První boty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1977
6.5.22 11:41

@Salorka kožené capáčky, na tohle počasí už bohatě stačí. My měli capáčky Liliputi, mají dobrou podrážku i do trochu vlhké trávy, ale ty jsou na poměrně širokou nohu. Fajn jsou i Babice nebo Nohatka - ti umí i upravit botičku na míru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7673
6.5.22 11:41
@Salorka píše:
Holky, prosím poraďte. Roční prcek sám stojí, před sebou doma sune židli, venku by chtěl kočárek. Nebo se venku přidržuje něčeho a obchází. Jaké botky na tohle ťapkání poridit6a kde? Sám vyloženě nechodí, ale chce z kočárku ven a lozit už se mu moc nechce, když přišel na to, že se může postavit a obcházet.

Dala bych jen nějaké capáčky kožené měkké. bobux explorer např.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
6.5.22 11:45
@Salorka píše:
Holky, prosím poraďte. Roční prcek sám stojí, před sebou doma sune židli, venku by chtěl kočárek. Nebo se venku přidržuje něčeho a obchází. Jaké botky na tohle ťapkání poridit6a kde? Sám vyloženě nechodí, ale chce z kočárku ven a lozit už se mu moc nechce, když přišel na to, že se může postavit a obcházet.

Řešila jsem pro dceru loni přesně to samé (bylo jí v květnu 10m a chodily jsme na hřiště do písku a tak). Obešla jsem několik specializovaných prodejen kde mi všude řekli že pouze capáčky. Nebyla jsem z toho úplně ráda, protože má úzkou nožku a různě se jí protáčely a tak… no pak měla babice a v těch si to “odchodila” než se naučila pořádně ťapat a cca v roce když už chodila sama dostala boty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.5.22 12:01
@Veronika9870 píše: Řešila jsem pro dceru loni přesně to samé (bylo jí v květnu 10m a chodily jsme na hřiště do písku a tak). Obešla jsem několik specializovaných prodejen kde mi všude řekli že pouze capáčky. Nebyla jsem z toho úplně ráda, protože má úzkou nožku a různě se jí protáčely a tak… no pak měla babice a v těch si to “odchodila” než se naučila pořádně ťapat a cca v roce když už chodila sama dostala boty

Maloktere capaky na noze fakt drzi.
Davala jsem normalne barefoot boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
6.5.22 14:06
@Lucie_Sx píše:
Maloktere capaky na noze fakt drzi.
Davala jsem normalne barefoot boty.

Souhlasím. Byla jsem právě ve spešl prodejně barefoot i ne-barefoot, s malou, zkoušely jsme všechno a skončily s tím, že jí prostě nic nesedí a máme vydržet a dávat zatím capáčky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.5.22 15:49

Capacky, treba tikki apod maji tenkou podrazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.5.22 17:02
@Káťa19 píše:
Capacky, treba tikki apod maji tenkou podrazku

To nestaci, jde o to, ze se na noze smekaji, noha je prsty pridrzuje a to je spatny.
Tak holt ponozky i venku, bude teplo, to se taky da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
6.5.22 20:14

Holky moc děkuju! U nás ve městě máme Barefoot obchůdek, tak tam hned v pondělí zajedu :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
6.5.22 21:42

@Lucie_Sx mym detem narozenym v mesicich 5 / 6 / 8 stacily vsem capacky Nolen, nikomu se nesmejkaly, mam teda baculky batolata, ale ta guma jde nastavit dle potreby

vsichni nosili do cca 14mesicu jen ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
10.5.22 15:58

@Salorka Kupovala jsem jako první kožené capáčky DD Steps, když pak malá začala chodit tak od stejné značky Barefoot botky, ale ty měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
14.6.22 21:59

Zdravím maminky,
prosím Vás o radu a názor. Prcek už nějakou dobu postává u nábytku nebo objíždí vše, čeho se může chytnout. Už postojí nějaký čas bez držení i v prostoru ale když má někam přejít, tak ještě jde po kolenou. Drtivou většinou je na boso nebo v ponožkách na ven má teď Attipaski.
Problém je v tom, že se staví na prsty (ohne prsty a na nich stojí), kosti v kotníku jak kdyby neměl. Když objíždí nábytek, jde po špičkách. Když se zastaví, stojí na prstech, nebo na vnější straně chodidla. Lezu za ním po 4 a rovnám mu nožičky. Nehty na palcích má už úplně zničené.
Doktorka mi doporučila abych mu na část dne začala nazouvat pevnější boty a hlavně také, ve kterých nedokáže ohnout prsty - teda spíš, ve kterých se na tu špičku nepostaví. Co bohužel napr ty Attipaski mu dovolí. Plus máme koberce a většinu času stále ještě leze po 4. Co s tím? Baleťáka z něho „nechci“ :zed: Děkuji za radu.
P. S. Momentálně pokukuji po botičkách Biomecanics, má s nimi někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková