Prvni botičky na zimu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PolinkoMaly
30.3.21 09:29

No, jako to je sice super, ale… Já to všechno poměřím, to není problém, ale musím kupovat na netu. A mám docela strach, že třeba šířka nebo tvar prstu a nárt nehraje při online objednávce roli. Co jsem se dívala, tak hlavně hrajou na délku…

• Citovat
  • Upravit
21681
30.3.21 10:38

@PolinkoMaly tak to se pleteš, já kupuji dětské boty online už 7 let ;) jen nemůžeš hledat v běžné obuvi, ale v barefoot eshopech, kde najdeš i široké a pohodlné boty ;)

littleshoes.cz
sojkashop.cz
botatex.cz
barefootkids.cz
bosonozka.cz
atd atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PolinkoMaly
30.4.21 07:34

A to je kupuješ bez zkoušení? :-O Jako kvůli té šířce, víš… Aby nebyly moc veliký :(

• Citovat
  • Upravit
21681
30.4.21 08:46

@PolinkoMaly prave ze kupuju a vzdy sedi, kdyz diteti zkousis boty, tak akorat krčí prstiky a musis stejne vyndat stelku z boty a prilozit na ni nohu, abys poznala, zda sedi.
navic kompromisni a barefoot boty uvadi vzdy sirku, tak kupuji jen tyhle, maji i fajn poradenstvi a kdyz nevis, dokaze pani poradit i co se tyka vysky nartu atd.
u vetsich deti uz se tvar nohy pak tolik nemeni, tak muzes kupovat oblíbenou a vyzkousenou znacku.
moje třetí dite ma tak sirokou nohu a vysoky nart, ze obuje jen Bédi, ty jsou asi nejsirsi na trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková