opravdu idealizované.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja Te chapu. Materska a rodicak pro me byla krasna dovolena a to myslim doslova. Uzivala jsem si to cele odzacatku az do konce.
Pro upresneni, za kasou nedelam, delam praci, ktera ma smysl a je muj konicek. Ale byla by vic, kdybych ji delala max 4-6 hodin denne. Takto trpim proste.
O praci ve skolce jsem mimochodem premyslela, ale musim vydelavat, ne se jen bavit, bohizel.
- Citovat
- Upravit
Proč bys potřebovala k podnikání velké peníze? potřebuješ jen myslím výpis z rejstříku trestů a chut něco dělat a nápady. tak se nevymlouvej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní vím, že ze začátku to bude těžký, ale prostě se musíš hecnout. Jeden den udělej něco jinak. Třeba si běž po práci zaběhat, nebo se projít. I když se ti fakt nebude chtít a nebude ti to dávat smysl. Uděláš to dvakrát, třikrát, najednou ti to přestane vadit a po čtvrté tě to třeba bude i bavit. Ale udělej něco hned. Držím palce, ať je brzy líp! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:tak třeba ve 2 odpoledne zjistíš, že nemůžeš nakupovat ani náhodou, protože ti dítě spí po obědě. Před obědem taky, to vaříš ten oběd…moc večer taky ne, to už máš dítě utahaný…odpoledne po spaní taky moc ne, to musí dítě někam ven, aby se proběhlo na vzduchu…nakonec jsi ráda, že za ten den vůbec nějaký termín najdeš.
K doktorovi nechodíš, protože nemáš jak - když máš malé dítě an krku a jsi bez hlídání. Takže škemráš po známých, kdo by ti pohlídal, abys mohla k doktorovi…
Chození do práce v bezdětném stavu skrývá tolik svobody!!!
Máš ty představy o MD a RD opravdu idealizované.
Ale ja nemam, byla to krasa navzdory tomu vsemu. Hlidani jsem nemela zadne, dite slo k Dr proste se mnou. A bud se vyspalo nebo spalo v kocare nebo jsem se prizpusobila. Tohle me vubec netrapilo.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
nemám. Jsem v depresi z práci, takže na koníčky nemám vůbec náladu. Vlastně ani čas. Přijdu domu kolem 5, představa, že ještě někam jdu, tak z toho by mě švihlo.Jako malá jsem byla hodně kreativní, furt jsem si kreslila, něco tvořila, teď vůbec. Všechno šlo do háje. Ani nejsem schopná dočíst celej časopis, prostě mi tam leží měsíc, protože prostě není nálada, chuť, ČAS
Ježíš to je smutný a hloupý!!! Je to snad sto? Máš nějakej zdravotní problém? Asi těžko, zvedni zadek a jeď třeba do ciziny, odstehuj se, změn práci!!! Ovšem předpokládám že odpovědi bude - Nejde to, Nemůžu, Fnuk Fnuk Fnuk. Tohle fakt nepochopím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebo si začni psát deník. Každý den o tom, jak se cítíš, co prožíváš. To pomáhá mně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, v jakém oboru pracuješ? Psala jsi, že je to práce v kanceláři, tak třeba by ti vyhovovalo něco jiného, třeba pracovat víc rukama, být při práci aspoň částečně venku nebo práce, kdy bys viděla, jak někomu/něčemu pomáháš…? Prostě práce, která bude mít pro tebe nějakou přidanou hodnotu, prostě něco jiného, než jsi dělala do teď. Napadá mě, jestli by ti než 5 dní v kuse od 8 do 4 nevyhovovala práce na směny? Mám několik známých, kterým to vyhovuje více, nemají pocit, že tam jsou pořád, po větším pracovním nasazení přichází i delší volno… Ale má to zase svoje mouchy, nejsou pravidelně volné víkendy, může to obnášet noční služby atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
nemám čas chodit na rande a už vůbec ne náladukéž bych mohla být doma. Noo každý sme nějaký, já zase nechápu, jak někdo může utíkat do práce
Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?
Píšeš, ze jsi v pět doma. Tak jak nemám čas na rande? Spíše se ti nechce. S tou praci - změn náplň. Ja v kanclu taky úplně chcípala - jenže jsem měla dobre peníze, čekala jsem na otěhotnění. Pak mne povýšili, práce milion, k tomu kancelářský hadry a schuzky s podnikateli, kteří byli jak přes kopírák a ta firemní kultura. Brrrr dala jsem výpověď, měsíc na to otěhotněla a teď jsem uz skoro pátým rokem doma. Manžel nás uživí, takže je to jedno, ale az budou děti větší, tak vím, že půjdu dělat neco rukama a venku. Klidně strihat trávu, je mi to jedno. Nikdy se do kanclu nevratim - uz teď vidím ty scény od rodičů - dvě vysoké školy, roky praxe, bezva plat - a víš co? Kašlu na to. Nenech se vycucnout něčím, co tě ubiji. Mas jen jeden život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit