Prostě nesnáším práci :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
13.11.18 07:39

jak kdyby to bože nebylo jedno kolik bere :roll: tak mu to přejte, proč se hned zas vysmíváte? a že kecá? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
13.11.18 16:14

@malá_holka Já mu to přeju, ale nemá tady věšet lidem bulíky na nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.18 08:26

Leda prd, nikomu jsem nevesel.

• Citovat
  • Upravit
9500
17.11.18 08:52

anonymní od Policie ČR: Sama mám ve svém okolí kamarády (Policie ČR, Celní správa) kteří letos z pozice „řaďáka“ odcházeli po 25 letech a 30 letech služby s výsluhou max. okolo dvacítky čistého. Jejich plat se zhruba pohyboval za poslední roky podle služeb a různých příplatků okolo 40 - 45 čistého. Ale možná to máš spočítáno, že za 8 let už ta výsluha v Tvém případě bude těch 30 tisíc, nevím :nevim: Budiž Ti to přáno.
Za mě ale bych Ty vaše výsluhy zrušila, protože to není spravedlivé vůči ostatním povoláním, které jsou též mnohdy fyzicky i psychicky náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
17.11.18 09:00
@Anonymní píše:
Už nevím co se sebou a potřebuji si akutně postěžovat. Prostě nenávidím chození do práce. Už jsem vystřídala několik zaměstnání, pokaždé je to stejné. Nebaví mě lautr nic. Na práci mě nic nezajímá, nejsem kariéristka, je mi jedno co bude s firmou kde pracuji. Dřepím v kanclu a cítím, že vnitřně úplně umírám. Jsem už z toho na prášky. Všichni okolo mě jsou kariéristé, svoji práci prožívají, milují a já jen kroutím očima. Někdy mě přepadají fakt černé myšlenky za které se stydím, třeba že závidím bezdomovcům, že nemusí celý den pracovat a nemusí nic dělat. Ano, je to hrůza a opravdu se za to stydím, nechci se rouhat. Bude mi za chvíli 30, před sebou ještě desítky! let práce, nevím co budu dělat. Chtěla bych něco tvořit, dělat něco kreativního nebo podnikat, ale to jsou vše jen nereálné představy. Na to jsou potřeba velké peníze, které nemám. Snažím se najít aspon práci z domova, ale opět nereálné.
Tak jsem si ulevila a je mi líp. Prosím nechci slyšet jaká jsem neschopná kráva a podobně, prostě jsem si jen chtěla ulevit. Anonym-osobní a citlivé info.

Můj osobní názor je ten, že nejsi schopna se sama z tohoto dostat. Uvažovala bych opravdu intenzivně o odborné pomoci (psycholog, psychoterapeut, pracovní skupiny). Nejsi jediná s takovým problémem, ale je potřeba rozkličovat, proč tomu tak je, proč se ti toto děje. Negativní náhled na život celkově Ti nikdy nic dobrého nepřinese pak naopak, budeš se čím dál tím více propadat do osobních depresí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.11.18 09:02
@Jedna babička píše:
anonymní od Policie ČR: Sama mám ve svém okolí kamarády (Policie ČR, Celní správa) kteří letos z pozice „řaďáka“ odcházeli po 25 letech a 30 letech služby s výsluhou max. okolo dvacítky čistého. Jejich plat se zhruba pohyboval za poslední roky podle služeb a různých příplatků okolo 40 - 45 čistého. Ale možná to máš spočítáno, že za 8 let už ta výsluha v Tvém případě bude těch 30 tisíc, nevím :nevim: Budiž Ti to přáno.
Za mě ale bych Ty vaše výsluhy zrušila, protože to není spravedlivé vůči ostatním povoláním, které jsou též mnohdy fyzicky i psychicky náročné.

Jistě takové zavistive babce jako jsi ty, budou říkat kolik skutečně brali a jakou mají vysluhu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9500
17.11.18 09:09

@lucenka V pořádku. Pokračuj tímto stylem. Nic jiného se totiž od Tebe nedá čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
17.11.18 21:42
@Anonymní píše:
Nikde jsem o základu nepsal, celou dobu mluvím proste o platu, ne o tarifu, takže si nevymejšlej nebo pořádně čti. Rovněž jsem psal, že na NAŠEM útvaru jsem pěšák a ne, ze jsem uniforma.

Nedávno jsem potkal spolužáka ze základky co mě chtěl nalákat k policii. Je tam asi 15 let a chlubil se mi že s nočními a příplatky má 26 čistého, takže těch 52 hrubého je pro obyčejného policajta asi jen zbožné přání :mrgreen:
Ale jinak ti věřím že jsi policajt. Chytrý člověk by asi neměl potřebu se chlubit na internetu kolik vydělává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.11.18 16:18
@Jedna babička píše:
Můj osobní názor je ten, že nejsi schopna se sama z tohoto dostat. Uvažovala bych opravdu intenzivně o odborné pomoci (psycholog, psychoterapeut, pracovní skupiny). Nejsi jediná s takovým problémem, ale je potřeba rozkličovat, proč tomu tak je, proč se ti toto děje. Negativní náhled na život celkově Ti nikdy nic dobrého nepřinese pak naopak, budeš se čím dál tím více propadat do osobních depresí.

Obávám se, že psychiatrickou pomoc přeceňuješ, pouze jí předepíše antidepresiva a je vyřešeno. Bohužel, antidepresiva ji dostanou do ještě větší letargie, takže vlastně půjde z bláta do louže. Možná nějaký hodně dobrý psycholog by pomoci mohl, pokud by udělal důkladnou psychoanalýzu, ale dobrých psychologů je v ČR žalostně málo. Vidím na svých kamarádkách, jak běhají po psychiatrech a psycholozích, ale ani jedné to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
21.11.18 19:11
@Lexandra píše:
Obávám se, že psychiatrickou pomoc přeceňuješ, pouze jí předepíše antidepresiva a je vyřešeno. Bohužel, antidepresiva ji dostanou do ještě větší letargie, takže vlastně půjde z bláta do louže. Možná nějaký hodně dobrý psycholog by pomoci mohl, pokud by udělal důkladnou psychoanalýzu, ale dobrých psychologů je v ČR žalostně málo. Vidím na svých kamarádkách, jak běhají po psychiatrech a psycholozích, ale ani jedné to nepomohlo.

to bude primarne tim, ze nikdo jiny nez ty sama ti stejne nepomuze. Cili, psycholog muze do tebe hucet od rana do vecera sama moudra a analyzovat te ze predu ze zadu a vsechno to je naprd, protoze pomoct si musis nakonec stejne sama. A v tom spociva ten hacek, protoze vetsina lidi si to predstavuje tak, ze prijdou k odbornikovi, on je vyslechne, rekne jim co a jak a ono bude vsechno naraz dobre, ruzove a OK, bez toho, ze by museli na sobe zapracovat. A jak to vyzaduje intensivni praci sam na sobe, tak to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9500
21.11.18 20:41

@Lexandra ja ale nikde nehovorim o psychiatricke pomoci a antidepresivech. hovorim o psychoterapii ci psychologicke terapii pracovnich skupinach pod odbornym vedenim. proc se hned ladovat prasky to je k nicemu. to neni zadna cesta pouze utlumeni organismu. ale samozrejme musi zakladatelka na sobe makat vnitrne sama. a ty pocity ktere popisuje normalni nejsou a sama to tezko mezi 4 domacimi stenami zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.11.18 21:04

@Lexandra Nevím, jak moc se vyznáš v psychoterapii atd., ale slovy jako „důkladnou psychoanalýzu“ bys neměla jen tak pohazovat, protože řada terapeutů je kvalitních, ale přitom psychoanalýzu vůbec nedělají. Nevím, kam kamarádky chodí, podle čeho terapeuty vybírají atd., ale takoví, kteří pomůžou, tu jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.11.18 08:41

druh práce problém

Název je trošku zavádějící. Analýzou rychle dospějete k tomu , že dotyčná spíše nesnáší typy „práce“ ve kterých byla. Podobné druhy práce nesnáší další velké množství lidí, akorát si to prostě zařídili jinak. Je to jen na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
22.11.18 15:49

@Jedna babička Kde se bere ta teorie, že AD způsobují útlum? Vždyt to tak vůbec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.11.18 16:02
@inkakřivák píše:
@Jedna babička Kde se bere ta teorie, že AD způsobují útlum? Vždyt to tak vůbec není.

A co způsobují? Docela mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat