Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Staršímu jsou 4,5 a mladší 1,5 no ona měla průjem od včerejška. Dneska ještě nebyli na záchodě tak nevím jakou dnes budou mít stolici. Toho staršího bolí bříško vždycky odpoledne. A stejnak jí suché pečivo a piškoty teď jsem uvarela suchou rýží
Hlavně je od včerejška nezvykle klidný. On je Jinak nezvladatelný a on není hyperaktivní dle psycholožky, ale vypadá tak jeho chování, takže je podezřele hodný sedí, smutný, zamlklý až moc vydrží sedět u filmu
Dobrý den také se potýkáme s průjmem a zvracení dcera 3letá má vodový až kašovitý průjem předevčírem měla zelenohnědý včera jsem nasadila dietu, holce jsem dala hořkej čaj, rohlíky ty odmítá, k večeři měla suché brambory, kousek banánu snědla a když jsem jí přebalila tak měla trochu kašovinou stolici ale v noci už nevracela dnes ráno jsem šla ze záchodu do kuchyně a vidím holku jak jí jogurt, ale chvilkami si stěžuje že jí bolí bříško po chvíli že jí nebolí tak už fakt nevím pije teď hořkej čaj a kouká pohádku, nevím zda ji nechat na dietě nebo jí nechat ať jí jako my vše prosím o radu