Prsa v těhotenství beze změny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
20.12.21 15:30
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změna :nevim: budu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí :nevim: měly jste to některé taky tak? :think:

jsem v 21 tydnu a na prsou naprosto minimalni zmeny, v prvnim trimestru jsem o nich nevedela, jen sem tam citlivejsi bradavky, ale nic ze bych nesnesla tricko nebo tak, jak nekdo popisuje, jen mirne citlivejsi jako pred MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 15:53

Děkuji holky, uklidnily jste mě :hug: už jsem si začala myslet, že nejsem normální. Jsem v jedné skupině a tam všechny mají nalita prsa, citlivé bradavky, bolest prsou po stranách, změnu pigmentace na bradavkách už před pozitivním testem :nevim: já mívám před menstruaci nalite prsa a teď mám slabě růžovou čárku na Mamatestu a o prsou nevím. Nic mě nebolí… vlastně celkově mi nic moc není. tak snad vše bude v pořádku. Je to moje první těhotenství po dlouhém snažení.

• Citovat
  • Upravit
9855
20.12.21 15:53

Jooo, na to jsem se taky těšila, až se mi v těhotenství z těch mých letnilek stanou kozy jako vozy :mrgreen: A ono prd. Trochu se zvětšily po porodu, ale po 6nedělí zase návrat zpátky :roll: :mrgreen:
Takže ne, nemusí se dít nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
20.12.21 16:52
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat. Všude píšou o bolesti prsou a zvětšení v prvním trimestru i jako příznak těhotenství. Už pár dní mám slabě pozitivní test a na prsou žádná změna :nevim: budu kolem 4tt a neboli mě prsa, necítím pnutí :nevim: měly jste to některé taky tak? :think:

V obou těhotenstvích mě začala prsa bolet až na přelomu 1./2. trimestru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18762
21.12.21 10:12
@Anonymní píše:

U prvniho jsem je mela zvetsene snaz uz pred ms, ted me zacaly bolet bradavky az v 6tt trochu a boli neustale. Zitra zacinam 18tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí