Protaci se cepice (9m)
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Agatho - vůbec se nepotí. Štěpán má zrovna docela pitomou čepici, co vlastní od jednoho roku, jinak nosí jinou, bez fleecové podšívky, Mikuláš to má taky bez podšívky. Takže když je míň zima, tak jenom hučku, když je víc zima, tak i s kuklou. Hlavně je to super na uši (některé děti venku vypadají, že kdybych jim za to rudé ucho chytila, tak ho ulomím) a mají chráněný krk a zátylek. Štěpán teda z toho důvodu má i nákrčník, ale záviděl bráchovi kuklu, tak nosí teď kuklu (na 5-7 let věku, heč
).
Podle mě je hlava tímhle způsobem chráněná nepoměrně líp. U Štěpánka mě to navíc uklidňuje kvůli školce, protože kdo ví, jak on se tam na ven oblíká
(zatím odolávám jít si ho někdy vyšmírovat).
Kukla samotná se taky dá, ale to dítě v tom vypadá trošku podivně
.
Napsala jsem Ti do diskuse o spaní dlouhý příspěvek, ale byl tak blbý, že jsem ho smazala
(spíme všichni na hromadě, které dítě večer nespí, aspoň leží, já jim dám, darebákům
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tak my taky kuklujeme ![]()
Minuly rok jsme zimu odnosila malou v nositku a meli jsme Bundle of joy.
Letos jsme koupila vetsi a jeste nejakou dvojitou,stala teda hroozne moc,ale je skvela!!
Taky na ni nosime jeste cepici,mala ma mrnavou hlavu tak ji jsou vsechny velke,ale na kukle to proste sedi,ani se nehne!
Jak je -5 a hur,ma jeste nakrcnik a protoze to tak mam i ja s salou,necha si ho i pres pusu ![]()
Len-til
Ted jsme mrkla na Salatky a uplne se tu rdim
tolik fotek jsme ti narvala a ty jsi je tam dala…
Ale neboj,tohle ditko uz neunesu a dalsi na ceste jeste neni,ale az bude a budu satkovat
,cekej dalsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mikulenko - já jsem se teď strašně lekla, že nedala
, uuuuffff. Ale určitě mám ještě hafo fotek v počítači
.
Jak neuneseš? Naše mladší dítě má 11,5kg, starší 13,5
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to vždycky hrozně štve v kočárku, když sebou mlela a uši za chvíli venku, i když byla čepka na uši a i se šnůrkama. zjistila jsme že nejlépe drží, ta co je jí skoro malá - tedy musí být fest a pak už nemá šanci. Samozřejmě neškrtí, ale je elastická takže sedí..Nevím značku. Kupuju v kamených krámech - české výrobce.. Ale tak kukla je dobrý nápad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že se čepice protáčí, protože je velká.
A pozor na kukly, chce to vyzkoušet, některé totiž nejsou přes čelo až k obočí, naopak celé čelo kouká a to mi přijde dost na nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za odpovědi.
Lentilko, no já si můžu ruce zlomit a maximálně tak chytím zespoda spodní okraj čepice a stáhnu mu ji dozádu, když mu leze do očí.
A Mates má cca 9,5kg a pronese se teda fest.
Taky jsem si říkala, že by mu čepice měla být spíš na fest, aby držela, ale zase to bych furt něco kupovala a už nemůžu tak hejřit jako za ppm, když je jen rodičák.
Tak to vypadá, že půjdem vyzkoušet od Bundle, třeba budou mít nějaký lepší tvar, mmch Lentilko, Matýsek má hlavičku jak cibuličku
, trošku vlásků a celou tu hlavu má takovou klouzavou, tvar spíš do kulata. Ale uši má jak torpédo, třeba bych mu za ně tu čepici mohla nějak vázat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Len-til
ja jsem proste chabruz na zada,mala ma 12kg,uz me i letosni zimu napdalo ze to zase zkusim,styska se mi po tom…
Ale jsem nejaka dolamana i bez noseni,tak radsi ne ![]()
Budu se tesit na 3kg prcicka ![]()
S tim tvarem kukly,je to ravda maji tvar vajicka,ja bych taky radsi kdyby to nad celem bylo do rovna…
Ale treba tu Bundel lze pekne natvarovat a ona drzi i na cele a kdyz se na to da ta cepka tak si to clovek uz 100procentne upravi jak chce,u nas tesne nad oci ![]()
Ja mam vlastne i u metriku fotku s kuklou
proste jeden z nej vynalezu pro prcky-pro me ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit