Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7333
9.11.18 19:31
@Bábrdl píše:
Já taky. Jenže ty aktivní často byly i aktivní a pokojené v práci. I v důchodu občas pracují v oboru a tak.Naopak člověk, co ho „nic nebaví“, ale kdyby nemusel pracovat, tak „by si to užíval“, stejně často skončí doma u civění na tv a obvolávání příbuzných.

Hele moc paušalizuješ.....Znám mnoho žen i mužů, kteří si to užívají.....Ale dělali v nepřetržitém provozu dvanáctky a byli odrovnáni tvrdou prací…Tamty čubky si nenajvýš v pracovní době dělaly manikůru… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.11.18 20:03
@Božislava píše:
Hele moc paušalizuješ.....Znám mnoho žen i mužů, kteří si to užívají.....Ale dělali v nepřetržitém provozu dvanáctky a byli odrovnáni tvrdou prací…Tamty čubky si nenajvýš v pracovní době dělaly manikůru… :zed:

Jasně, užívají si to civění na telku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.11.18 20:13
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.

Jsi prostě strašně moc líná, smiř se s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 17:35
@Anonymní píše:
Já bych klidně brala peníze jen za to, ze jsem doma :mrgreen: kdyby clovek aspon nejaky konicky, ale me nikdy nic nebavilo. :? Peníze za nic nedelani a cestovat :D

Je naprostou přirozeností člověka nepracovat. Kdybych nemusel, tak do práce určitě nechodím. Kazdopadne za 8 let budu mít třicet let u policie, bude mi padesát a přemýšlím, ze s rentou cca třicet čistá ruka už doma zůstanu :)

• Citovat
  • Upravit
7333
11.11.18 18:09
@Anonymní píše:
Je naprostou přirozeností člověka nepracovat. Kdybych nemusel, tak do práce určitě nechodím. Kazdopadne za 8 let budu mít třicet let u policie, bude mi padesát a přemýšlím, ze s rentou cca třicet čistá ruka už doma zůstanu :)

Neplácej nesmysly! Renta 30 000Kč??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
11.11.18 18:11

Tak doufám, že vám tu rentu zrušej, jako nám obyčejným smrtelníkům chtějí přiznat důchod až v 70letech!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
11.11.18 18:15
@Božislava píše:
Tak doufám, že vám tu rentu zrušej, jako nám obyčejným smrtelníkům chtějí přiznat důchod až v 70letech!

Nebuď tak závistivá. 1) kecá, protože na takovou rentu by musel být minimálně krajským ředitelem, 2) odsloužit u policie tolik let dokáže málokdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 18:34
@divine woman píše:
Nebuď tak závistivá. 1) kecá, protože na takovou rentu by musel být minimálně krajským ředitelem, 2) odsloužit u policie tolik let dokáže málokdo.

No nevím, zkus počítat: teď mám 52 hrubyho, bez odměn, to je par desítek tisíc za rok a to při výpočtu renty taky zvyšuje průměr. Od ledna nám přidají odhadem 3500 hrubyho, jsme na 55 a půl. Za 8 let se mi ještě asi dvakrát zvedne plat za léta a předpokládám, ze nějaký navýšení od vlády taky ještě bude. Tedy na 60 hrubyho se dostanu určitě, ne-li víc, a rentu budu mít 50% z hrubyho platu v čistým, k tomu odchodné 6 platu, opět z hrubého v čistým.
A padesát let ještě není žádej věk, dělat se ještě dá skoro všechno a s 30 měsíčně už asi ani jinej šolich hledat nebudu. Jo a nejsem žádná funkce, ale na našem útvaru pěšák. ;)

• Citovat
  • Upravit
25897
11.11.18 18:39

Kopretino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bavíš dobře, obyčejnej policajt a 52 hrubýho :mrgreen: :mrgreen: , tak sem dej tabulky. Já ti to nežeru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 18:43
@divine woman píše:
Kopretino :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bavíš dobře, obyčejnej policajt a 52 hrubýho :mrgreen: :mrgreen: , tak sem dej tabulky. Já ti to nežeru. :mavam:

Hele, víš, že mi to je úplně jedno? :) Nikomu tu nevnucuju. Tabulky si vygoogli, stačí zadat “platové tabulky policie 2018” ;)

• Citovat
  • Upravit
25897
11.11.18 18:58

Googlit umím, na 52 hrubého se dostaneš po 24 letech v 11 platové třídě nebo 30 letech v 10. A tam je jen management :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 19:06
@divine woman píše:
Googlit umím, na 52 hrubého se dostaneš po 24 letech v 11 platové třídě nebo 30 letech v 10. A tam je jen management :mrgreen: :mrgreen:

Googlit možná umíš, ale to je tak všechno. Než se začneš hádat s někým o jeho platu, potažmo o čemkoliv, bylo by dobrý, kdybys o tom něco věděla. Takže ti zjevně uniklo, ze to, co si viděla v tabulkách, je pouze holý tarif. Plat se dále skládá ze zvláštního příplatku, to má každej policajt, a většina má i osobní ohodnocení. Chytrolínko ;)

• Citovat
  • Upravit
25897
11.11.18 19:12

Jsi psal o základu. A v tabulce je maximum 58840 bez směnného provozu a 64730 ve směnném v nejvyšší platové třídě po 33 letech praxe. A to pěšák rozhodně nemá. Jakou máš platovou třídu, hodnost a kolik let praxe? Že existuje osobní hodnocení a rizikové příplatky vím také. Tak mi tady neblbni hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.18 19:24

Nikde jsem o základu nepsal, celou dobu mluvím proste o platu, ne o tarifu, takže si nevymejšlej nebo pořádně čti. Rovněž jsem psal, že na NAŠEM útvaru jsem pěšák a ne, ze jsem uniforma.

• Citovat
  • Upravit
25897
11.11.18 19:28
@Anonymní píše:
Nikde jsem o základu nepsal, celou dobu mluvím proste o platu, ne o tarifu, takže si nevymejšlej nebo pořádně čti. Rovněž jsem psal, že na NAŠEM útvaru jsem pěšák a ne, ze jsem uniforma.

Už nevíš jak z toho vykličkovat, že? Takže speciální útvar bez uniformy a pěšáci s 52 hrubého. To nebude těžké dohledat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat