Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3594
19.10.18 12:41

Zakladatelko, a víš, co bys dělala, kdybys nechodila do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 13:03
@vjerunqa píše:
Zakladatelko, a víš, co bys dělala, kdybys nechodila do práce?

ano to bych hned věděla. Začala bych se opět věnovat svým koníčkům, něco tvořila, vyrážela na výlety, chodila víc ven. Prostě bych normálně žila. A né nejde to dělat když chodím do práce, nemám na to čas ani energii.

• Citovat
  • Upravit
806
19.10.18 13:16

Marný něco radit. Nenecháš si poradit, abys šla po práci na chvíli ven na vzduch. Pořád si meleš do kola to samé, že to nejde, není čas, není energie. Není to pravda. Máš obojí, ale nechceš to zkusit. Měla bys jít zkusit dělat třeba prodavačku do hypermarketu nebo do fabriky. Ono by tě to potom přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
19.10.18 13:20
@Anonymní píše:
ano to bych hned věděla. Začala bych se opět věnovat svým koníčkům, něco tvořila, vyrážela na výlety, chodila víc ven. Prostě bych normálně žila. A né nejde to dělat když chodím do práce, nemám na to čas ani energii.

né nejde to, nejde to......Takže jsi „jiná“ buď ty, nebo ti ostatní, kteří i při práci normálně žijí. Co trocha sebereflexe a začít s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.10.18 13:28
@Anonymní píše:

A ty si myslíš, že lidi, co chodí do kina, do divadla, cvičit, jezdí na výlety… tak že nechodí do práce a věnují se čistě jen těmto kratochvílím? Měla by ses fakt urychleně vzpamatovat, ty nemáš žádnou depresi ani nic podobného. Ty jsi prostě jenom líná, sebestředná fňukna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56123
19.10.18 13:31
@Anonymní píše:

budes se to muset naucit. jinak Te ceka hrozny zivot.
nemas deti, partnera, zadne starosti a uz jsi unavena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
19.10.18 13:34
@Anonymní píše:

A o víkendu na to čas nemáš?Jít na výlet,věnovat se koníčkům,jít si někam sednout nebo do kina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
19.10.18 13:37

Ještě jsem chtěla napsat ať si pořídíš psa,třeba z útulku,malého a vděčného za mazlení a procházky…ale najednou mám nějak pocit že v tvém případě by to nebyl dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.10.18 13:38
@Anna766 píše:
A o víkendu na to čas nemáš?Jít na výlet,věnovat se koníčkům,jít si někam sednout nebo do kina?

Myslím, že nemá, protože o víkendu se dává dohromady z toho velenáročného pracovního týdne, je ráda, že vůbec vstane z postele a uklohní si kus žvance, celý víkend stráví neumytý a v noční košili, tupě zírá na televizi a v mezičase pláče, jak strašnej je ten život a jak z něj nic nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
19.10.18 13:41
@Anna766 píše:
Ještě jsem chtěla napsat ať si pořídíš psa,třeba z útulku,malého a vděčného za mazlení a procházky…ale najednou mám nějak pocit že v tvém případě by to nebyl dobrý nápad.

chudák pes…co kdyby byla tam unavená, že by mu zapomněla dát najíst a místo toho šla odpočívat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.10.18 13:43
@Katka372 píše:
Marný něco radit. Nenecháš si poradit, abys šla po práci na chvíli ven na vzduch. Pořád si meleš do kola to samé, že to nejde, není čas, není energie. Není to pravda. Máš obojí, ale nechceš to zkusit. Měla bys jít zkusit dělat třeba prodavačku do hypermarketu nebo do fabriky. Ono by tě to potom přešlo.

ale já tady neřeším svůj volný čas. Já řeším práci. Jak se smířit s tím, že musím do práce, kterou nesnáším. Ve fabrice jsem byla na brigádě, ano samozřejmě je to horší než v kanclu.

• Citovat
  • Upravit
148927
19.10.18 13:56
@Anonymní píše:
ale já tady neřeším svůj volný čas. Já řeším práci. Jak se smířit s tím, že musím do práce, kterou nesnáším. Ve fabrice jsem byla na brigádě, ano samozřejmě je to horší než v kanclu.

Tak to asi neporadíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
19.10.18 14:00
@Anonymní píše:

Tak si na té práci najdi něco pozitivního. Když si budeš dokola dokolečka říkat, jak je to strašný, jaká je to hrůza ó já chudinka nebohá, do důchodu daleko, zemřuuuu… tak se nic nezmění. Už několik stránek ti tady skoro všechny říkáme, že je to jen a jen na tobě. Nebo si můžeš jít sednout na koleje, nechat si ujet obě hnáty, pak skončíš v invalidním důchodu na vozejčku, nebudeš muset chodit do práce a v podstatě ani zvednout zadek, budeš hezky doma, v klidu, nikdo a nic tě nebude stresovat. Nějakou kreativní činnost, která se dá vykonávat vsedě si najdeš a je to. A hlavně budeš mít jistotu, že už nikdy, opravdu nikdy do žádné práce nebudeš muset chodit.

P.S. Pro vysvětlení - tuhle drasťárnu jsem napsala proto, aby sis uvědomila, že jsi mladá, zdravá a že to pro mnoho lidí zdaleka není samozřejmost. Ty fňukáš a nemáš vůbec proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.10.18 14:00
@Anonymní píše:
A né nejde to dělat když chodím do práce, nemám na to čas ani energii.

Pokud máš volné víkendy, tak když odečteme spánek, hodí to 40 hod, v týdnu máš po příchodu cca 5 hodin, než jdeš spát, tj. 25 hod. To je 65 hodin času týdně, se kterým můžeš nakládat dle svého, to mi nepřijde zrovna málo, takže mantru „nemám čas“ bych zkusila přehodnotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
19.10.18 14:02
@Anonymní píše:
ale já tady neřeším svůj volný čas. Já řeším práci. Jak se smířit s tím,že musím do práce, kterou nesnáším. Ve fabrice jsem byla na brigádě, ano samozřejmě je to horší než v kanclu.

Najít si jinou? :think: ale jestli nesnáším všechny, které můžeš dělat, bude to asi problém, když nechceš udělat nic proto, aby jsi mohla dělat i nějaké jiné. Faktem je, že ty pro změnu nejsi ochotná nic udělat, že? Nebo ano? schválně co? dodělat si nějaký kurz? doučit se jazyky? o víkendu chodit na brigošky? hádám, že nic z toho nejde, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat