Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
uvidim vecer, az bude mit 24 hodin bez tech probitik, myslim, ze ji to porad zabira, je to takove hlenovite nic, co z ni jde ![]()
ted mi uz hodinu a pul spi
tak snad nabira telicko silu se s tim porvat ![]()
@alsem o bych nedávala je to v podstatě jen voda akorát jí tu stolici zase naředíš, zkus den dva vydržet ti dietku je to hnus ale pomáhá
Me e ji tak strasne lito
kdyz jsme my jedli obed, takskoro brecela a to se najedla mrkve ![]()
jinak jsem vyhrabala letacek od doktorky na prujem co jsem si jednou odnesla z ordinace a uplne me udivil ten jejich jidelnicek..hned prvni den mlecny napoj, lucina, broskvovy druz.. ![]()
@alsem tak to je divnej letáček, většinou píšou první den nic, druhý den rýže, třetí den zelenina atd.
@anickadomnik no me se to zda taky divne ![]()
ja jsem jako decko byla na jabku a rohliku se sunkou
Tak mam novinky..ma smectu, samozrejme mi to doktorka nechtela verit..ale uz vime co ji konecne je, ma salmonelu ![]()
@alsem tak to vám nezávidím děcka ji měly v létě, kluk byl dobrej za tři týdny a holku to drželo tři měsíce
a už se jí to aspoň trochu zlepšilo?
@alsem hele kluk ten byl jak průtokáč ale rychle se toho zbavil, holka jen dva dny horečky a dva dny průjem a nemohli jsme to zní dostat nic jí nebylo ale salmonely měla pořád, jinak doporučuji nedávat ml. výrobky, klukovi salmonela vyvolala intoleranci laktozy gastroent. říkal že to dělá často i u jinak zdravých dětí, někdy prý doporučujou nedávat ml až půl roku
Ale u tak male? dr mi prave rikala, ze mam davat activii bilou
@alsem neříkám jak to máš dělat jen popisuju naši zkušenost a co mi řekl gastroenterolog, rozhodnutí je vždy na tobě, kdyžtak se zkus zeptat ještě nějakého dr. na další názor jestli máš možnost kde, pokud ti jde o to aby nějaké ty jogurty měla tak se dají koupit bezlaktozové, ona ta laktoza to střevo dost zatěžuje.
@alsem mrkni na to za to nic nedáš a uvidíš sama pro co se rozhodneš, možná bych šla do toho že bych ml. dávala a tuhle informaci využila v době kdy by se průjem nelepšil nebo naopak zhoršil
Zkusila jsem tu activii, ze je prave na ten prujem, tak jsem zvedava..smectu uz mi vecer nechtela a nevim jak to mam do ni dostat ![]()