První botičky - vysoký nárt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
14.11.15 13:04

My jsme se synem měli podobný problém. První zimní botky měl nakonec od Protetiky, ale teď ve větších velikostech mu sedí Geox, Richter a Primigi…má nohu i širší, takže Superfit pro něj ani náhodou. První bačkůrky měl od DPK, teď mohu doporučit Ciciban. Přijde mi kvalitnější než např. Befado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.11.15 13:08

@summersun Na Protetiku jsem zapomněla, ty máme teď. Ale patří spíš k těm dražším a nevím, jak jsou na tom v těch úplně malých velikostech na první krůčky. I pro dvouleťáka bych si dokázala představit trochu ohebnější podrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
14.11.15 13:35

@Svistice, já jsem si před třemi lety na Protetiku stěžovat nemohla, ale je pravda, že když jsem pak poznala jak jsou lehké a ohebné Primigi, tak už jsme u nich zůstali a pak nedám dopustit na Geox, i když ty ceny jsou nehorázné. Nejtvrdší a nejprkenější botu, která se mi ve specializovaném obchodě dostala do ruky, tak to byly Fare. Jinak celkem kvalitní a vzhledově pěkné, ale podrážka tvrdá a naprosto neohebná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
14.11.15 14:27
@Fjodorka píše:
Vysoký nárt mají Baby Bogs, Little Blue Lamb, některé Vivobarefoot (třeba Becks), Shooshoos, Livie and Luca… Pokud hledáš boty na doma, volila bych jedině nějaké capáčky. Třeba ty ponožkové mokasíny jsou super.Jinak, na zimu pro takhle začínajícího chodce bych volila asi jedině Stonz.

Koukala jsem na ty Stonz a na první krůčky jsou super, jen mám trochu problém, že nejsou na beton a asfalt, bydlíme ve městě. Poradíš jinou alternativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
14.11.15 14:57
@Martina84 píše:
Koukala jsem na ty Stonz a na první krůčky jsou super, jen mám trochu problém, že nejsou na beton a asfalt, bydlíme ve městě. Poradíš jinou alternativu?

MyMayu? Ale ty jsou asi od větších velikostí… Tak třeba Little Blue Lamb z kolekce Baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
14.11.15 15:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16246
14.11.15 15:21
@Kejdík píše:
@anonymka227 Syn má vyšší nárt, kupujeme Pegres a jsme spokojení.

Připojuju se, Pegres synovi krásně sedí a jsou měkké, akorát zimní kupujeme jiné s membránou, ale první capáčky i celoročky má Pegres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.4.16 20:27

Ahoj holky. Dcera už se nějakou dobu staví a já bych chtěla mít dost času vybrat ji pěkné a kvalitní první botky, než začne chodit. Chci jednoznačně boty barefoot, ale malá má fakt hodně vysoký nárt. Obuji jí jen jedny capáčky, které mají místo tkanicek gumicky a jsou ji ještě drobet velký. Dávám ji je pouze do kočáru. Máme i jedny ponozkove capáčky a ty ji taky neobuji úplně, aby ji seděla pata. Potřebuji tedy doporučit nějaké na opravdu hodně vysoký nart. Samozřejmě pojedeme i do obchodů aby si je vyzkoušela, ale chci tam jet s nějakou představou. A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
6.4.16 20:39

@pajisek90 Vyborne barefoot boticky pro prvni krucky jsou Attipas, mrkni na jejich web. Jsou skvele, mame uz dvoje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
6.4.16 20:47

@pajisek90 Tak já Attipasky koupila a budu je prodávat, vůbec nejsem spokojená, synovi vadí ta klauní špička, při lezení se mu to vyzouvá, no děs, běs. Já je teda nedoporučuji.
Můžeš juknout sem http://www.barefootboty.cz/
Já nakonec koupila FARE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.4.16 20:50

@pajisek90 Doporučuji z vlastní zkušenosti boty FARE, ale pouze na tkaničky. Všechny modely na suchy zip se pro vysoký nárt nehodí. Na tkaničky jsou perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
6.4.16 21:05

To jako fakt? Paní chce barefoot a vy radíte Fare?

Pro vysoký nárt jsou skvělé leguanito (ale drahé), snad kidofity, či tikky. Pokud to mají být první boty, zkusila bych ale spíš nějaké capáčky na míru, třeba dadoos. Nebo t attipas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
6.4.16 22:11

My jsme pro malou koupily Richter, jsou krásně měkké, celokožené, maximálně ohebné. Jsem s nimi fakt spokojená, malá krásně cítí na co šlape, venku chodí týden a v pohodě zvládá nerovnosti a menší schodky. Bohužel to není levná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
6.4.16 22:11

My jsme pro malou koupily Richter, jsou krásně měkké, celokožené, maximálně ohebné. Jsem s nimi fakt spokojená, malá krásně cítí na co šlape, venku chodí týden a v pohodě zvládá nerovnosti a menší schodky. Bohužel to není levná záležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
6.4.16 22:41

Capáčky můžu doporučit Dadoos, na širokou nohu a vyšší nárt vhodné jsou a případně šijí na míru. Klasické boty neporadím, s nima máme problém a navíc vyloženě čistý BF ještě vyzkoušený nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková