Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fazulina píše:
Udělej radikální změnu, odstěhuj se na venkov a jdi dělat do kravína. U nás pořád někoho shánějí. Plat od 25.000 nahoru. A doma budeš někdy i po obědě:-). A bude se starat o zvířata a mít dobrý pocit třeba:-)))
hele, jakou pracovní dobu tam ty ženské vlastně mají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Hm,to ani nemáš chuť nekam jet,podívat se jinam,na výlet,jít si zaplavat,zajezdit na koni,zaplatit si nějaké lekce,zajímavé studium?.
Divný.
Na výlety jezdím s přítelem, jinak mě nebaví sám bekak jezdit, lekce není třeba, kone mi nic neříkají, studovat nemám co.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na výlety jezdím s přítelem, jinak mě nebaví sám bekak jezdit, lekce není třeba, kone mi nic neříkají, studovat nemám co.
Omlouvám se za překlepy, telefon ![]()
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
Asi jak kde, jak velký kravín je. Někde se dělá přes den na dvakrát. Ráno od cca půl páté, podojit, vykydat, nakrmit a pak choděj ještě později odpoledne. To je docela opruz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
nemám čas chodit na rande a už vůbec ne náladukéž bych mohla být doma. Noo každý sme nějaký, já zase nechápu, jak někdo může utíkat do práce
Co ti vadilo? Ta svoboda, možnost si dělat co chceš a kdy chceš?
No podívej, moje práce mě nijak nenaplňuje, ale docela baví. Do práce chodím proto, abych měla koruny na pěkné věci a na další aktivity, které mám moc ráda. Vždycky si říkám: Jeeeee, já bych byla doma a nechodila do práce…ale kdo by ten můj ancábl živil
. Takže to beru tak, že s chutí do toho a půl je hotovo a hurá dom, kde mám co mě těší. Práce nemusí být touhou po kariéře, ne každý to tak má. Dívám se kolem sebe a vidím, že i na vyšších postech to mají lidé různě. Postav si to tak, že pracovat se musí, potřebuješ za něco žít a za něco se bavit. Když si to zprotivíš už takhle, jde ti to o to hůř. Tak si dej cíl, třeba kam pojedeš, nebo co si koupíš? Na světě je přece tak krásně a dá se dělat spoustu věcí. Víš, v dnešní přeplněné době mi často vytane na mysli věta: Moře možností znamená oceán samoty..... No ale je to o nás. nepřemýšlej tak, že se ti to hnusí. Pracuj a těš se na to, co je venku
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
no tak jsi jednoduše líná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tojo v tý pradelně je teda masakr, ani jsem nedočetla, depka jak sfiňa
ale mam tucha, že to tak chodí na víc místech a klidně se i můžou na první pohled zdát jako super prace. placení otroci ty vado.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa56 píše:
Asi jak kde, jak velký kravín je. Někde se dělá přes den na dvakrát. Ráno od cca půl páté, podojit, vykydat, nakrmit a pak choděj ještě později odpoledne. To je docela opruz.
půl páté, to je hrozné
.To chodí spát hned po zprávách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To byly příklady.To máš teda blbý když tě NIC nebaví.To je pro tebe takového života téměř škoda.
Jako fakt pochopim nechuť k práci,ke vstávání brzo ráno,k nějaké každodenní činosti která tě nebaví a nic ti nedává a děláš jí jen pro obživu.Fakt pochopím pocity že ti kvůli práci utíká život,čas kdy bys mohl/a dělat něco zábavnějšího a cokoli co tě baví.
Ale mít čas,peníze,možnosti…a nedělat vůbec nic…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zakladatelku chápu. Mě teda moje současná práce docela baví (spíš ten kolektiv, prostředí atd. než samotná náplň práce, ale je tam možnost růstu). Ale naprosto chápu ty pocity „mezi prací“. Pracuji až od 11 do večera (toto mi vyhovuje, před osmou bych nevstala - léta praxe). Pokud se mi podaří vstát aspoň v těch osm, tak jsem schopná si udělat jídlo, třeba se i namalovat. Jdu do práce, která je jak fyzická tak psychická, jednám hodně s lidma. Jenže pak přijdu v sedm domů… a jsem grogy. Jsem ráda, že se osprchuju. Čas na nějaké koníčky žádné. Nový nával energie kolem desáté, to už je ale „pozdě“ něco dělat, v jedenáct nejpozději spát, ať ráno vstanu. Víkendy bych nejradši celé prospala, energie nula nula nic. Nebo spíš energie na vycházení z baráku je nula. To jak dělám hodně s lidma způsobuje, že pak už žádný lidi vidět nechci, mluvit, hlavně se přesouvat mezi místy. Cvičila jsem, přestala jsem, protože cesta na cvičení mě totálně vyčerpala, cvičení ok, a cesta z cvičení mě vyčerpala dvojnásobně. Na koníčky tak čas nemám, i když by se to mohlo zdát. Energie nulová, usínám u toho, jsem protivná, podrážděná. Když mám dovolenou, jsem nemocná atd., tak je to úplně o něčem jiném. Když mám home office, udělám 3× víc práce, než když jsem v kanclu a ještě mám energii i na ty koníčky. Peníze na prd, bydlení se spolubydlícíma, žádný přítel. Je to na nic. Když jsem se několikrát hecla a šla např. s přáteli na chatu, dělala nějaké osobní projekty, to cvičení atd. tak místo aby to pomohlo, tak mě to rozhodilo na dalších 14 dní, kdy jsem byla tak podrážděná a naštvaná, že jsem málem dostala vyhazov.
Nejhorší jsou neděle, ty i kolikrát probrečím v posteli, hlava bolí jak čert. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Burj Chalifa píše:
půl páté, to je hrozné.To chodí spát hned po zprávách.
Můj děda bejval nádražák, vstával taky hodně brzo, v půl čtvrtý, ten opravdu chodil po těch zprávách do pelechu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
půl páté, to je hrozné.To chodí spát hned po zprávách.
babička tak chodívala. Je tam jediná výhoda, že to je v místě i na malé vesnici, takže žádné dojíždění. A brzy jsou doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisa56 píše:
Můj děda bejval nádražák, vstával taky hodně brzo, v půl čtvrtý, ten opravdu chodil po těch zprávách do pelechu.
Ranní vstávání je pěkně na prd.Taky jsem to nesnášela.Když ráno po páté jel plný trolejbus lidí do města,tak ti řeknu všichni otrávený,ospalý,protivný a nejprotivnější byl řidič trolejbusu,protože ten z nás všech samozřejmě vstával nejdřív ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.
ty máš prostě roupy z nadbytku. Běž dělat dobrovolníka do útulku, dáš svému bytí smysl. Pomáhat méně šťastným ti udělá dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Přiznám se, že nevím, asi se to nějak střídá, vím, že musí hodně brzy ráno, třeba ve 4-5, ale to jsou třeba už kolem poledne doma. No a pak asi na nějakou odpolední směnu… Když jsem před cca 2 lety hledala u nás práci, dokonce nabízeli v jednom kravíně plat i 35.000.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit