Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
19.10.18 22:10
@PaníBovaryová píše:
babička tak chodívala. Je tam jediná výhoda, že to je v místě i na malé vesnici, takže žádné dojíždění. A brzy jsou doma.

no jo, ale k čemu mi je být brzy doma, když už odpoledne padám na hubu :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
19.10.18 22:38
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale k čemu mi je být brzy doma, když už odpoledne padám na hubu :( .

No, já vstávám do práce v 5.15, a chodím spávat mezi 10 a půlnocí. Jenže nejsem doma v poledne, ale třeba v 5 - 6 odpoledne :lol:. Takže si dovedu docela dobře představit, kolik bych měla času, přijít z práce domů třeba v 1. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
20.10.18 06:02
@Anonymní píše:
Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.

Promrháváš si život a mládí binkáním od ničeho k ničemu, povalováním a čuměním do blba, není to škoda? Ono to asi může být docela fajn, když si tě vydržuje bohatý přítel a ty nemusíš hnout prstíčkem, ale upřímně se divím, že ti z tohohle života ještě nehráblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.10.18 10:31
@Burj Chalifa píše:
no jo, ale k čemu mi je být brzy doma, když už odpoledne padám na hubu :( .

když chodíš brzo spát tak nepadáš. Ale v dnešní době bych se spíš bála, že nezvládnu sladit svůj režim s ostatními členy rodiny - hlavně s manželem (chodí pozdě z práce). Dneska jsou lidi zvyklí spíš ponocovat, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.10.18 11:19
@Burj Chalifa píše:
když jsi nevzdělaná a nemáš k vícero pracím předpoklady, tak zametej chodník. Za nedlouho, až přijde krize a nebude práce ani pro vzdělanější a motivovanější, budeš ještě ráda leštit kliku na pracáku, aby na Tebe to zametání zbylo. Kombinaci hlupáků a lenochů nesnáším.

S Bc. titulem je ne vzdělaná? 8o ty jsi dobře mimo

• Citovat
  • Upravit
24815
20.10.18 13:21

Jen zírám, i kdyby tu byla 50% informací pravdivá - tak někdo vážně tráví svůj život tím, že „kouká do mobilu co ho ani nebaví, spí dlouho a čeká na přítele - mmch. milionáře??-až se vrátí z práce“?? :-D ale tak to je nějaký trolling, což 8) já teda, přátelé, vstávám už 25 let před šestou… je fakt, že do 4 bývám obvykle doma i s nákupem.. na koníčky času dost, chalupa, pes, rodinka, dětičky, vaření, čtení, hudba, cestování :srdce: je toho v životě tolik, co člověk může dělat, studovat (jak nemám co?? sakra, je tolik škol, tolik informací, které je možno získat, i kdyby to měly být „jen“ jazyky… co nějaká jazykovka takhle odpoledne?) je fakt, že cvičení taky flákám a o víkendech spím dost dlouho (9,00 a dnes 10,00 ale to už jsem se cítila fakt provinile :mrgreen: ) spíš je o tom, jak člověk svůj život pojme… svou práci střídavě miluji/snáším/toleruji - dle aktuální situace :mrgreen: někdy jsou případy, kdy se vám chce zvracet.. a jindy si připadáte, že děláte fakt smysluplnou věc..
bez práce si prostě život neumím představit..
nebo možná jako dočasný pěstoun.. to smysl má a je to taky práce..
ale úplně jen tak ležet na divanu, tak to „sorry jako“ :lol: :lol:
a jináč 2vš jsem zvládla vystudovat i u té práce… vše jde, když se chce .. aneb - KDO CHCE, hledá ZpŮSOB..KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVOD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80047
20.10.18 14:19

@Lucy75 Klidně může být milionář a chodit do práce, třeba má nějaký byt na malým městě a ještě auto, to je hned. Ale za sebe jí nevěřím ani slovo. S takovou jo někdo bude - nic nedělá, nic ji nebaví, jen se válí, cvičit nepotřebuje - hahaha. A ted tu o Červené karkulce, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24815
20.10.18 14:37

@inkakřivák ANO - přesně tak, 100% souhlas 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
20.10.18 14:49

@Lucy75 proč by hledala důvody když je nepotřebuje? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.10.18 16:11

@lucenka
bc tedy není nic moc, těmi se dá dláždit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80047
20.10.18 18:28

@Burj Chalifa Hlavně když je to nějaká ta podnikatelská nebo ekonomka, a taky právníků je hafo. není nad pořádné strojaře a stavaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.10.18 18:57
@Burj Chalifa píše:
@lucenka
bc tedy není nic moc, těmi se dá dláždit.

Jenže o ti ani titul Mgr./Ing. nezaručí, že budeš pro zaměstnavatele zajímavá ;)

• Citovat
  • Upravit
2474
20.10.18 21:59

Tak to je smutný, že Bc není už nic :mrgreen: to abychom se všichni hnali minimálně za Phd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.10.18 22:06
@Bandii píše:
Tak to je smutný, že Bc není už nic :mrgreen: to abychom se všichni hnali minimálně za Phd :think:

hele mezi námi.Neni.To má každý druhý, co má díru v zadeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148666
20.10.18 22:33
@Burj Chalifa píše:
hele mezi námi.Neni.To má každý druhý, co má díru v zadeli.

To je sice možný,ale přesto bych takového člověka nenazývala přímo nevzdělaným.To si představuji opravdu jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat