Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Božislava píše:
My Ti to žerem!
Když mám dobrý projekt, to pěťo na hodinu mám bez problémů taky.
Jenom tedy nepracuju dvě hodiny denně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
v Praze má každý doktorát a dělá za statisícové platyv Praze totiž nejsou prodavačky, úřadníci, učitelé, řidiči a další „podřadný“ pracující lid který dělá za průměrný plat
ono nemůže být každý manažer.zakladatelko nic si z toho nedělej, tady se to hemží lidma co stihnou za pár hodin od příchodu domu po to než jdou spát udržovat domácnost, vařit, udržovat vztahy doma, dělat s dětma ukoly, do toho navařit zásobu marmelád a navařit si krabičky na druhý den do práce a pak si ještě zaběhat a po koupeli dát masku na obličej a na závěr přečíst knížku před spaním… to vše mezi 6 a 9 večer.
Tak zase neprehanej
, ale faktem zůstává, že většinu z toho běžná pracující žena s rodinou zvládne
. Když nepočítám ten běh a masku, knížku si přečtu až v 11, předtím stihnu seriál nebo film, popř. nějakou práci na pc, s dítětem si místo úkolů hraju, tak opravdu i uvařím, třeba vysaju, nachystám si i jídlo na druhý den do práce. Jo a marmelády teda ne, to nedělám, neb nemám z čeho
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, dělám v PR. A dvě hodiny denně myslím opravdu denně, i o víkendech
. O těch pracuju radši, protože nemusím viset na mailu. Takže cca 30 měsíčně plus rodičovská. A náklady na bydlení nemám
.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ano, dělám v PR. A dvě hodiny denně myslím opravdu denně, i o víkendech. O těch pracuju radši, protože nemusím viset na mailu. Takže cca 30 měsíčně plus rodičovská. A náklady na bydlení nemám
.
tak se chci taky mít. dělala jsem rok v PR agentuře za 16000 čistýho. Nějak si neumím představít mít 30 za dvě hodiny denně. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
tak se chci taky mít. dělala jsem rok v PR agentuře za 16000 čistýho. Nějak si neumím představít mít 30 za dvě hodiny denně.
on taky ne kazdy na to ma. Ja vim, ze ja bych nemela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
tak se chci taky mít. dělala jsem rok v PR agentuře za 16000 čistýho. Nějak si neumím představít mít 30 za dvě hodiny denně.
No já právě za těch 13 čistého dělala taky v PR agentuře. A postupně se to všechno lepšilo.
- Citovat
- Upravit
Každý nerad chodí do práce a je mu jedno co bude s firmou
Minimálně ti, které při minulé krizi firmy povyhazovali i když pracovali ve firmě spousty let ![]()
Já jsem to řekl i šéfovi, že ve firmě budu jen do té doby, než mi někdo dá lepší nabídku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nechaputo píše:
Každý nerad chodí do práce a je mu jedno co bude s firmouMinimálně ti, které při minulé krizi firmy povyhazovali i když pracovali ve firmě spousty let
Já jsem to řekl i šéfovi, že ve firmě budu jen do té doby, než mi někdo dá lepší nabídku
Aspoň šéf ví, koho má při blížíci se příští krizi vyrazit jako prvního.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit v pohodě, tak dlouho tu nebudu. Už se mi rýsuje lepší práce. Hlavně teda za víc peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nechaputo píše:
@sirikit v pohodě, tak dlouho tu nebudu. Už se mi rýsuje lepší práce. Hlavně teda za víc peněz
Hlavně pak nezapomeň říct svému novému šéfovi, že u nich budeš jen do doby, než… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit Neboj. jsem férový. Vždy vše hlásím dostatečně dopředu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nechaputo píše:
@sirikit Neboj. jsem férový. Vždy vše hlásím dostatečně dopředu
Jsem ještě o krok napřed: pracuju na volné noze a nevybírám si zaměstnavatele, ale projekty, na kterých budu dělat. ![]()
Zn. Ideál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi ![]()
Moje příbuzná šla do důchodu. Už půl roku měla milion řečí, co všechno bude dělat, jak bude cestovat, začne se učit jazyky, začne cvičit… A realita? je doma, nudí se, furt telefonuje celé rodině a vykvákává se. Když jí navrhnu, ať teda udělá, co si naplánovala, tak „se jí nechce“, když jí něco vezu, je v pyžamu
, fňuká, žew jí bratranec nezvedá telefon a co ona má furt dělat…
Takže užívat si volného času není tak snadné.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Teď jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi![]()
Moje příbuzná šla do důchodu. Už půl roku měla milion řečí, co všechno bude dělat, jak bude cestovat, začne se učit jazyky, začne cvičit… A realita? je doma, nudí se, furt telefonuje celé rodině a vykvákává se. Když jí navrhnu, ať teda udělá, co si naplánovala, tak „se jí nechce“, když jí něco vezu, je v pyžamu
Takže užívat si volného času není tak snadné., fňuká, žew jí bratranec nezvedá telefon a co ona má furt dělat…
![]()
Tohle záleží spíše na povaze dotyčného, než na důchodu jako takovém. Já znám spousty aktivních důchodkyň, čilejších a ve větší psychické a pomalu i fyzické pohodě než jejich o 20 a více let mladší zaměstnané dcery. Ty kolikrát díky dnešní době mají ve svém věku větší stres než tehdy měly jejich matky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heinich píše:
Tohle záleží spíše na povaze dotyčného, než na důchodu jako takovém. Já znám spousty aktivních důchodkyň, čilejších a ve větší psychické a pomalu i fyzické pohodě než jejich o 20 a více let mladší zaměstnané dcery. Ty kolikrát díky dnešní době mají ve svém věku větší stres než tehdy měly jejich matky.
Já taky. Jenže ty aktivní často byly i aktivní a pokojené v práci. I v důchodu občas pracují v oboru a tak.
Naopak člověk, co ho „nic nebaví“, ale kdyby nemusel pracovat, tak „by si to užíval“, stejně často skončí doma u civění na tv a obvolávání příbuzných.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit