Prostě nesnáším práci :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Tak tu nehaž hausnumera. Z tvého příspěvku vyznělo, že si řadový policista vydělá tebou zmiňovanou sumu. Pod pojmem řadový policista si představím policistu někde na obvodním oddělení v uniformě. Až poté píšeš, že nejsi v uniformě a asi působíš na velmi specializovaném postu, když máš takový příjem. Mně své příjmy dokazovat nemusíš, já mám přehled. Ale neblbni tu hlavy lidem, kteří ho nemají. Normální pěšák si u policie tolik nevydělá. Howgh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak naposled. Žádný hausnumera jsem neházel, ale poměrně přesný čísla. Nikde jsem nepsal, že jsem policista v uniformě na obvodě. Celý je to o tom, že stačí pořádně číst. Konec.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Já to přečetla. A můžeš nám tu důvěrně prozradit, u jakých jednotek si tolik vydělá řadový policista?
Tak naposled. Žádný hausnumera jsem neházel, ale poměrně přesný čísla. Nikde jsem nepsal, že jsem policista v uniformě na obvodě. Celý je to o tom, že stačí pořádně číst. Konec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No prave ze si nenapsal co si. Takze si tam kazdej dosadil, co z toho tvyho prispevku pochopil.
Kdybys byl konkretni, tak ti nikdo nerekne ani pepr. Ale ty se chces, mermo moci, dohadovat.
V opacnym pripade, kdyz nechces diskutovat, tak tvuj prispevek byl zbytecny.
Takze se nediv, ze ti nikdo neveri, kdyz napises NA NASEM UTVARU
co to je? Ja my vime, jakej je ten tvuj utvar? ![]()
A kdyz se o informaci nechces podelit, tak sem nepis. Jednoduchy.
diskuze je od slova diskutovat. Ne napsat jeden prispevek a pak se rozcilovat, ze z tebe tahame informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl píše:
Teď jsem si vzpomněla na tuhle diskuzi![]()
Moje příbuzná šla do důchodu. Už půl roku měla milion řečí, co všechno bude dělat, jak bude cestovat, začne se učit jazyky, začne cvičit… A realita? je doma, nudí se, furt telefonuje celé rodině a vykvákává se. Když jí navrhnu, ať teda udělá, co si naplánovala, tak „se jí nechce“, když jí něco vezu, je v pyžamu
Takže užívat si volného času není tak snadné., fňuká, žew jí bratranec nezvedá telefon a co ona má furt dělat…
![]()
To je na povaze toho člověka. Znám různé důchodce - někdo si užívá toho, že se konečně může vyvalovat v pyžamu ( já vstávám taky dost pozdě), někdo vyrazí na toulačku, někdo prostě opráčí koníčky, každý jsme jiný. Není to důchodem. Ale pravdu máš, že užívat si volna není snadné - když nestiháš všechno co chceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
celorepublikovy útvar.
A to je jako co? NCOZ nebo NPC ? A jakou máš hodnost, pěšáku? Píšeš anonymně, tak nám to snad můžeš prozradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Hele moc paušalizuješ.....Znám mnoho žen i mužů, kteří si to užívají.....Ale dělali v nepřetržitém provozu dvanáctky a byli odrovnáni tvrdou prací…Tamty čubky si nenajvýš v pracovní době dělaly manikůru…
Proč urážíš? Dělala jsem jako blázen, nedal mi nikdo nic zadara, protože jsem dělala od roku 92 na sebe, jako živnostník. Hlava jako úl. A ted jsem to konečně mohla zabalit, tak mám koníčků hafo a je to paráda. takže opatrně s těma čubkama, jo? taková doktorka v nemocnici si taky nehtíčky nepiluje, a většinou jsou v důchodu aktivní tak, že se to hned tk každému nezdá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
To je na povaze toho člověka. Znám různé důchodce - někdo si užívá toho, že se konečně může vyvalovat v pyžamu ( já vstávám taky dost pozdě), někdo vyrazí na toulačku, někdo prostě opráčí koníčky, každý jsme jiný. Není to důchodem. Ale pravdu máš, že užívat si volna není snadné - když nestiháš všechno co chceš.
ANO! JE TO O POVAZE!!!!
Pardon, už nevím, jak víc to zvýraznit ![]()
Pouze jsem si vzpomněla tady na zakladatelku, jak jí nic nebaví, je otrávená, ale myslí si, že kdyby měla volno, tak… Jako moje teta. Ta si furt stěžovala a říkla, a že až bude mít volno, tak… A místo toho sedí doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to bereš nějak že rýpání, tak ne, já dočítám a reaguju postupně, až pak jsem si všimla, že to tu už někdo psal. No zakladatelka bude asi prostě líná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kpt. Korkorán se těší na extra výsluhy za 8 let a ani neví, že to už budou po řeckým vzoru zrušený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hrabě Dooku píše:
Kpt. Korkorán se těší na extra výsluhy za 8 let a ani neví, že to už budou po řeckým vzoru zrušený
Leda prd
Pulka sboru by jim jeste pred tim odesla.
- Citovat
- Upravit
Ne, to ty jseš úplně mimo a nemůžu za to, že nechápeš význam slov. Zkusím to jak dítěti: být na útvaru pěšák znamená být na daném útvaru řadový policista. Samozřejmě, že se stále bavíme o tom konkrétním útvaru a ne o celé policii.
A už mě to nebaví, nemám potřebu dokazovat svoje příjmy a tím míň si vymejšlet, kolik beru.