Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.10.18 09:18
@Anonymní píše:
@Slečna Ferka Taky mi bude 30 a mám „jen Bc.“ a nenacestováno nic. Neměla jsem peníze na cestování, pak jsem se bála jet sama (několikrát jsem verbovala kamarádky, ale nechtěly), a potom už jsem pracovala a nemohla si na dva roky odjet někam pryč. Takže tohle chápu.

já byla rok v Anglii. Bohužel jsem byla tak hloupá, že jsem se vrátila. Není mi třicet, psala jsem, že mi táhne na třicet. To jste tady si vymyslely vy, že je mi přesně třicet.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
22.10.18 09:48
@Slečna Ferka píše:
Aha, jasně, Ty jsi sem přišla proto, aby Ti lidi řekli, že to je normální a že hnít v takové práci, bez koníčků a zájmů, a bydlet na úrovni, na kterou nemáš, je v pořádku. Z toho, co tu některá děvčata napsala, sis vzala, že jo.

Ale většina Ti píše, že to v pořádku není. Ale to se Ti nehodí do krámu, tak řekneš „to jsem slyšet nechtěla“.

A jinak stejně jsi nám pořádně nevysvětlila, jak je možné, že ve třiceti máš „jen“ Bc. a zároveň nedosáhneš v Praze na přijatelný plat - měla bys mít alespoň něco nacestováno (s tím, že ses v cizině naučila obstarat) nebo jinak plodně stráveno: pokud jsi fakt jen dělala Bc. skoro do třiceti, to opravdu nesvědčí o Tvých schopnostech, spíš o slitovnosti nějakého vzdělávacího ústavu.

Každopádně opakuju, co jsem Ti radila: zkus si zajít k nějakému doktorovi přes hlavu - možná máš deprese nebo jiný zdravotní problém, a pak je opravdu nemožné se ze stávajícího stavu vyhrabat vlastními silami.

a ty si myslíš, že v Praze všichni lidem bez praxe nabídnou nějak závratný plat? 8o Zároveň jsou potřeba lidi ve státních úřadech, kde ja plat daný tabulkou a tam jsou dost směšné částky, kor na Prahu.

• Citovat
  • Upravit
21593
22.10.18 10:21
@Anonymní píše:
Nechápu, proč tu rozebíráte můj „volný čas“ na to jsem se vůbec neptala.

to jako fakt nechapes, ze kdyz bys mela prijemny mimo pracovni zivot a mela se na co tesit po praci, tak ti ani ta prace nebude pripadat tak hrozna? Ze vseobecna spokojenost je suma vsech aspektu a cinnosti?

Na zaver. Kdyz je clovek nespokojeny, nemel by se litovat a stale cekat, ze to za nej nekdo zaridi, aby spokojeny byl, je treba k tomu pristupovat aktivne!!! Nevyhovuje neco? Tak to zmen a prestan fnukat. Tady to za tebe nikdo neudela a nic ti nenaserviruje na zlatem podnosu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030
22.10.18 10:33

@Fazulina Problém je v tom, že ty jsi optimista a na všembudeš hledat to lepší. Když mi došla třeba zakázka, která mne nebavila, anebo skutečně deb.l klient, tak jsem si říkala vydrž, budou peníze třeba na dovku, užiješ je - a přežila jsem. tady zakladatelka je prostě líná veš, a bohužel to, že nemá žádný zájem, žádný koníček, jenom dřepí a naříká, tu její špatnou náladu jen a jen prohlubje. Ty by sis řekla - práce za prd a ještě málo peněz, prima, udělám rekvalifikaci anebo se poohlídnu jinde - a ten čas, co mám po práci, využiju, aby se mi zlepšila nálada. Kdežto tohle bude jen sedět a fnukat, že je chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030

2×.

Příspěvek upraven 22.10.18 v 10:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80030

"3×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 11:08
@Anonymní píše:
Ahoj, dlouho spím, nestačí mi 8 hodin, takže to docela zkrátí den. No a jak kdy. Někdy poklidím, něco uvařím, vyperu, udělám něco kolem domu, zajdu do obchodu, atd. Jindy celý den vlastně jen sedím/ležím a koukám na tv/do mobilu na věci, které mě vlastně ani nezajímají, nebo jen tak koukám do zdi. Ten druhý případ bohužel převládá, hodně. A nevím co s tím dělat. Potom přijde přítel domů a někam spolu jdeme.

Jezis, docitam a teda takto bych zit nechtela.
Nemakas, nemas konicky, zivot prochrapes anebo se nudis doma.
Ja teda padam na hubu, praci nemam rada, protoze jsem z ni silene unavena, ale pak dojdi domu, mam tam dceru, manzela, vikendy stravim akcne, vyjimecne doma. Je pravda, ze jsem ted nadabala, ze si v klidu ani neprectu knizku a nepodivam se na film (stihla jsem o vikendu 2 stranky a 38 minut filmu). Ale v porovnanim s Tebou se mam bajecne. Dik za prozreni.

Anonym s ditetem a manzelem.

• Citovat
  • Upravit
21593
22.10.18 11:13

Ja mam doma batole, chodim 20h tydne do prace, prijdu z prace, obstaram dite, uklidim, udelam teplou veceri.

Mam hodne vedlejsich projektu. V lete pestuju zeleninu na balkone, pecu, varim, fotim, pisu blog. Vyrabim vlastni nudle, marmelady. Varim vyvar do zasoby do mrazaku a pouzivam misto bujonovych kostek. Nebo nadelam ovocne knedliky ze sezoniho ovoce a zamrazim do mrazaku na zimu.

Zacala jsem sit a chci to prodavat. Pro mne den nema dost hodin. Jsem stale v kvaltu, abych stihla vse, co jsem si nalozila a nekdy toho mam nalozeneho moc. Kdyby tak den mel 36h, kolik vic veci bych stihla…

Sedet na gauci a koukat do blba, to fakt ale fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.18 11:17
@neila píše:
fakt jo? 8o já jsem za těch x let, co jsem tady viděla osobně jen jedinou maminku, které jsem pomáhala v nouzi ;)

Nene, zname se tu nektere dobre a setkavame se pravidelne. Spise se delaji srazy v soukromych diskuzich.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 11:22
@Anonymní píše: žádné koníčky nemám, ve volném čase se o nic nezajímám. Jsem ráda, že se v klidu najím, ano trvá mi to hodinu, chci si aspon u jednoho jídla za den odpočinou. Pak prostě už tím pádem nic nestíhám. Jazyky nic moc, trochu anglicky.

Hodinu jist. Dalsi takova.

Vy nemate ani jedna zadny zivotni cil :nevim:

Me unavuje chodit do prace a z prace, dojdu vecer a je tma, bavila by me, kdybych pracovala mene, nestiham nic. Vydelam si ale hodne, pracovat mene, bavi me. Ja mam za cil casem po oetech najit prece jen castecny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 11:26
@Anonymní píše:
není s kým :/ jinak už bych je měla dávno

Tak si dej za cil, pecovat o sebe, byt vic pozitivni. Nekdy pomuze i se lepe stravovat, clovek se pak citi lepe, zkusenost. A seznamis se, budpu deti. To si dej za cil ;)

Pro nas se narozenim dcery zmenil svet k lepsimu, jinak jsme se taky jen tak blbe poflakovaly jako vy anonymni ostatni tady. Ale zaroven na me padla ta deprese, ze mam na. Vse malo casu a unava.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.10.18 11:33

@warita mne by stacilo, kdybych nebyla tak unavena a uvladala cjodot spat ve 23 a vstavat 5:50. Bohuzel mi ten spanek nestaci. Anebo prodlouzit den na tech 36 hodin :)

• Citovat
  • Upravit
7333
22.10.18 11:39
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.

Tak lidi se dělí na dvě skupiny…Na workholiky a na ty ostatní…Ono říct změň práci je ošemetné…Protože když nás nebaví chodit do práce, tak co asi měnit za práci, když jde stejně o to chození… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
22.10.18 11:41

@Božislava No ale slečnu nebaví nic. Tvrdit, že nemám čas ani na rande, když končím v práci v 5, je fakt důkaz extrémní lenosti 8o .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
22.10.18 11:53
@rozand píše:
@Božislava No ale slečnu nebaví nic. Tvrdit, že nemám čas ani na rande, když končím v práci v 5, je fakt důkaz extrémní lenosti 8o .

V pět je člověk utahananej jako kotě a v pět ráno už zvoní budík na další šichtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat