Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změnabudu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí
měly jste to některé taky tak?
jsem v 21 tydnu a na prsou naprosto minimalni zmeny, v prvnim trimestru jsem o nich nevedela, jen sem tam citlivejsi bradavky, ale nic ze bych nesnesla tricko nebo tak, jak nekdo popisuje, jen mirne citlivejsi jako pred MS.
Děkuji holky, uklidnily jste mě
už jsem si začala myslet, že nejsem normální. Jsem v jedné skupině a tam všechny mají nalita prsa, citlivé bradavky, bolest prsou po stranách, změnu pigmentace na bradavkách už před pozitivním testem
já mívám před menstruaci nalite prsa a teď mám slabě růžovou čárku na Mamatestu a o prsou nevím. Nic mě nebolí… vlastně celkově mi nic moc není. tak snad vše bude v pořádku. Je to moje první těhotenství po dlouhém snažení.
Jooo, na to jsem se taky těšila, až se mi v těhotenství z těch mých letnilek stanou kozy jako vozy
A ono prd. Trochu se zvětšily po porodu, ale po 6nedělí zase návrat zpátky
![]()
Takže ne, nemusí se dít nic.
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změnabudu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí
V obou těhotenstvích mě začala prsa bolet až na přelomu 1./2. trimestru ![]()
@Anonymní píše:
U prvniho jsem je mela zvetsene snaz uz pred ms, ted me zacaly bolet bradavky az v 6tt trochu a boli neustale. Zitra zacinam 18tt ![]()