Průměrná mzda 2019
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Mám 15 a půl, k tomu bonus na dceru. Úvazek 0, 83 ve školství.
Je mi 50.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak za tento plat bych byla ráda. Kolik to je čistého? Děláte vyšší pozici?
Cisteho to je 30k. Je to zodpovedna pozice, ale ne managerska, tam bych mela 4× vic. Je to automobilovy prumysl, chlapi (kolegove) maji mnohem vic a jak jsem psala, neco s tim udelam
vzdelani mam VS.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Cisteho to je 30k. Je to zodpovedna pozice, ale ne managerska, tam bych mela 4× vic. Je to automobilovy prumysl, chlapi (kolegove) maji mnohem vic a jak jsem psala, neco s tim udelamvzdelani mam VS.
Závidím chlapi jako kolegy. Toho se drž. Mezi ženskými to je peklo
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mam 28 hrubeho po 15 letech praxe. VS, krajske mesto. Mamka pracuje v textilce za 14 hrubeho i dnes!!! A je rada ze ma spon neco. Lidi na 50 nechteji nikde.
Zalezi na vzdelani a praxi. U nas je velmi tezke zkusene remeslniky a ridice nahradit a kazdy je pri odchodu do duchodu premlouvan, aby jeste nejakou dobu pracoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pracuji v Praze a mam 20tis. cisteho.. A to mam vysku..
Přesně tak. Také pracuji v Praze a mám VŠ vzdělání a cca 21 000 čistého. A poměrně hodně odpovědné zaměstnání.
- Citovat
- Upravit
Mám cca 23 hrubého v Brně. V předchozím zaměstnání asi 25-27 hrubého v tomtéž městě, ale nepřetržitý provoz a zničené zdraví.
Teď do určité míry flexibilní pracovní doba a administrativa. I dost velká odpovědnost včetně hmotné a práce s lidmi, která má svoje specifika.
V okolí jsou mzdy podobné nebo menší, pokud se nejedná o IT obor nebo nadnárodní firmy, kde jsou mzdy trošku nad průměrem.
- Citovat
- Upravit
Nechápu jak vše kolem je dražší potraviny, byty, domy ale plat je u poloviny z nás pořád stejný ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dám jeden příklad z okolí. Bydlím kousek od Coopu, dělají tam prodavačky věk cca 30 až 50 let. Opakovaně při nákupu si vyslechnu jak je to nebaví, že mají základní mzdu, kolik hodin jsou v práci. Kousek od nich je lidl, penny, Kaufland za daleko jinou mzdu. Tak proč tam nejdou?
Treba proto, ze tam take neberou kazdeho zajemce, vybiraji si z nich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dám jeden příklad z okolí. Bydlím kousek od Coopu, dělají tam prodavačky věk cca 30 až 50 let. Opakovaně při nákupu si vyslechnu jak je to nebaví, že mají základní mzdu, kolik hodin jsou v práci. Kousek od nich je lidl, penny, Kaufland za daleko jinou mzdu. Tak proč tam nejdou?
Nevím, jak jinde, ale coop tady má otevřeno do 17 hod., v so do 11, ne, svátky zavřeno. Ty ostatní mají do 20-22 hod, neděle, soboty, skoro všechny svátky…ne každý může být do večera v práci, i so, ne. Tak možná třeba proto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Je to tu pořád dokola. Je hromada lidí, kteří nemají 26 ani v hrubém. A těch bude hodně.
Ale tady na webu je to samá úspěšná žena, to nevíš? Tak 80000 je tady beznej plat
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Olomoucký kraj. Děkuji za odpovědi. Je mi jasné když má člověk děti musí se ohlížet na pracovní dobu ale na druhou stranu i děti něco stojí a nedokáži si představit třeba s dětmi, hypotékou vydělávat třeba 15 tisíc, jestli Teda taková mzda ještě je. Jen mě překvapuje okolí, mám kamaráda, dělníka a když jsem se ho zeptala kolik bere tak mi řekl 35 tisíc, málem mi spadla brada. Já pracuji na tom samém místě už skoro 15 let a nikdy jsem takový plat neměla.
Taky bych asi zvazila, jestli za všech okolností všem všechno věřit ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nemyslím si že by někdo pohrdal méně placenou práci. Ba naopak třeba prodavacek si vážím nejhorší práce je práce s lidmi a ty si toho musí někdy vyslechnout. Ale spíš přemýšlím co často slýchám. Že práce je a chce to jen chtít si vydělat. V této době se moc nehraje na baví /nebaví ale za kolik. Samozřejmě znovu říkám že s dětmi to je jiné ale já děti ještě nemám.
A to ja bych rekla, ze nabídka práce uz davno není žádný terno. Mě se to netýká, ale občas juknu, co se nabízí. Takže realitní makléř, přepážka na poště, všeobecná zdravotní sestra, lekari, sem tam něco normálního, ale taky za mizerný platy. Dobrá práce je rozebrana. Mluvím o okresním městě v západních Čechách. Tady kdo trochu může, jezdí do Německa.
- Citovat
- Upravit
60 hrubeho, lehce zkraceny uvazek, nejake benefity navic. Chtela bych vic.
- Citovat
- Upravit
Já mám 50 tis. hrubého, v Praze v mezinárodní korporaci, VŠ, 15 let praxe. Beru to tak, že plat má poměrně vysoký. Ale taky se dost nadřu.
- Citovat
- Upravit
Tak za tento plat bych byla ráda. Kolik to je čistého? Děláte vyšší pozici?