Prsa v těhotenství beze změny?

Housátko
21.4.13 10:00

prsa v těhotenství beze změny ??

Ahoj všichni :). Je tady někdo, kdo během 1. trimestru vůbec nepozoroval žádné změny na prsou? Ani zvětšení, ani bolest, ani větší citlivost, prostě nic…
Mám 80 A a to mám skoro 90 kilo…To je pravda netypický i normálně, ale v těhu samozřejmě dvojnásob…No, třeba se to ještě změní…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
21.4.13 10:08

Já měla velmi citlivý bradavky ale jinak jsem co do velikosti nezaznamela větší změnu do konce těhu…měla jsem stále stejnou podprdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
21.4.13 10:11

Stejně jako @Alyss1 jen citlivé bradavky…jinak velikost jen o číslo až na konci těhu..po kojení jsou menší a splasklejší..buď ráda, že jsou malá, lepší než 4ky po kojení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
21.4.13 10:23

Mě jen v prvním trimestru bolela prsa jako po stranách ale asi za týden to odeznělo, pak vůbec nic žádná změna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12072
21.4.13 10:26

Mě bolela prsa asi jenom týden ne konci první trimestru, jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
21.4.13 10:29

Já mám pořád svoje jedničky :D v prvním trimestru jen bolely, jinak nic, žádná změna. Všichni mi říkají, že se nalejou až po porodu, tak jsem zvědavá, protože s timhle bych nic nenakojila :D

• Citovat
  • Upravit
6842
21.4.13 10:32

V prvním trimestru, jsem nevěděla, že prsa mám, ani větší, ani citlvé nic. Až ke konci 2. trimestru se mi začal zvětšovat, ale bolest žádná (ta nepřišla ani ve 3.t. ani po porodu a v pohodě jsem se rozkojila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31426
21.4.13 10:39

@Housátko já. Vůbec nic se mi s prsama nestalo až do porodu (velikost, bolest, citlivost, mlezivo atd. prostě nic) a ještě dva dny po něm byly úplně stejný (rodila jsem císařem). Pak se konečně nalily, ale i tak se z velikosti 75A „zvětšily“ na 75B, prakticky jsem mohla nosit své běžné podprsenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
21.4.13 11:00
@elanaa píše:
@Housátko já. Vůbec nic se mi s prsama nestalo až do porodu (velikost, bolest, citlivost, mlezivo atd. prostě nic) a ještě dva dny po něm byly úplně stejný (rodila jsem císařem). Pak se konečně nalily, ale i tak se z velikosti 75A „zvětšily“ na 75B, prakticky jsem mohla nosit své běžné podprsenky.
Úplně stejný. Měla jsem teda mlezivo od 7. měsíce. Nadávala jsem, že se kojicí podprsenky nedělají s košíčky A. 75B mi dost plandala.
@Acinore A kojí se s tím úplně normálně, každého jsem kojila rok a čtvrt.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
21.4.13 17:21

Díky moc holky, uklidnily jste mě :). LucaLuca: to mě pobavilo, „75 mi dost plandala“. To, že jsi i tak kojila rok a půl značí, že snad opravdu to ve velikosti není. O to mi samozřejmě jde především. Ne, že by nebylo příjemný si zkusit, jaké to je mít co ve výstřihu nosit, ale hlavně jsem si říkala, jestli to bude „funkční“. Tak snad ano. Rozhodně jsem pro kojit co nejdéle, minimálně rok. Podle mnoha výzkumů je to pro budoucí zdraví dítěte v mnoha ohledech dost důležité. A pro tu matku samozřejmě taky.

• Citovat
  • Upravit
875
21.4.13 19:44

Nezměnily po celou dobu těhu, po porodu se nalily ale zůstaly velikostně stejné, nyní mám trošku vyglaglané :D (80F)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 14:58

Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změna :nevim: budu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí :nevim: měly jste to některé taky tak? :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.12.21 15:05
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změna :nevim: budu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí :nevim: měly jste to některé taky tak? :think:

Jo. Prsa nikdy nic. Až po porodu změna o 3 čísla přes noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
20.12.21 15:27
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změna :nevim: budu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí :nevim: měly jste to některé taky tak? :think:

Ano u prvních dvou dětí sem s prsama neměla vůbec nic, žádné bolení ani zvětšování, vše přišlo až po porodu. Ale ve 4tt je fakt brzo na cokoliv, klidně to ještě může přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
20.12.21 15:29
@Anonymní píše:

Ty jsi mi nějaká nedočkavá. Slabě pozitivní test a už bys chtěla mít prsa o velikost větší :mrgreen: :mrgreen:
Dočkej času jako husa klasu, všechno bude, neboj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky