Protivné prodavačky :D

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
5.12.13 14:57

@K-Black aha,tu jsem si právě nevzala. Vždy si ji beru, ale dnes jsem z té prodavačky byla mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 14:58

@marmelada78 no protže ona je myslím taková, starostlivá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 14:59

@alenka84 aha,já to ted řeším a ona na to asi zapomněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 15:00

@Etcetera78 je to alebert, za mnou tam měla dalších X zákazníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:00
@Janiiska píše:
@K-Black aha,tu jsem si právě nevzala. Vždy si ji beru, ale dnes jsem z té prodavačky byla mimo.

to nevadí, ono ti to je k ničemu. Jediný co si ber je účtenka od nákupu, kdyby jsi chtěla něco reklamovat, ta od karty je k prdu. Možná bych si ji vzala jen kdyby byl problém s kartou, tak abych měla něco v ruce, ale jinak ne.

• Citovat
  • Upravit
4214
5.12.13 15:01
@Alčák1 píše:
chudáci prodavačky!!! ještě takový nervy u práce, kvůli nezodpovědným zákazníkům :lol:
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
5.12.13 15:01

@K-Black tak to já jsem opačný případ, všude platím kartou a když mám v peněžence - zrovna dneska 6000,– přivezou nám brikety, tak se s nima div neplazím u zdi aby mě někdo neokradl. Pořád mám pocit, že mě někdo sleduje a za rohem bum, bác :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě, že už jsem doma :* normálně mám v peněžence max. 500,–. Minulý týden jsem byla v Kaufu a to už poznáte ty chmatáky tam - fuj :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 15:02

@K-Black vždy si účtenku beru, zvlášt od karty.Ted budu opatrnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:06

@Janiiska tak jsem zalovila a našla, myslíš tohle že? tak to není vůbec potřeba

• Citovat
  • Upravit
19131
5.12.13 15:07
@Janiiska píše:
@alenka84 aha,já to ted řeším a ona na to asi zapomněla

no myslím, že neměla co zapomenout, vyhazují účtenky běžně, takže si toho pravděpodobně ani nevšimla..neřeš to, je to fakt prkotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:11
@Alčák1 píše:
@K-Black tak to já jsem opačný případ, všude platím kartou a když mám v peněžence - zrovna dneska 6000,– přivezou nám brikety, tak se s nima div neplazím u zdi aby mě někdo neokradl. Pořád mám pocit, že mě někdo sleduje a za rohem bum, bác :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ještě, že už jsem doma :* normálně mám v peněžence max. 500,–. Minulý týden jsem byla v Kaufu a to už poznáte ty chmatáky tam - fuj :poblion:

no jasný, taky nenosím hotovost, kartou platím všude, já myslela dobu kdy jsem dostala poprvé kartu do ruky ;)
Já kolikrát nemám ani na autobus tak hledám bankomat abych si mohla vybrat :roll: nebo si děti vzpomenou večer, že potřebujou na druhý den 50 korun do školy a my s mužem sockujem po kapsách, protože hotovost žádná :zed: a když náhodou mám u sebe větší hotovost tak se bojím, přesně jak píšeš ty, honem honem ať už jsem doma :lol:

• Citovat
  • Upravit
4214
5.12.13 15:24
@K-Black píše:
@Janiiska tak jsem zalovila a našla, myslíš tohle že? tak to není vůbec potřeba

Jo tyhle myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
5.12.13 15:25

@alenka84 dobře,je to prkotina.Ale děkuji všem za uklidnění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
5.12.13 15:25
@Janiiska píše:
Jo tyhle myslím :)

no tak to buď v klidu, to nepotřebuješ ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat