První boty

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
754
1.7.14 22:22

Po ohmatani snad desitek boticek jsme nakonec vybrali tento model: http://www.outdoorkids.cz/?….
A jsou super, kuze a textil, kotnikove, lehke, zadne kovove presky, pevna pata, akorat pruzna podrazka, vnitrni stelka usen, krasne padnou a neskrti okolo nozky, dobre se zkousi, je videt, kam saha palec :))

Jinak velikost boticek resime tak, ze malyho postavime na papir (aby nohu poradne zatizil), rychle obkreslim palec a patu a dle teto velikosti zlomim spejli… tu pak staci strcit do boty do mista palce, druhy konec namirit na stred paty a hned vidim, kolik tam ma na delku jeste prostoru… neresi to tedy sirku nozky ci vysku nartu, ale jinak prakticke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.7.14 22:40

@Lidym Tak já ty plné boty koupila o číslo větší, že by je mohl mít na později. Ale když už jsme tam byli, tak jsem chtěla pořídit alespoň 2 (on to byl docela boj a při představě, že bychom to brzo absolvovali znova mi běhá mráz po zádech :) ). Syn chodí zatím jen kolem nábytku a věcí, takže toho za ten den až tolik nenachodí.

:cert: kloboučky. Prcek mi to zǎcal dělat před týdnem a už jsme o jeden klobrc přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
1.7.14 22:42

@soney Teda to s tou špejlí je super nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
1.7.14 23:00

@Plomba No priznam se neni muj, nekde jsem to cetla :) ale osvedcilo se :) zrovna vcera jsme zas obkreslovali pro overeni, ze backurky na doma jsou jeste ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
2.7.14 14:49

@soney @Plomba Jo, to se těším, jak mu budu ty boty zkoušet. Přiznám se, že o té špejli jsem věděla, ale nenapadlo mě to udělat.
Doma chodí v ponožkách. On právě začal chodit v prostoru a čím dál víc. Kolem nábytku chodí přes měsíc. Právě venku začíná víc chodit, a leze mi z kočárku, tak ho budu pouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
3.7.14 20:16

Tak jsem koupila sandálky od Jonapu. Jsou opravdu lehoučké a mají pružnou podrážku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
3.7.14 20:47
@soney píše:
Jinak velikost boticek resime tak, ze malyho postavime na papir (aby nohu poradne zatizil), rychle obkreslim palec a patu a dle teto velikosti zlomim spejli… tu pak staci strcit do boty do mista palce, druhy konec namirit na stred paty a hned vidim, kolik tam ma na delku jeste prostoru… neresi to tedy sirku nozky ci vysku nartu, ale jinak prakticke :)

taky špejlujeme. Dcera má občas tendence krčit při zkoušení prsty, nechce se nechat pořádně změřit atd. I když s věkem se to lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
15.1.15 21:34

Ahoj, mám dotaz na první boty.
Byla jsem se podívat v obchodě a u klasických papuček mě překvapil malý podpatek,
je to normální, je to tak v pořádku?
To nemůžou být bez té širší podrážky na patičce?
A co ty ceny? Chtěla bych nějaké kolem 200 Kč, tisícovka mi přijde přitažená za vlasy.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.1.15 21:48

Ahoj ja jsem koupila papucky Fare za 330.- a jsou super! Za tisicovku bych teda backorky nekoupila :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
15.1.15 21:51

Ano, Fare já kupovala asi za 289,– nebo tak nějak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
15.1.15 22:04

Já včera malýmu kupovala první bačkůrky ve zdr. potřebách za 299 a uvnitř maj ortopedickou vložku, s certifikací. Za 900 kč budu malýmu kupovat na léto sandálky od super fit, za bačkůrky mi to přijde moc, ty tři stovky jsou přijatelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.1.15 22:09

Co to bylo proboha za značku?
Kupuju Bafado, cena do tří set.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.1.15 22:15

@zvědavá borůvka Tisícovka za bačkory asi nebyla, ne? I nejdražší Superfit má přezůvky kolem 500,– Jinak bych vybírala něco kvalitního a hlavně něco, co bude sedět dítěti na noze, protože se Ti může stát, že dítěti budou jedny boty z deseti. Nestačí mít jen správnou velikost, ta bota musí na noze prostě sedět jak poklice na hrnec. Jinak k bačkorům. První měl starší syn od DPK, teď do školky kupujeme Fare, mezitím jsem měla pár těch rádoby látkových s tím „klínkem“ a Žirafou a už bych je nekoupila. Přijdou mi šílené. Jinak mě děti papuče doma nenosí, takže to jinak ani nevedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6158
15.1.15 22:49

@Ladunka1 @marg @mahdalka
Díky za tip na Fare :kytka:

@jessikka píše:
Co to bylo proboha za značku?
Kupuju Bafado, cena do tří set.

@Fima

Tak já měla na mysli, že bývají i první botky kolem tisícovky, ne konkrétně ty papuče. :oops: Tak to ráda slyším, že se dají ty papuče koupit za rozumnou cenu.

Na ven jí kupovat teď boty nebudu, doma boty nosit nebude. Potřebuji je když jdeme někam na návštěvu, kde nemají koberce nebo když bychom byli někde v restauraci nebo tak. Aby tam nechodila v punčochách, aby měla boty.
Jo a teď mě napadlo, že do těch bot jí asi nebudu moct oblíknout tlustší punčochy? :think:
Tak nějaké tenké? Nebo ponožky? Jak to mají ostatní? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
15.1.15 22:55

Já jí dávám tlustší punčocháčky, má doměrek asi 1,5 cm a vejde se jí i tlustá ponožka/punčocháčky. Tak mi to radila prodavačka v prodejně, že tam může být i těch 1,5 cm a že se jí tam aspoň vejde tlustší ponožka a má to na dýl. Ale to se týká konkrétně těchto papuček Fare, které jsou vyšší a dají se hezky stáhnout na tkaničku, tak se jí to vůbec nevyzouvá, ani v tom nijak neplave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková